Account
Logo
Zoeken
-0.5 °C

Hoedjesparade in gemeentehuis Drachten

Publicatie: 19 sep 2018, 17.42

 

REACTIES
frissekijker uit Engwierum

Zouden ze nou zelf echt niet in gaten hebben dat ze ongelooflijk voor l** lopen?

brainder uit Drachten

Tja, de elite heeft andere gedachten dan de werkenden.

marcoaxe uit Houtigehage

Deze personen hebben jullie gekozen.


Straks alles onder de pet houden!!!!
Beginnen ze nu al mee te oefenen!

pjotr222 uit Drachten

Benieuwd wat de ELP op had, wat een kutpartij, denken alleen aan zichzelf en de middenstand, totaal niet sociaal, vast een ijsmuts

advertentie

ovj uit Drachten

Dat er nog geen boerka's tussen zitten

drolstip uit Drachten

Wat een idiote vertoning zeg, moet dit nou onze vertegenwoordigers voorstellen? Geen wonder dat steeds meer mensen hun vertrouwen in de politiek beginnen te verliezen.

marcoaxe uit Houtigehage

Van de inhoud van Shena .....daar schrik ik mij een hoedje van :)))))

jan123 uit Doodstil

Je zou je toch kapot schamen om niet dan?

peterkratje uit Drogeham

Tja, van mij mogen ze wel eens een lolletje op het werk. Tenslotte zie op Facebook en dumpert en YouTube etc meer dan genoeg filmpjes over grappende bouwvakkers en dan is het ineens wel leuk, omdat deze mensen in de politiek zitten betekend niet dat ze altijd serieus moeten zijn

rom33 uit Surhuisterveen

Mensen wat wordt al niet verboden of achterlijk genoemd een keer lol en gek doen is niet verkeert. regeltjes regeltjes weg er mee

unbeliever uit Boelenslaan

"Onder de pet houden" Ja daar zijn ze in bepaalde kerken ook keien in. Daar waren ze al heel lang mee bezig en het zou mij niets verbazen dat dit nog steeds zo is.

marcoaxe uit Houtigehage

Klopt Unbeliever en het gebeurd nog steeds!
Kerkelijk staat er in de geboden dat zulk een mens een ledemaat tot zelfs de dood als doodstraf opgelegd dient te worden!

Maar wat is nu het geval Unbeliever ( die door zijn nickname zichzelf onder de pet houd ) , dat juist jullie soort , als er juist iets strafbaars aan het ligt komt en dat de kerk vind dat dit juist via de rechtgang gestraft dient te worden , dat juist jullie soort een staf op leggen van bv 14 dagen
https://www.bd.nl/tilburg/lage-straf-voor-tilburgse-pedofiel-33-jaar-cel-geeneuml-ist-twee-weken-gekregen~a337b5d4/

Ik ken voorbeelden van 240 uur werkstraf!

Ja Unbeliever ; dat is jullie soort!

marcoaxe uit Houtigehage

licht :0

Wat een toeval weer dat jij en elcaptan weer op het zelfde tijdstip op mij zit te reageren.
Had je weer een obsessie?

slomejapie uit Winschoterhoogebrug

marcoaxe: Was vast één uit de katholieke kring. Dus wie zijn soort? Daarnaast moet je het lef eens hebben om dit recht in de bek van iemand te zeggen, niet hier een beetje gaan de held gaan uithangen. Je bevestigd maar weer eens hoe laf het kerk gaande publiek is (welk geloof is niet interessant). En je hebt het over een obsessie? Dat sprookjesboek, dat is een obsessie. Maar getuigt ook direct van het intellect van betreffende persoon, die deze achterlijke theorieën blijven verdedigen!

marcoaxe uit Houtigehage

Slomejapie ; geven ze mij echte namen en jullie echte adressen en ik wil het best recht in het gezicht zeggen.
Maar ja..........blijf lekker zitten achter jullie nicknames !
Wel zo veilig in je eigen obsessie !

Het grappige is dat ik het juist toe geef dat het ook in onze kringen gebeurd !
Dus ik verdedig juist niemand!
Goed lezen............ook voor jou bestemd!

unbeliever uit Boelenslaan

Laat dan nu ook eens een linkje zien waar we de straffen kunnen lezen van de kerkelijke veelplegers! Zijn die allemaal ter dood veroordeeld dan? Been afgehakt? etc. etc. Elke keer kom je met zoals jij het noemt onze wetten als de kerk wordt aangevallen. Laat mij die linkjes nu ook maar zien dan. En laat dat belerende toontje nu maarveens, dat is gewoon onmacht.

marcoaxe uit Houtigehage

Unbeliever ; Kijk maar in Gods Woord.
Je kunt De Bijbel zelf downloaden !
Ik kan het ook voor jou doen ,maar dan krijg je van unbeliever gelijk te lezen dat ik de linkjes naar mijn keuze zou geven , dus dan laat ik het aan je eigen over om te gaan kijken naar Bijbel naar keuze!
En dan kan je ook lezen dat De Overheid!!!! de straffen moet uitdelen.
Dan kun je ook zien naar jou gekozenen hoe die zijn afgeweken van Gods Woord . En dat die dus mildere straffen uitdeelt.
Want de kerk behoord de overheid de (veel)plegers aan te geven.
Zij (kerk) mogen niet op de Nederlandse rechterstoel zitten.
Dus de 240 uur werkstraf.....heb je daar problemen mee.......tja dan moet je maar bij je eigen partij waar je op stemt of lid van bent aankaarten!

En dit krijg je meer als de kerk verdwijnt!

unbeliever uit Boelenslaan

Ja, maar alleen als het jou uitkomt? In jou “boek” staat iets en dat past men toe (de Boer) en de kerk geeft hem niet aan. Maar onze wet zegt dat wat hij deed niet mag en veroordeeld hem. Is een geetje tegenstrijdig vind je niet. Onze wet is de Nederlandse wet en niet die van jou “boek” daar heb ik niets mee en hoef ik niets van dus downloaden is niet nodig. Volgens mij veroorzaakt jou kerk discrepantie t.o.v onze wet. Maar jij Marco doet hier graag aan mee en weer wordt duidelijk dat jij graag uitlegt wat jou het beste uitkomt. De kerk heeft n.l. nooit iemand aangegeven toch? alles in de doofpot gestopt. Dus hou nu maarveens op met dat ophemelen van je. Dat jij er naartoe gaat prima. Ik heb liever het vlees dan de botten.

marcoaxe uit Houtigehage

Unbeliever , Scheiding staat en kerk heb ik ook niet bedacht. Dat komt ook van jou soort!
Dus hoeft de kerk dan ook niet De Boer aan te geven.
Hij doet De Kerk nl geen strafbaar feit!

Het gaat ook niet hoe het mij het beste uitkomt.
Ik laat zien hoe jou soort de straffen verminderen.
Zie maar met dat hele pedofielen vereniging.
Hoe lang mocht dat door jullie soort vrij mochten doorgaan!
Terwijl De Bijbel veel strikter is ,maar dat mag bij de wet Nederland niet!
Dus als het mij goed uit zou komen ,dan de zware straffen van Gods Woord.
Maar het komt mij niet goed uit ,omdat waar jij mee om gaat anders en zachter beslissen!

Als je het over doofpot hebt , kijk naar jullie soort de afgelopen kamer debatten!
Of kijk naar jullie soort in het laatste Lawei debacle!

Wat deed de overheid als het wel bij hun bekend was?https://nl.wikipedia.org/wiki/Seksueel_misbruik_binnen_de_Rooms-Katholieke_Kerk

Precies.....niks!

unbeliever uit Boelenslaan

Precies, hij pleegt vanuit de kerk (Bijbel) geen strafbaar feit en die hoeft hem dan ook niet aan te geven. Hiermee geef je dus precies aan wat ik juist zeg. De kerkelijke wet (die van God) staat bij jullie boven alles. En als in onze wet dit niet mag gaat hij de bietenbrug op. Het onbegrip vanuit de kerk en in dit geval van jou over de straf is dus niet vreemd. Maar geeft dus aan dat de wet van ons niet de onze is. Maar als het dan op straffen aankomt, zoals vanuit de R.K. moet onze wet dit bestraffen? (VERJARING) Ja, ik zal de laatste zijn die roept dat in onze regering geen doofpotpolitiek wordt gepleegd, echt wel. Maar dat heeft niets te maken met waar wij het over hebben. Dan zouden wij altijd alles in vergelijking moeten trekken en de ene straf t.o.v. de andere met gelijkenissen aan misdaad naastvelkaar moeten leggen. En zijn die altijd het zelfde? Nee toch. Waarom wordt de ene wel en de ander niet.....dagelijks zien we dit.

marcoaxe uit Houtigehage

In de eerste zin ga je gelijk al de mist in , want jullie soort hebben zelf de scheiding tussen staat en Kerk bedacht en tevens hebben jullie soort zelf het artikel aangepast dat dit kan!
O a verjaring , dat is een bedenksel van jullie soort. Dat kom je in Gods Woord niet tegen!
Tevens zijn de straffen in Gods Woord hoger , wat jullie soort niet hebben overgenomen en het houd met bv 240 uur werkstraf!
En in mijn link stond al dat jullie soort vrij goed de doofpot kunnen hanteren en dat is juist de clou waar we het over hebben!
Jij verwijt mij , terwijl jullie soort het uiteindelijk in de doofpot stopt!
Want de regering verbied wiet hennep speed ed , maar geeft tegelijke tijd kinderen bloot aan het nemen van speed ( Ritalin), waar je nu de problemen boven komen! En men nog niks doet!

unbeliever uit Boelenslaan

Komt ook door jou soort? Foute conclusie. Voor mij bestaat er geen scheiding in staat en kerk. Iets wat voor mij niet bestaat kan dan ook niet door mij gescheiden zijn. Iets wat in mijn ogen niet bestaat en door mensen is bedacht en opgeschreven hoeft dus niet gescheiden te worden. En voor wat jou illusie, zo noem ik het, betreft, ga jij de mist in. Het is volstrekt zinloos om iemand met regelmaat te verwijzen naar jou boek. Die inhoud zegt mij niets, is bangmakerij, waar jij ook regelmatig, onlangs nog met Lot, gebruik van probeerd te maken. Maar ook hier geldt, wat in mijn ogen niet bestaat hoeft men ook niet bang voor te zijn. Ritalin en preken zijn misschien wel het zelfde. ADHD bestaat in jou ogen ook niet.

marcoaxe uit Houtigehage

Het is maar weer wat jou uitkomt.
Alleen ik verwees niet naar ''jou boek''.
Je haalde dat hier zelf erbij!
Dus nu niet mij verwijten met waar je zelf mee begon. Goedkoop hoor!

Hiervoor verweet je mij om er van alles bij te halen.
Waarom begin je daar nu zelf dan mee?
Je slaat weer es op hol. Weg vh onderwerp.
Als zo vaak!

En maar in herhaling vallen. Ben je goed in!

unbeliever uit Boelenslaan

Aha is dat zo, nou dan raad ik een ieder eens aan om jou reacties, ik heb er nog een paar van 2015 teruggelezen, eens te bekijken. Het is in feite alleen maar herhaling wat jij doet. Maar hete is net als wat Riemer schrijft; Een ieder haakt af, ook in jou kringen en hoe zou dat nu toch komen.
Maar de pot en de ketel daar heb je een handje van en verder stel je inhoudelijk niet zoveel voor. Soms heb ik ook wel het idee dat jij je beroep bent misgelopen en dat kan natuurlijk een oorzaak hebben, maar het strookt niet helemaal met elkaar volgens mij.De vermeende wetenschapper die, met alle respect overigens, bij de goothandel op de vloer werkt? Heb ik dat al niet eens eerder, om maar weer in herhaling te vallen, eerder gezegd? Doe jij je niet vel groter voor dan dat je bent. Dat belerende van je, dat is je grootste valkuil. Verders wens ik je het aller beste. Maar de zin van deze discussies die ik soms ook wel rekte, zijn zinloos.

advertentie

marcoaxe uit Houtigehage

Werk ik bij de goothandel? Ik hoor iets nieuws! Ik zei al dat lezen niet je sterkste kant was.
Daarom moet ik ook alles herhalen en daarom is de zin van discussies ook bij jou zinloos !
Nu ga je ineens weer terug naar 2015 terwijl we het toch duidelijk hebben over hoedjesparade.

Vandaar dat je heerlijk achter je schuilnaam zit te preken.
Doe jij je niet ''vel'' groter voor dat je bent?
Ik heb nooit beweerd dat ik een vemeende wetenschapper ben. Ik citeer wel wat wetenschappers schrijven.

''Maar hete is net wat Riemer schrijft''.
Man wat probeer je mij uit te leggen?
Is 00:55 uur wat te laat voor jou om enigszins überhaupt nog wat zinnigs te schrijven?
Dat je terug leest (2015) is zeker een obsessie.

Vraagje ; leer jij nu eigenlijk van e eigen fouten wel iets?
Want iedere keer ga je de zelfde discussie aan en iedere keer kom je er achter dat het zinloos is.
Dus wie stelt nu qua inhoud niet zo veel voor?

unbeliever uit Boelenslaan

-Want iedere keer ga je de zelfde discussie aan en iedere keer kom je er achter dat het zinloos is.
Ja dat klopt dat schrijf ik ook toch? Hoedjesparade? Kijk even naar je eerste reactie hier. Ditributiecentrum (Aldi) ook goed, je weet wat ik bedoel, zie eerdere reactie jacobjan over die bedrijven.
-obsessie? Nee hoor, als ik dit nu om 0.55 doe of jij om 6.21, blijkbaar kun jij Waldnet niet weerstaan. Bekijk de reacties van de laatste maanden maar eens van degene waaraan jij hebt mee gedaan, nagenoeg allemaal is de laatste reactie, Marcoaxe.
Jij leest iets van wetenschappers? Maar het overbrengen moet je dan ook aan hen overlaten. Je schrijven is immers geen kop of staart aan vast te knopen en dan bedoel ik de zinnen en niet een letter vergeten of die v. Maar het ergste is nog dat je alleen maar de jou passende artikelen toont. En daar zijn jullie heel goed in, alles wat krom is wordt door jullie rechtgesproken. Onmacht noem ik het, jullie wereldje wordt alsmaar kleiner!!!!

marcoaxe uit Houtigehage

Gaat toch om hoedjes?
Je haalt er weer van alles aan behalve het onderwerp.
Je loog ook nog ,omdat je niet meer op mij zou reageren. Er gaat geen onderwerp voorbij en zie hier .....unbeliever.
Hoezo obsessie?
En zie gelijk erna alweer reactie hahaha
Als het nu inhoud had, maar helaas. En jij hebt nog hulp ook van je schizofrene wederhelft elcapitan.
Er is geen artikel waar van u iets weet heeft.
Maar het gaat bij u om het mee doen.
Autisme heet dat en dan probeert u mij dan iets op te dringen wat ik moet aannemen. En dat is dan weer narcisme.
Want neem van mij aan. Geloof blijft altijd bestaan!
En never nooit niet dat ik die kolder van jou mij eigen aan gaat meten!
Hahaha weet u nog van de discussie dat 80 % Smallingerland koopzondag wilde hebben en 80 % vd winkeliers.
Hahaha waarom kwam het er dan niet van?
Komt omdat jou soort niet kunnen rekenen.

Ps ; ik lees iets over wetenschap ...maar ik laat het toch ook overbrengen door hun zelf via de links!

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan