11.3 °C

Celstraf voor Poolse dief met voorkeur voor elektrische fietsen

Publicatie: vrijdag 8 oktober

 

REACTIES

Grenzen dicht.en weer controleren

robby143 uit Harkema

 

Hadden ze jaren geleden maar naar Wilders geluisterd

robby143 uit Harkema

 

En hadden onze kinderen nog een huis kunnen kopen.of binnen een jaar een huurhuis gehad

robby143 uit Harkema

 

laat de rechter deze man begelijden naar polen en daar zijn straf uitzitten---dan doet de rechter EINDELIJK iets goeds- dank u DUS GEEN HILTON NEDERLAND !!!!

apeboom uit Oudega

Juist apeboom ,straf uitzitten in polen.De gevangenissen daar zijn geen hotels ,hier in nederland duidelijk wel.Zijn gelukkig wel polen die hier werken ,maar deze heeft duidelijk geen zin in werken dus dan maar jatten.Maar waarom halen we buitenlanders hierheen die hier gaan werken?Zijn ook nederlanders die geen zin in vuil en vies werk hebben en liever een uitkering genieten.Voorbeeld :Gevraagd grondwerkers,30 man naar arbeidsbureau ,bleven 3 man over van boven de 50 jaar.Jonge kerels hadden geen zin in lange dagen [s,morgens 7 uur tot 6 uur s,avonds] terwijl er een prima loon werd betaald.Dus conclusie t,is ook wel wat onze eigen schuld dat buitenlanders hier gaan werken.

theodorus uit Burgum

Andere conclusie is dat er weinig grondwerkers zijn die het volhouden tot het pensioen maar voor die tijd in de arbeidsongeschiktheid raken en van een aalmoes moeten gaan leven.Men moet eerst maar eens voor de echt zware beroepen een uitzondering gaan maken gezien de pensioen leeftijd, zolang daar niks gebeurt zullen er weinigen hun hele lijf gaan lopen vernielen voor een paar rotcenten en gelijk hebben ze!

virtualizer uit Burgum

 

Geef hem dan ook maar gelijk twee inentingen.en morgen een booster. Want hij is ook gevaarlijk voor de mensen die zijn ingeënt. Ja want zonder QR code kom je nergens binnen 🤣

robby143 uit Harkema

 

Wederom 15 maanden kost en inwoning. Zakgeld toe, en een warm plekje.
Daarna een trap onder zijn gat, en terug sturen waar dat tuig wegkomt.

Wollie Woes uit Jubbega

 

Het Poolse recht gaat boven het Europees recht, zo heeft het Poolse grondwettelijk hof donderdag geoordeeld. De uitspraak is een grote tegenslag voor de Europese Unie, omdat het Europees recht normaal wordt gezien als de juridische basis van de EU. Volgens deskundigen zet het besluit de deur open voor een Polexit, een vertrek van Polen uit de EU.

rom33 uit Heerenveen

Het ijzeren gordijn maar weer snel opbouwen want het gaat die landen alleen maar om de Europese subsidies, voor de rest willen ze hun eigen gang gaan daar in het Oostblok!

virtualizer uit Burgum

 

Ja , gelukkig stelen wij Nederlanders niet.

denker uit Grou

klopt alleen ander volk

zundapp uit Drachtstercompagnie

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan