10.5 °C

'Geen woningbouw achter coulissen van Kloosterlaan'

Publicatie: 13 nov 2020, 17.50

 

REACTIES

100% dat de woningen er komen.

kareltje1 uit Aalsum

Idd zedoen wat ze zelf willen

slokje uit Burgum

 

tuurlijk, en die woningen moeten er ook komen. wat nou historische grond, alle grond is histories.de woningnood is hoog en iedereen roept er moeten huizen bij, niet bij ons, er moeten windmolens bij, niet bij ons ga zoo maar door. niet zeuren

hinneboer uit Ee

 

Bij iedere locatie hetzelfde beeld om en aanwonenden die op doorzichtige gronden er alles aan doen hun eigen woongenot te waarborgen. Dat is hun goed recht, sterke argumenten heb ik nog niet waargenomen.

ceesdeboer uit Mantgum

 

Mee eens Kareltje, dit is weer een kans om in te lopen op de 3,5 miljoen tekort, dat laten ze niet liggen voor een mooi stukje groen. En de plannen maken ze zelf wel, daar komt een zgn inspraak avond niet voor aan te pas, vanwege de Corona maatregel. Een mooi excuus om door te zetten...

ambtenaartje uit Lutjerijp

 

Hieruit blijkt maar weer eens dat de bureautijgers NIETS geven om wat er in Burgum aan groen is. Alle groen moet naar de kloten. Waarom niet eens gekeken in dorpen zoals Giekerk of Hardegarijp waar ook behoorlijke voorzieningen zijn. De bureautijgers hebben geen enkele binding en weten alleen van achter hun bureau hoe Burgum er uit ziet. Er wordt alleen voor geld gekozen. Ik hoop dat de mensen van de Kloosterlaan doorpakken en dat de gemeente een flinke tik op de neus krijgt.

spervuur uit Burgum

 

Spervuur wel antwoorden als je weet waar je over praat. Tussen Giekerk en Oenkerk is men druk bezig met het bouwen van een nieuwe woonwijk. In het centrum van Giekerk ook volop bouw van nieuwe Appartementen. In Hardegarijp al jaren volop nieuwbouw gaande ten oosten van het dorp. Dus in deze plaatsen al volop nieuwbouw. Elk plan van/voor Bergum om uit te breiden wordt door bewoners afgeschoten uit naam van het groen. Dat Bergum volledig op slot zit en startende woningzoekers uit Bergum geen kans meer hebben op een woning in Bergum maakt kennelijk niets uit. Doordat de woningmarkt in Bergum op slot zit kunnen record bedragen worden gevraagd voor koopwoningen waar een starter dus geen kans op heeft! Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Kennelijk zijn er velen in Bergum die dat nog niet snappen!

johannuon uit Burgum

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan