Account
Logo
Zoeken
0.2 °C

Bushokjes Van Knobelsdorffplein blijven open

Publicatie: 6 jun 2018, 12.23

 

REACTIES
alekz uit Drachten

Op zich goed besluit maar zeg dan niet dat je transparant wilt houden. Kan je er ook een glazen schot inzetten

trisken2 uit Drachten

Volgens de aannemer zijn de stenen niet leverbaar, door de aantrekkende economie. En vooral de bouw.

nullisecundus uit Drachten

Mooi verhaal ! ! !

pwrmac uit Drachten

Ziet er mooi uit!

advertentie

marcoaxe uit Houtigehage

@triskens2 ; dit plan lag er toch al voor de aantrekkende economie?

spacky uit Kootstertille

word er ook geen glas meer ingegooid

wdm uit Hoornsterzwaag

Ut regent en waait toch nooit in Drachten, behalve in het gemeentehuis

bandenboer uit Uithuizen

Mooi verhaal....kulverhaal dus....

frikadel uit Drachten

Prachtig geworden! En van wat regen is nooit iemand gekrompen. Nu hopen dat die pipo's van arriva wat vriendelijker worden, op tijd rijden en niet meer gaan staken. Wat een gezeur... ze kunnen het zittend verdienen. Koffie op zijn tijd desnoods een peukje roken naast de bus. Dan maar 5 minuten later weg. Zo slecht hebben ze het niet, geen gedonder meer met kontant geld. Ik sta met 30 graden op het dak met de brander. Ik durf te wedden dat die luie chauffeurs meer verdienen.

Zal binnenkort eens solliciteren bij arriva. Veel vrije staak dagen?

Groet Jopie

shena uit Drachten

Die Jopie frikandel toch.
Ga maar eens een weekje ruilen met een buschauffeur..
Ik wed dat je na 1 dag jankend terug het dak op kruipt...
Schuilen onder de overkapping !? Wat een kulverhaal. En dan zeker je bus missen. Als je een nieuw busstation aanlegt beknibbel dan niet op de kosten voor goed bushokjes.

frikadel uit Drachten

Shena, vertel mij dan eens waarom ik binnen een week jankend het dak weer op wil? Volgens mij weet jij niet wat een dak dekker doet, vooral niet met deze hitte. Alles kan in de bus, een hapje, een drankje een praatje en er is airco. Heerlijk zitten achter het stuur, wat toeren in het altijd gezellige Fryslân. En ach, valt er wat sneeuw dan moeten de passagiers maar zien hoe ze thuis komen. Net als het staken. Als de zorg staakt daar kan ik inkomen. Die lijden onder werkdruk en verdienen naar verhouding te weinig. Nee Shena, ik neem aan dat jij zelf ook chauffeur bent. Wees blij dat je nog werk hebt, niet iedereen heeft dat geluk.

Groet Jopie

matiz uit De Streek

Knobeldorfplein is mooi aangepakt.
Jammer alleen dat de provincie niet gekozen heeft voor een digitaal bordensysteem waarop je vertragingen met wachttijden e.d. kan zien zoals in Groningen wordt gebruikt!

denkertje uit Drachten

frikadel uit Drachten laat wel zien dat hij niet heel erg slim is. Als hij dat wel zou zijn, dan werd hij buschauffeur.........

shena uit Drachten

Nee Jopie- ikben geen buschauffeur. Maar ik ken er wel een aantal. Als je onafhankelijk van elkaar hun verhalen hoort: Amper tijd voor een snelle plas,agressieve passagiers,geen eigen kantines of rustplekken meer. Altijd druk van hun chefs om nog sneller ..nou ja. Dat je jankend weer het dak op wil- overigens na 1 dag- ipv een week- had ik niet moeten schrijven. Daarvoor dan ook excuses !
Ik respecteer je wel degelijk om zeker met deze tropische hitte daar te werken. Maar ik wilde wel voorstellen dat jij ook wat respect toont voor buschauffeurs. Zo fraai als jij hun situatie inschat is het echt niet...helaas.

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan