Logo
Zoeken
Zoeken
4.6 °C

Opkomst van 79% bij dna-onderzoek

Publicatie: 1 okt 2012, 13.27

 

REACTIES

moai protte minsken, hoapje dat sommigen dochs noch d'r oanmei doche.

gp500 uit Twizel

 

Netsjus!!!

pieterderoos uit Westreen

 

mooizo en nu maar hopen dat er wat uitkomt

staartmees uit Oudwoude

 

Ben benieuwd of dat P de G uit Kollum dna heeft afgegeven .deze heeft reeds vele malen geweigerd , ook toen Meneer Vaatstra hem persoonlijk had gevraagd. hoewel hij in 2007 had beloofd om mee te werken , is hij die belofte tot nu toe niet nagekomen .

hjk uit Feanwâlden

 

@ Hjk: u heeft een vermoeden dat deze P de G iets te maken heeft met deze moord? Verklaar u nader?
Ik neem aan dat deze meneer een oproep gekregen heeft en als hij niet wil deelnemen aan het DNA onderzoek en daar geen plausibele verklaring voor kan geven, dan kan een familielid uitkomst bieden. He can run, but he can't hide anymore!

rjochtsprekker uit Broeksterwâld

 

Ik hoop voor familie en vrienden van fam Vaatstra dat er snel een dader word gevonden.
Ik ben echt benieuwd naar de resultaten!

wiseguy uit surhuisterveen

 

@rjochtsprekker,juist!!!

Dader begint hem nu vast te knijpen,ook al gaat hijzelf niet (omdat hij bv. destijds niet woonachtig was in de bewuste straal van 5 km),hele grote kans dat er een familielid wel woonachtig was in dezelfde straal.Linksom of rechtsom,het net gaat zich sluiten.

paperclip uit Kollum

 

Je kunt ook dna geven als je geen oproep hebt gekregen.
Ga ik ook doen, ik woon in Engwierum.
Als nu meer mensen uit omliggende dorpen dat doen dan wordt de pakkans groter.
Ik zeg DOEN.

ingwierrumer uit Ingwierrum

 

dikke lul drie bier

alddokkumer uit Dokkum

 

rjochtsprekker -Die uitspraak was toch van Joe Louis ? P de G uit Kollum ( woont op de limburg van stirum weg ) heb ik vaak aangesproken over deze zaak. hij is nu rond de 50 jaar oud . kreeg een tip in 2001 over deze metaal bewerker , dat deze meer wist over de moord , hij had zich namelijk een maal versproken op een feestje . ook de recherche is zo,n 8 maal bij hem geweest om hem te vragen mee te werken . ook dhr Vaatstra is een paar keer langs geweest , allemaal zonder resultaat . in 2010 ben ik zelf langs geweest en heb hem 500 euro geboden om zijn dna af te geven . toen werd hij vreselijk kwaad op mij en mijn metgezel.

hjk uit Feanwâlden

 

@ hjk: kunnen ze dan nu geen familie van deze man opsporen en hun vragen om dna?
Dan valt ie toch door de mand?!

ingwierrumer uit Ingwierrum

 

ingwierrumer -denk ook dat ie nu door de mand valt , hoewel zijn vader en moeder al zijn overleden .denk wel dat er familie in de buurt woont , zodat hij kan worden aangeklaagd ( indien hij de dader niet is , so be it )wel vreemd dat hij de zaak zo heeft tegen gewerkt . maar ja die mensen heb je nu eenmaal.

hjk uit Feanwâlden

 

hik,jij drijft wel een mooi stukje door,wie ben jij, om deze persoon verdacht te maken

ik zou toch maar een beetje dempen ,als ik jou was

eksteroog uit Eastermar

 

eksteroog - In deze zaak is alles geoorloofd om de waarheid op tafel te krijgen , iedereen die niet wil meewerken mag voor mijn part keihard worden aangepakt, dit gaat niet om een onbetaalde parkeerboete ! wie ben jij om zulke praatjes te verkondigen ?

hjk uit Feanwâlden

 

hjk uit Feanwâlden je kan tot smaad vervolgd worden door deze man te beschuldigen ,vind dit een beetje ongeoorloofd ,hoe zou jij het vinden als er suggesties over jou hier op wáldnet verscheen dat jij eventueel wel eens de dader kan zijn.....

aquarius uit Kollumerzwaag

 

aquarius uit Kollumerzwaag- Even voor de duidelijkheid , ik heb hem niet beschuldigd , zeg alleen dat p de g uit Kollum het onderzoek tegenwerkt . als hij gewoon zijn dna had afgegeven in 2001 was zijn naam nooit gevallen in deze trieste zaak . voor eventuele vragen , dit is mijn tel nr 06 42048729 .

hjk uit Feanwâlden

 

hik,nou moet het niet gekker worden,
jou citaat;

in 2010 ben ik zelf langs geweest en heb hem 500 euro geboden om zijn dna af te geven .

jij gaat dus zomaar uit het niets ,naar iemand toe om deze persoon geld te bieden voor zijn dna'tje

ja daaag,jij zet hem hier wel neer als verdachte

eksteroog uit Eastermar

 

eksteroog uit Eastermar- nee , ik ga niet zomaar langs om iemand 500 te bieden ....zo rijk ben helaas niet .maar in dit geval had ik hem graag betaald . nu is dat niet meer nodig want binnenkort is deze zaak opgelost . zeg ook niet met zekerheid dat p de g de dader is maar hij paste prima in het eerste dader profiel uit 1999, in de laatste aflevering van peter R de Vries wordt weer een heel andere theorie en profiel neergezet . ( i.v.m playboy vuuraansteker e.d ) hier ben ik het mee oneens , denk dat ze vrijwel zeker de dader niet kende , en ook geen afspraakje had met deze .

hjk uit Feanwâlden

 

Vind het een goede vraag van kende Marianne de dader.
De bewijzen zeggen dat het zo is via de twee sporen in het gras en het haartje in de aansteker.
Maar is dat ook zo.....
Marianne kon ook spontaan een vuurtje geven aan een onbekende ,bij de vraag heb je een vuurtje voor mij.
Ten tweede die twee sporen in het gras kunnen ook anders gezien worden dat Marianne nodig moest plassen onderweg en toen alleen het weiland ingegaan was en de dader daarna haar volgde .
Het zou kunnen toch.
Dus een stil afspraakje tussen Marianne en de dader klopt dan al niet.

aquarius uit Kollumerzwaag

 

Ja het blijft een vreemd verhaal , die vuuraansteker , heeft de dader deze met opzet in haar tas gedaan ? het wordt pas duidelijk als de dader wordt aangehouden , nog even wachten dus .

hjk uit Feanwâlden

 

Bron: www.AD.nl , 5-10-2012

www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3327026/2012/10/05/Marianne-Vaatstra-vermoord-door-Irakese-asielzoekers.dhtml..

kip uit Twijzelerheide

 
 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan