Logo
Zoeken
Zoeken
4.6 °C

Veel minder bezoekers op Wâldrock

Publicatie: 14 jun 2009, 0.45

 

REACTIES

Zo, net weer terug van de Wâldrock camping. Was weer een leuk weekend. Eigenlijk niets van de line-up / bands gezien, maar het was weer beregezellig. Volgend jaar weer (maar hoop ik wel dat de kaarten niet nog duurder worden)

wicked uit Morra

 

die laatste was eng...

feyenoord87 uit Drachten

 

Ik vond Napalm Death de topper, jammer dat die zaterdag niet speelden! Motorhead hoef ik nu niet weer te zien hoor, waarom niet andere bands als Type O Negative, Deicide en Machine Head, Pro Pain, of wat meer lokale bands waar ook heel veel goeie bij zijn, zal wel minder mensen trekken maar dan kan de prijs ook wat omlaag, terug naar kleinschaligheid!!

siepkje uit Burgum

 

Ik heb het laatste kwartier thuis vanuit m'n bed mee gemaakt. Geweldig :)

markaf uit Noardburgum

 

Ik kon die rotherrie thuis duidelijk horen!
afschaffen die onzin.

kibbeling uit Garyp

 

Neffens my doarre it ek te lang. Se hiene fergunning oant 24.00 oere. It festifal haldt fansels op: der wiene no al 1000 minsken minder as ferline jier.

waldmantsje uit Hurdegaryp

 

'Mooie muziek' , en bezoekers met een IQ als een dooie goudvis !!

teuvo uit Veenwouden

 

Hoe heet het nummer (en de band) dat je hoort/ziet
van 00:11 tot 00:15 ??

rodorikes uit Drachten

 

@Rodorikes: de band heet Killswitch Engage. De titel ken ik niet.

p3tra uit Drachten

 

Dat er nog fans voor deze muziek zijn. Maar goed ieder zijn smaak.

rommie uit de Westereen

 

Napalm death was echt superrrrr! Zaterdags ben ik niet geweest. De line up was echt bagger, tenminste voor mij dan, 2 death metal bands maar dit jaar....:-( En daar heb ik geen 70 euro voor over....plus drank ( en geloof me dat gaat hard..30 euro voor 3 uurtjes vrijdag en ik hield nog in ook!)....helaas gaat het de verkeerde kant uit sinds Mojo de touwtjes in handen heeft.

deathdealer uit Dokkum

 

kibbeling ZEIKSNORRRRRR,in plaats van te zeuren had je ook oordoppen kunnen kopen..

ik heb genoten van de muziek in mn tuin :) Langleve Waldrock :) fantastisch publiek (Y)

chickie25 uit Burgum

 

hier het laatste uur ook mee gemaakt,was echt super.
helaas kwam de wind van de vekeerde kant dus dit jaar konden we haast niet mee luisteren in veenwouden.
maar laat waldrock maar mooi waldrock,en dat er nog vele mogen komen.

heideroos uit Feanwâlden

 

Nou !!Teuvo uit het altijd hoogbegaafde Veenwouden !!Waar luister jij altijd naar als hoogbegaafd iemand met een hoog IQ?????

hightower666 uit De Westereen

 

Niets van het geluid gehoord!!

Maar hoeveel mensen waren er dan nu?
Waldnet zegt 7000 en
Kanaal30 zegt 6000.
<br><br><i>Redactie: De 7000 is afkomstig van de organisatie maar we doen opnieuw navraag.....</i>

motermuis uit Garyp

 

Dan weer hebben de mensen die naar piratenfeesten toegaan geen IQ, nu weer de mensen die van metal houden??? Tja na een paar biertjes zwakt het IQ even af, maar durf te wedden dat er heel wat hoogopgeleide mensen naar deze muziekfestivals komen,
Teuvo is vast fan van ABBA

siepkje uit Burgum

 

nou zeik innd ff over het lawaai en dat het wat uit loopt het is 1 keer in het jaar en wereld beroemd en dat in friesland heuj dus niet zeuren en laat ze er een feest van maken en daarna weer naar huis en tot volgend jaar:D kank weer mooi in de tuin mee genieten!!!! en die mensen en de sfeer geweldig:D

jahtoch uit Burgum

 

wat maakt het inderdaad uit wat iemands muziekkeus is.niemand heeft last van de gasten wat deze muziek(al vind ik het ook herrie,maar van mijn muziekkeus gaan ook veel mensen van over de meu....hahaha)aantrekt.al vind ik de entree van 70 euro....slik....wel een beetje aan de hoge kant.maar toe maar,men moet dat er dan maar voor over hebben,en anders is het thuisblijven helaas.

virtualizer uit Burgum

 

Ja ik zou ook Liever naa Oeral gaan ;)

mms uit Waar ik ben

 

Ik heb er geen verstand van, maar mijn zoon is er ook geweest. Kaarten eur. 45,-? Tja: dan kan ik me voorstellen dat het bezoekers aantal lager lag.

mms uit Drachten

 

@ siepkje, wat betreft dat iq klopt, ik was ook aanwezig ;)

J-One uit Buitenpost

 

ach gewoon op de langeleane gaan zitten in een stuk weiland met een kratje bier dat kost niet zoveel euro&#039;s en denk dat je dan de muziek ( of je het muziek kunt noemen) dan goed kun horen beter nog dan dat je op het terrein zelf staat. alleen zie je de bands dan niet maar dat is dan ook niet erg denk ik.

suameerder uit Sumar

 

Ik heb je niet gezien haha, dus weer terug hier, succes!

siepkje uit Burgum

 

Zo duur zijn de kaarten niet,vorige week voor de onozele Guus Meeuwis in Heerenveen betaalde je al 37,50 voor de goedkoopste kaarten,en dat is na 2 uren dan(gelukkig) ook al afgelopen.Dit festival duurt meer dan 12 uren.Het minder aantal bezoekers heeft met de line up te maken.Er zijn nog nooit zoveel slechte bands op Waldrock geweest dan dit jaar.Dan maar naar W.O.A (Wacken open air)Duitsland,40.000 bezoekers en top bands.

edward uit Eastermar

 

De line up lokte mij ook niet

meloshalini uit Drachten

 

He edward hest niks anders dan elk groot feest de grond in de boren , laat toch ieder in zijn eigen waarde, en doe niet zo negatief, mietje.

heinekenbrother uit HEINEKENSTAD

 

tjonge jonge heb net de foto&#039;s even bekeken,wat een stel simpele zielen op een bult zeg!
de 1 loopt nog meer voor Joker dan de ander haha..
Ze hebben vroeger als kind te weinig aandacht gehad zeker,en proberen het op deze manier terug te krijgen.

sieberenkeutel uit oberhausen

 

En waar baseerd mijnheer keutel dat op?

woestewillem uit Gerkesklooster

 

@edward toch laat iedereen in zijn waarde met hun muziek keuze
en geldt ook voor teuvo doe ff normaal

maar moet @edward wel gelijk geven over bepaalde slechte bands
heb met 1 gesproken en is daar geweest een echte waldrock fan en die had het ook over dat er niet zo zulke goeie bands waren
verder heb ik daar geen verstand van
als het verder maar gezellig was

westereender uit De Westereen

 

Heb je die dombo&#039;s in dat filmpje dan niet gezien ??? b.v die meid die ook in de horeca zat ??? die zei dat ze gewoon dom mee zuipt ??? en die dombos uit Parrega ???/met 140 blikjes bier en nog wat extra gehaald ??? en degene die zei dat de muziek bijzaak was ??? en die blonde meid die niet voor de bands kwam ,maar voor de sfeer ??? En die jongen die zei , een beetje zuipen en een beetje blowen ??? Die buiten het terrein stonden waren de slimsten !!! En over de &#039;muziek&#039; maar niet te praten !!

teuvo uit Feanwâlden

 

jemig, dan moeten ze ook niet zo&#039;n k*t line-up neer zetten voor 80 euro.. vier jaar geleden ging ik naar een festival van 3 dagen in Duitsland voor een betere line-up voor dezelfde prijs..:-S maar ach, dat heb je met mojo...

goldensunshine uit ergens

 

Wout, Wat een SUPER serie foto&#039;s! Mijn complimenten!

chrisdv uit Boelensloane

 

www.wacken.com

woestewillem uit Gerkesklooster

 

@Willem wever: Je wilt toch niet zeggen dat ze in gerkesklooster er allemaal zo bij lopen :p

sieberenkeutel uit Oberhausen

 

Tjonge jonge, wat een gezever over de muziek smaak van een ander! Valt me wel op dat de negatieve reacties voornamelijk komen van de zgn illegale zend &quot;piraten&quot; (deb**len)die dagelijks de ether vervuilen met hun zelfverheerlijkende optreden.

borco uit Somwhere, not here

 

@teuvo uit feanwalden laat de mensen toch in zijn waarde
jij bent volgens mij zo&#039;n standaard type
en 3x zondags naar de kerk
oordeel toch niet zo
ze oordelen toch ook niet over jou dat je zo&#039;n saai type bent
omdat je niet durft want de buren zullen anders wel denken
persoonlijk zou ik voor 75,00 euro ook voor de muziek gaan denk ik:)
daar is het bierdrinken me dan te duur voor
maar iedereen moet zelf weten wat ze doen
als het maar gezellig was.

westereender uit De Westereen

 

mooi feestje weer, ondanks een wat mindere line-up en de inmiddels toch vrij hoge prijs voor een kaartje. volgend jaar maar weer éven om &#039;t hoekje kijken!

d33j4y uit dokkum

 

@ edward, je wilt toch niet Wacken gaan vergelijken met Wâldrock? Een festival waar binnen de kortste keren 70.000 tickets voor zijn verkocht, met een festival die maximaal 12.000 toeschouwers kan herbergen?

Natuurlijk kan Wacken een beter programma neerzetten tegen relatief minder geld. De kans dat ze nml verlies lijden is nihil, Wâldrock heeft bij 700 minder toeschouwers al snel een gat van 50.000 euro in de begroting. Dus logisch dat hier de entree wat hoger ligt.

J-One uit Buitenpost

 

Als je het anders bekijkt, een kaart voor bijv. Metallica is al 65 euro, dan heb je wel een topband met voorprogramma, maar je ziet maar 2 bands, nu is het een hele dag voor 65 euro, ok is voor velen prijzig, maar je hebt veel meer bands, tja de line up was niet perfect, maar Napalm Death en Carcass voor mij wel en zo heeft iedereen zijn favoriet(of niet dit keer)Teuvo ga jij maar lekker naar shanty koren kijken en luisteren, als je metal klote vindt reageer dan niet sjongejonge.

siepkje uit Burgum

 

Carcass was idd ook 1 van mijn favorieten, naast de toch wel goede set van Heaven &amp; Hell. Mooi om te zien dat de oude garde het nog steeds in hun heeft om een overtuigende set neer te zetten. Hoewel ik niet zo&#039;n gothic liefhebber ben, vond ik Epica toch wel strak spelen.

Wat mij wel opviel was dat het geluid wel wat beter afgestemd had kunnen worden. Zelfs bij dit nagenoeg windstille weer waaide het geluid soms alle kanten op.

J-One uit Buitenpost

 

Tsja, de line up was dit jaar zeker niet schokkend vond ik zelf. En als je weet dat je komend weekend in Nijmegen: Metallica, Slipknot, Korn en Lamb of God ed. hebt voor 80 euro, dan is de keuze voor een hoop mensen toch wel gemakkelijk gemaakt denk ik. Motorhead voor de 4e keer is ook wel wat te vaak vind ik zelf. 1 of 2 x is leuk, maar dan is het wel op. Maar ik hoop dat de mensen een gezellig feest hebben gehad, het weer zat iig goed mee!

decepticon uit Dokkum

 

Ik ben nog steeds benieuwd wat Teuvo zijn muziek is???Dat hij alles over een kam scheert zegt meer dan genoeg !!!!!Of kan iemand met een hoog IQ daar niet op reageren??????? CDA-stemmer zeker???Of beter Christenunie!!!!

hightower666 uit de westereen

 

denk dat iemand met dergelijk IQ eerder op Wilders stemt:?

siepkje uit Burgum

 

Ben ik het weer met Siepkje eens...ik stem ook CDA en ChristenUnie, maar deze muziek is nog steeds geweldig. Nu zelf niet beginnen met stempeltjes te zetten net als Teuvo Hightower66...

decepticon uit Dokkum

 

Ik denk dat Teuvo in Oberhausen zit,etterpiraatje te spelen....

woestewillem uit Gerkesklooster

 

Ik geef het op !! niemand is het met me eens ! Trouwens nu ik er over na denk heb ik helemaal geen verstand van muziek . Wel wil ik zeggen dat de foto&#039;s subliem zijn ! heb ook even op de site van de maker Wouter Jansen gekeken , die man is echt goed ! http://www.wouterjansenfotografie.nl/ (by the way ! Ik stem niet op het CDA)

teuvo uit Feanwâlden

 

chrisdv en teuvo, bedankt voor je leuke reactie

wouterjansen uit Drachten

 

Ik was ook op waldrock: mooi feestje, geen geouwehoer en prijs viel wel mee 65 euries. Ieder zijn smaak van muziek: denk niet dat IQ veel uitmaakt: met mijn IQ zit het wel goed: vind de meeste muziek wel mooi: was wel een bak herrie op waldrock maar ja voor de meeste metalliefhebbers was er wel wat wils: veenhoop 4 dagen met minder bands is veel duurder. Bovendien zie je daar geen internationale artiesten, trouwens ACDC alleen is al meer euries maar weerhoud me ook niet.

harmanius uit Nij Beets

 

@Teuvo: respect!!!

woestewillem uit Gerkesklooster

 

@westereender: gelukkig oordeel je zelf niet in je berichtje over Teuvo. Wat is dat toch altijd voor gezeur over de kerk etc? Wat heeft dit met Waldrock te maken en de mening van Teuvo.
@Teuvo: mooi dat je de foto&#039;s wel kunt waarderen!

decepticon uit Dokkum

 

Ik heb de hele dag genoten. Lekker weer, biertje, zien en gezien worden, lekkere herrie om je heen, geen geouwehoer en tot slot volledig uit je dak gaan met Heaven and Hell !!!!
Ohja.... Ik heb een HBO diploma....

madman uit Schiermonnikoog

 

afschafen die troep wat voor muziek is dat nou kan je niet eens verstaan

heinekenpower uit Dokkum

 

@Madman: vet man, ik ook! En komend weekend lekker headbangen op Metallica en Slipknot :-)

decepticon uit Dokkum

 

@heinekenpower..Kun jij het niet eens verstaan?laat je oren nakijken zou ik zeggen en kom volgend jaar gezellig langs.Ennuh troep?hmmm valt reuze mee.

kikker uit Rohel

 

He kikker, laat die zeuren er maar blijven dan blijft Waldrock gezellig!

siepkje uit Burgum

 

dat is boe en beee hoeeeeeeeeeeee dan kan je nog beter naar emmen in de dierentuin bij de aapjes
piraten feesten dat kan je beter verstaan
kikker

heinekenpower uit Dokkum

 

Laat waldrock toch blijven wie er niet naattoe wil die blijft gewoon thuis Ik ben de jongste niet meer maar ik zou er nog wel eens naartoe willen

elles uit De Veenhoop

 

@heinekenpower...ja, kom eens langs man. Je zult versteld staan. Hier staan ECHT goede muzikanten op het podium. Misschien wat inspiratie voor Lytse Hille of Lucas &amp; Gea...Pirates meets Metal?

decepticon uit Dokkum

 

Ik denk dat heinekenpower de teksten van Marco Borsato niet eens snapt,en ook niet kan verstaan.In plaats van de hele dag naar simpele piratenshit te luisteren en bier te zuipen,kun je ook aan het werkgaan.En dan kun je ook een studie Engels betalen,kun je na een aantal jaren hard studeren ook eens naar Waldrock om de teksten te vertaan,en hopenlijk ook te snappen.Simpele domme soosvreter.

edward uit Eastermar

 

hehehe alleen de liederen met ik hou van jou en blijf je trouw blablabla luisterd Heinekenpower naar....en idd Nederlandse les zou voor deze gast ook niet verkeerd zijn.Maar goed dat heeft weinig heil als Korsakov aanwezig is.mischien ok nog tekst en uitleg nodig van wat Korsakov is?
Ik heb er genoten en de andere 6.999 mede waldrockers denk ik ook.

kikker uit Rohel

 

Marco Borsato zijn teksten zit nog wat inhoud in, maar de meeste smartlappen niet echt he, ik blijf je trouw ik hou van jou ik laat je nooit meer gaan je blijft altijd voor mij bestaan en blablablabla

siepkje uit Burgum

 

W@ldrock was echt super!! heb lang moeten sparen en behalve papa roach en heaven and hell (oude black sabbath) waren er niet veel bekenden. maar was tch wel heel gezellig:) Epica en delain waren ook goed!

Als het volgend jaar nog duurder word kan ik niet meer opbrengen, denk dat de hoge prijs ook mee heeft gezorgd voor weinig bezoekers.

klunszz uit Garyp

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan