14.3 °C

Meisje (16) aangerand op Ameland

Publicatie: 7 jul 2012, 12.47

 

REACTIES

kijken mag wel aan komen niet

okki uit Jubbega

 

de natuur is mooi maar aankomen niet kijken mag jonge ga naar de hoeren daar mag je aan komen

sjors33 uit Surhuisterveen

 

Nee Sjors, als 16 jarige mag je nog niet aan de hoeren komen.. officieel.

seth uit Duisterwinkel

 

als 16jarige rij je op een brommer en niet op meisjes

powerline uit Noordwolde

 

Poweerline was een late bloeier?

otsje uit Leeuwarden

 

Nou,fijn is dat,op je zestiende meteen deze akelige levenservaring erbij.
Ik denk dat die jongen maar eens op een stevig gesprek bij de psychiater langs moet gaan,want dat zit lang niet goed met hem als je dit begint te doen.

Het meisje in kwestie wens ik veel sterkte met deze ervaring,dit kan gevolgen hebben,veel meer dan je denkt,denk daar maar eens over na jongens.

plofkip uit Drachten

 

Als je dit zo leest lijkt het naturlijk een raar incident. Maar wij waren er natuurlijk niet bij, het meisje loopt in eerste instantie wel met hem mee. En als die jongen denkt dat ze ook wil en hij pakt haar beet willen meisjes van deze leeftijd ook wel eens heel overdreven doen. Ik heb dat gezien bij een maat van me die op is gepakt voor aanranding wat allemaal om de aandacht was gelogen. Ik wil niet zeggen dat het niet gebeurt is hoor maar kan me wel een beetje een voorstelling maken van die avond. En trouwens, toen ik 16 was moest ik thuis zijn op dit tijdstip.

dennislwd uit Leeuwarden

 

@dennislwd hoe dan ook, NEE is NEE.

amanda666 uit Kootstertille

 

amanda666:zo is't en niet anders.

dennislwd;hou toch aub op met dat slappe gelul,man je was er niet eens bij,je weet helemaal NIKS.

plofkip uit Drachten

 

Zal allemaal wel wat mee gevallen zijn... jonge pakt meisje bij kont, meisje schrikt, ziet pliesie, pliesie overtuigd meisje om aangifte te doen van aanranding. Jonkje in kwestie weet niet wat hem overkomt...

datiszo uit sumar

 

Zal allemaal wel wat mee gevallen zijn... jonge pakt meisje bij kont, meisje schrikt, ziet pliesie, pliesie overtuigd meisje om aangifte te doen van aanranding. Jonkje in kwestie weet niet wat hem overkomt...

datiszo uit sumar

 

En jij was er wel bij Plofkip? Op die leeftijd is het heel normaal dat puberale meisjes meelopen. Soms heeft dat behalve zoenen meer tot gevolg en heeft de jongen zich even misrekend als het meisje toch niet wil. De waarheid zal wel ergens in het midden liggen. Het zou inderdaad heel goed kunnen dat de jongen te opdringerig was en na afwijzing van het meisje iets heeft gehad van ben hier niet voor niks. Niet goed te praten, maar denk het wel iets genuanceerder ligt dan enkelen van jullie hier stellen.

regendruppeltje uit Uithuizen

 

Als 16 jarig meisje zou je idd al beter moeten weten als je met een jongen mee gaat lopen...was ze daar alleen dan, dat ze met hem mee ging ipv met haar vrienden/vriendinnen? Ik vraag me ook af wat zij dan heeft gedacht waar ze heen zouden lopen of wat de bedoelling zou zijn? Ik vind niet dat jongens zomaar een meisje moeten gaan betasten, maar ik vind dat je als 16 jarig meisje inmiddels toch beter zou moeten weten om niet met iemand op zo'n tijdstip mee te moeten gaan lopen....Bovenal vind ik het een domme actie van die jongen, maar ik kan me indenken dat hij heeft gedacht dat ze wel iets met hem zou willen...en toen bleek dat ze er niet van gediend was zal hij het wel niet hebben kunnen accepteren....en regendruppeltje meisjes van 16 jaar zijn in mij ogen verder ontwikkeld dan in onze tijd!!!!

haanstra uit Burgum

 

Dat bedoel ik te zeggen Haanstra, zij liep in eerste instantie met hem mee. Dat deed ze op dat moment vrijwillig, dus is de kans enorm dat beiden zin hadden in een verzetje, en zij terugkrabbelde toen het moment daar was. Hoogstwaarschijnlijk omdat hij te opdringerig was en te veel wilde. Een verhaal kent altijd twee kanten, en ik geloof persoonlijk niet dat een jongen van 16 erop uit is een meisje van 16 te verkrachten. Volgens mij heeft die jongen gehoopt op een avontuurtje, en werd dat niet beantwoord door het vrouwtje. De wegen van de liefde zijn ondoorgrondelijk.

regendruppeltje uit Uithuizen

 

regendruppeltje ik citeer je even:

Volgens mij heeft die jongen gehoopt op een avontuurtje, en werd dat niet beantwoord door het vrouwtje. De wegen van de liefde zijn ondoorgrondelijk.

...???...echt jonge dit kun je niet menen,zit ik me hier te mengen in een discussie met een stel kleuters aan de andere kant van de pc of zo??Amanda666,jij zegt waar het op staat:nee is nog altijd nee.

Zo is het,en niet anders.

Met die wijze woorden sluit ik af,jullie filosoferen maar mooi door tot je een ons weegt.


plofkip uit Drachten

 

Rare wezens zijn sommige mannen, dus als een meisje met een jongen meeloopt betekend dat dus gelijk dat ze meer wil? Er stond ook in het bericht dat er een worsteling onstond, dus de jongen heeft niet gelijk los gelaten.

amanda666 uit Kootstertille

 

Een drama om zoiets mee te maken zowel aanranding / verkrachting , sterkte voor het meisje om dit te mogen verwerken want dat valt niet mee . Zowel geestelijk als lichamelijk kan dit idd voor sommige meisjes/vrouwen jarenlange gevolgen hebben . En idd amanda666 nee is nee helemaal mee eens , ik walg van opdringerige types , bah bah bah !!! Gelukkig zijn er nog mensen hier die weten waar over ze praten ...

snoopy16 uit Twijzel

 

om voor een meisje van 16 jaar nog om half 5 in de nacht op straat om te slenteren is ook niet normaal
,wat zoeken zulke typetjes dan nog

eksteroog uit Eastermar

 

maar even zo vaak zegt een meisje nee en wil ze ja of is ja nee en nee weer ja dus ook meisjes zijn net zulke rare wezens, even duidelijk je grenzen stellen, voor zowel jongen als meisje, en al dat overdreven gedoe, gelijk weer verkrachting en bewezen aanranding, slap geleuter jongen even terecht wijzen en aan meisje excuus maken helpt veel beter dan gelijk voor de rechter meppen

pielleman uit dokkum

 

Piellemannetje , deze meid heeft duidelijk aangegeven dat ze er niet van gediend was dus had die jongen meteen op moeten houden . Hij heeft die grens overschreden wat weer geleid heeft tot een worsteling . Jij begrijpt er geen donder van hoe het is om zoiets mee te maken en ja er zijn ook meiden / vrouwen die andersom ongewenst jongens / mannen aanranden . Niemand heeft het recht om zich aan iemand op te dringen wat de ander niet wil , dan ga je toch echt te ver !!!

snoopy16 uit Twijzel

 

piellemannetje krijgt altijd nee te horen.

amanda666 uit Kootstertille

 

ze matte de jonge een pear nachten fest hoare miskien leert er don foar de volgende x...

burgumse20 uit Franeker

 

Snoopy, Wie zegt dat deze meid het duidelijk heeft aangegeven? Het lijkt wel of iedereen er op de neus heef bijgestaan! Het kan net zo goed zijn dat ze hem in eerder instantie heeft zitten te verlijden. Dat soort dingen gebeuren wel vaker op dat tijdstip in vakantiestemming op een eiland. Het lijkt allemaal wel wat overtrokken volgens mij......maar ja ook ik was er niet bij! (ik lag in mijn bedje op dat tijdstip zoals zovelen onder ons).

itwaad uit Ternaard

 

Oh, ze stond hem eerst te verleiden. JA EN WAT DAN NOG. Op het moment zelf wou ze het niet, en daar gaat het om.

En wat een geweldige mensen hier die duidelijk nooit op stap gaan. Om dit tijdstip over straat te lopen na het stappen is niet zo raar.

strawberry uit Anjum

 

@itwaad , mischien moet je eens een cursus begrijpend lezen volgen ! Neem je het nou voor zo'n snotneus op ? Ik weet waar ik over ik praat , en bovendien heb ik een aantal jaren jongeren via mijn werk onder mijn hoede gehad die via de reclassering strafwerk bij ons uit moesten voeren voor o.a vergrijpen zoals hier beschreven staat . Hoe zouden sommigen hier reageren als het om eigen dochter , zusje of vriendin gaat die tegen haar wil aangerand word , denk daar maar eens over na !

snoopy16 uit Twijzel

 

snoopy,als ik een dochter van 16 jaar had ,dan kwam deze niet om 5 uur in de nacht thuis,je moet niet denken ,dat de jongens de hele nacht aan de cola zitten en van het ene komt het andere

een beetje fatsoenlijk gezin heeft hierover bepaalde regels om de meiden voor het onweer binnen te halen

eksteroog uit Eastermar

 

@eksteroog , dat ben ik geheel met je eens dat dit geen normaal tijdstip is dat zo'n jong meisje nog over straat moet lopen !

snoopy16 uit Twijzel

 

Nogmaals, de staptijden zijn veranderd, de meeste discotheken en kroegen sluiten om deze tijd. Zo raar is het niet dat ze om deze tijd nog buiten rondliep.

strawberry uit Anjum

 

De tijden zijn tegenoordig ook heel anders maar dan nog heeft die jongen geen recht om dit te doen. Het lijkt bij sommige wel of ze het recht praten wat hij heeft gedaan. Ook zal ze een 'teken' gegeven hebben.

Je kan ook he postieve er van zien, dit meisje staat stevig in haar schoenen en als zij iets niet wil, dan wil ze dat ook niet en laat ze haar niet meeslepen met de eerste de beste jongen!

amanda666 uit Kootstertille

 

Amanda, volgens mij staan heel veel mensen het hier goed te praten wat er is gebeurt.

Ben blij voor het meisje dat ze sterk in haar schoenen staat. Vooral op die leeftijd.

strawberry uit Anjum

 

Juist @amanda666 , deze meid heeft waarschijnlijk heel goed door waar vele jongens op uit zijn .
Deze jongen moet maar eens beseffen dat niet iedere meid zich meteen overal laat beetpakken . En diegenen die het voor de jongen opnemen zijn zelf blijkbaar ook geen haar beter , anders reageerden ze wel met meer respect naar deze meid toe ! Ze staat idd stevig in haar schoenen en gelijk heeft ze !!! Nooi iets doen waar je niet aan toe bent en later spijt van krijgt ....

snoopy16 uit Twijzel

 

Volgens mij praten jullie alles goed,vertel mij dan eens,waar deze 16 jarige meid om half 5 op zat te wachten dan,toch niet op het moment dat de vogeltjes beginnen te fluiten.

het positieve van dit verhaal is,dat de ouders nu eindelijk weten ,waar hun dochter uithangt,toch

eksteroog uit Eastermar

 

half 5 op straat voor 1 meisje van 16 de ouders moeten zich schamen dat ze zo iets toe staan op dat tijdstip zeg!!wat er is gebeurdt mag natuurlijk niet maar wat doet 1 16 jarige zo laat buiten zeg niet normaal!!!!!

cliff uit De Westereen

 

@eksteroog en cliff lul niet zo dom. NEE is NEE.

amanda666 uit Kootstertille

 

kijk amanda 666 is er een die alle uren van de nacht buiten loopt, in de hoop verkracht te worden, want wie wil er nou zo`n lelijke barg als die dikkop van amanda, en bij haar is nee ja en ja ja, maar elke kerel zal zich aangerand voelen als ie amanda tegen komt!
Alleen de gedachte al a gadverdamme, ik steek em liever in een mierennest!

pielleman uit Dokkum

 

Piellemannetje houdt van losbollen die al door vele kerels zijn uitgejakkerd ? Veel plezier als je weer zo'n afgelikte boterham tegenkomt jonge !!!
Heb jij @amanda666 weleens gezien dan , ik niet volgens mij , maar ik geloof ook niet als ze er zo uit ziet zoals jij haar beschrijft . Wij houden van ECHTE MANNEN he @amanda666 ?

snoopy16 uit Twijzel

 

Dit bewijst alweer wat een sneu figuurtje piellemannetje is, deze zal nooit een echte man wezen/worden. Maar @snoopy precies we houden van echte mannen en niet van die zielige figuurtjes. Zelfs een mierennest is nog te goed voor piellemannetje.

amanda666 uit Kootstertille

 

Nou , hij beschreef zichzelf net als mierenneuker ! Knap hoor , hahahaha

snoopy16 uit Twijzel

 

whahaha snoopy daar had ik nog niet eens aan gedacht hahaha.

amanda666 uit Kootstertille

 

dat zei ik niet ik NOG LIEVER, gelukkig hoef ik niet zo desperate te zijn ik heb een lieve vriendin en niet zo`n straathoertje als AMANDA en SNOOPY, gaan jullie maar weer lekker hoereren vanavond

pielleman uit Dokkum

 

En ze heet Miertje whahaha

amanda666 uit Kootstertille

 

Miertje de opblaaspop whoehaaa en die waait door het Fûgellân zeker omdat ze lek is , een echte vriendin heeft hij niet , maakt ie mij niet wijs ... Helaas voor jouw @piellemannetje , ik verlaag mij niet tot dat niveau wat jij hier durft te roepen . Jij hebt totaal geen enkele respect voor een vrouw , laat staan een opblaaspop houdt geeneens een relatie met jouw in stand !!! @amanda666 , wij weten wel beter meid ... verder besteed ik geen aandacht meer aan iemand die het niet waard is , dus Mierepieletje , goodbye !

snoopy16 uit Twijzel

 

ik wenje net yn itFûgellân , stomme trut en ik wol dêr ek net wenjen.
besykje earst ris normaal frysk te skriuwen want dat kinsto ek net ris dom wijf.
ik hie al earder skreaune datsto net spoort, en gestoord bisto ek al, tegearre mei dyn freondinne snoopy, dy spoort ek foar gjin meter. gean mar in dildo keapje dan kinsto noch wat yn dyn doaze stopje trut.

pielleman uit Dokkum

 

jongens moeten met de klauwen van een vrouw/meisje afblijven als ze niet wil. meisjes/vrouwen die wat meer verstand hebben lopen om een uur of 5 niet zomaar met een vreemde mee. ik denk dat alles een beetje overdreven is. maar ik was er niet bij. dus puur een mening

wicked112 uit Leeuwarden

 

Pielleman,er zit natuurlijk wel een kern van waarheid in ons betoog

deze amanda ,vindt het heeeeel normaal ,dat meisjes van 16 jaar om 5 uur nog niet thuis of binnen zijn

deze amanda ,is ook zo iemand ,van hoe lang moet ik nog wachten,gebeurt er nu ook nog iets ,of

amanda is met de eerste de beste afgezet.

amanda,toch eens een vraagje,

wat probeer jij midden in de nacht dan wel te vinden,wat er blijkbaar overdag niet is

ik ben benieuwd meid,wat ik dan wel in mijn leven gemist heb

bij daglicht weet je tenminste nog ,wat voor vlees je in de kuip hebt,toch

eksteroog uit Eastermar

 

Eksteroog als jij denkt dat ik op jouw reactie in ga dan heb je het mis, dit is praat van pielleman en ik had jouw toch wel wat hoger in geschat. Maar ja mensen kunnen zich vergissen hé. Ga maar fijn spelen met pielleman.

amanda666 uit Kootstertille

 

persoonlijk denk ik ook dat meiden en jongens van 16 dan wel thuis kunnen zijn, dat geeft nog niet een reden om aan ze te komen. maar het voorkomt het wel. kinderen moet je in bescherming nemen, zeker als ze het zelf nog niet kunnen.

wicked112 uit Leeuwarden

 

Je kunt niet alles voorkomen helaas @wicked , aanranders houden zich niet aan een bepaalde tijd hoor . Ongewenste sexuele handelingen tegen iemands wil in kunnen ook overdag of vroeg in de avond voorkomen . Als dit soort jongens al zo jong ongewenst sexueeel gedrag vertonen dan zit er toch iets mis in die hersenen en kan je ze maar beter vroeg behandelen voordat het misschien van kwaad tot erger wordt !

snoopy16 uit Twijzel

 

Ik vind het knap dat nog niemand gereageerd heeft op het feit dat dit tegenwoordig normale eindtijden zijn voor het stappen.

Ja, dit geld ook voor 16-jarigen.

Maar goed, er wordt door 1 van de mannen hier al geroepen dat Amanda er op zit te wachten verkracht te worden. Vrouwonvriendelijker kun je het haast niet krijgen.

strawberry uit Anjum

 

zijn hier ook mensen die maken van een mug een olifant.

ontaard uit kootstertille

 

@strawberry , die gast is later nog wel afgedropen hoor nadat hij tweemaal zijn excuses heeft aangeboden op een ander topic aan ons . Daar ging hij ook behoorlijk ver wat hij kennelijk zelf ook inzag dat die te grof waren , maar die reacties zijn weggehaald door de redactie ! Dat ik voor Amanda opkwam was omdat ik die reactie het niet leuk vond van @pielleman dat zij zat te wachten tot zij verkracht zou worden .
Al ken ik haar niet , Dat ging mij echt te ver als iemand zoiets tegen een vrouw zegt . Dus ja, wij lieten niet met ons sollen .

snoopy16 uit Twijzel

 

Snoopy, serieus? Nouja, maar goed dat ie dan uiteindelijk nog zijn excuses heeft aangeboden. Vond het echt te zot voor woorden.

strawberry uit Anjum

 

De meeste ouwehoeren hier alleen maar en dat moet kunnen dat doe ik ook maar wat pielleman doet/deed ging ook wel wat te ver. Dit praat van hem was al een keer eerder voor gekomen en nu heeft het piellemannetje spijt haha lol.

amanda666 uit Kootstertille

 

zijn hier ook mensen die maken van een mug een olifant.

ontaard uit Kootstertille

 

amanda,je hoeft natuurlijk niet te antwoorden,maar zit dan ook niet te lullen ,dat 5 uur s nachts normaal is voor een meisje van 16
en nu kan zij natuurlijk wel vakantie hebben ,maar ze zal dan wel de hele zaterdag op haar bedje liggen,wat moet hier nou van groeien

eksteroog uit Eastermar

 

Je stelt mij een vraag die niet eens van toepassing is. Ik ben 31 en geen 16 meer en waarom moet het iets zoeken wezen. Dus elke vrouw/meisje die om die tijd buiten is, zoekt om iets? Rare man ben jij!

amanda666 uit Kootstertille

 

sommige mensen zijn ook maar heel kortzichtig, en zien daarom alleen maar hun eigen mening. :)

ontaard uit Kootstertille

 

Eksteroog, ik weet niet hoe oud je bent, maar zo te horen ben jij nog nooit met vrienden op vakantie geweest om tot de vroege uurtjes door te feesten.

Als de meeste discotheken en kroegen tegenwoordig sluiten rond 4/4.30 uur. Dan is het toch niet raar dat dit meisje zo laat nog op straat was?

Ik heb trouwens nog nergens gelezen dat mensen het raar vonden dat de jongen nog op straat rondliep. Vinden jullie dat dan wel normaal?

En de hele dag op bed liggen? Ik denk dat de meesten er zo rond het middaguur wel weer uit zijn.

strawberry uit Anjum

 

de dag dat mijn dochter 16 was[die is nu ook alweer een 10tal jaren ouder] had ik eerder medelij met deze jongen gehad, ik denk niet dat dit jongetje ooit nog kinderen had kunnen krijgen.
en aan tijden hebben we ons nooit gestoord, behalve bij het opstaan.
wie s'nachts vissen vangt, moet overdag netten drogen was het motto.
en ik ben zeker de laatste die niet van een geintje of een verzetje houdt, maar om nu mensen persoonlijk hier voor alles en nogwat uit te maken gaat mij te ver.
aan zulke broekpoeppers heb ik een hekel, veilig thuis achter hun oude pc'tje vrouwen beledingen zet genoeg over deze persoon lijkt mij zo.
maar hij heeft dan wel weer gelijk dat hij niet int Fûgellân wil wonen.
wat men dan ook van dat stukje dokkum vind, dat alles valt in het niet vergleken bij pielleman.
op de vriendjes van pielleman na, hebben de bewoners daar wel respect voor vrouwen.
zelf hun durven het niet uit te spreken wat pielleman hier beweert.

heideroosv1 uit Feanwâlden

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan