18 °C

Boete voor reactie 'henky uit Jistrum'

Publicatie: 5 nov 2007, 13.54

 

REACTIES

Politie kan zich beter druk maken om belangrijkere zaken. En niet moeilijk doen als ze een keer beledigt worden. Politie gaat soms ook te keer op een manier die niet door de beugel kan en dat moeten wij als burgers dan ook maar accepteren. En laatst op het nieuws het bericht dat het 9 dagen duurt voor je aangifte voor aanranding kan doen. Dan denk ik ze kunnen de tijd wel beter gebruiken!!

luuk uit Buitenpost

 

Niet akkoord gegaan? en toch afgegeven?

Waldnet? Was deze vordering onder dwang met huisbezoek?

Ik heb ook nooit een hoge pet van Henky gehad. Iedereen die nadenkt kan ook niet achter zijn opmerkingen staan. Toch vind ik dit allemaal zwaar overtrokken en Henky te zielig om hier echt mee iets te doen.
Wie neemt dit nou serieus? Een omhooggevallen op zijn pik getrapte uniform? pfff.. we kunnen ook overdrijven, he.

Normaal probeer ik advocaat van de duivel te spelen. Zie nu niet in hoe..

chemico uit Amsterdam

 
 

beste boete verdikke. Henkie zal het nu vast en zeker niet weer doen:P

a3power uit drachten

 
 

De politie van Burgum zag de reactie als een misdrijf.Het is misschien een belediging,maar een misdrijf?? Kom nou!! Hebben dit soort 'zaken'de prioriteit tegenwoordig?? De orde handhaven oke,maar om je voor zoiets zo druk te maken is volslagen nonsens.Niet op alle slakken zout leggen heren/dames agenten!!

centraal uit Dokkum

 

@ Chemico. Hoe kom jij erbij dat ze de gegevens wel hebben doorgegeven? Zoals ik het lees hebben ze dat juist niet gedaan.

Of lees ik ergens over heen?

luuk uit Buitenpost

 

@luuk: Staat toch dat de gegevens ingevordert zijn? :s

Dit is pas geldverspilling eersteklas. Om maar even in waldnetstijl te gaan: Het zou wel zo'n zwaar gereformeerde, gefrustreerde, thuis niks te vertellen hebbende en arrogante hoge officier geweest kunnen zijn.

Ik vind dit ronduit ZIELIG, want ik zie niet graag dat mijn belastinggeld zo gespendeerd wordt.

Wat Henky betreft, hij heeft nu wel de aandacht van zijn leven maar blijft ook een inhoudsloze.

chemico uit Amsterdam

 
 

Chemico en jij trekt volle zalen he? Iedereen mag hier reageren en ik denk niet dat Henky deze aandacht geweldig vindt, hij heeft te impulsief gereageerd en dat doe ik ook weleens, daar leer je van!

siepkje uit Burgum

 

@siepkje: Ik weet van mezelf dat ik over het algemeen degelijke uitspraken doe met hier en daar inderdaad een impulsief antwoordje, daar heb ik geen volle zaal voor nodig. Deze kunnen af en toe ook ondoordacht zijn.
Siepkje, ik geloof dat je al langere tijd actief op waldnet bent. Dus je kent het verhaal van Henky en hoe hij hier op waldnet zijn oerkreten verspreidde. Je kunt me niet vertellen dat zijn reacties van een goed nadenkend en nuchter persoon afkomstig zijn ?

chemico uit Amsterdam

 

Wat een misdrijf, dit gaat de geschiedenisboeken in.....

granaet uit Dokkum

 

Wat een spul en drokte!

smurfie uit Veenwouden

 

niet te geloven.....zoveel geld voor zo iets onozels? vrijheid van meningsuiting bestaat dus niet meer.

whome uit Dokkum

 

Ja en hoe iemand zijn oerkreten tentoonspreidt is ieder zijn eigen, maar je moet soms effe nadenken, Nederland is een land van vrije menings-uiting, maar door de prikkelbaarheid van oa politie enz lijkt dit snel te verdwijnen, iedereen is zo maar opsternaad tegenwoordig, laat iedereen toch lullen!Zolang ze maar niet van je vreten toch?

siepkje uit Burgum

 

Laten we voorop stellen dat vrijheid van meningsuiting hier totaal NIETS mee te maken heeft.
Zodra hier iemand mee schermt dan is het al duidelijk dat de argumentatie kant noch wal raakt. Dan zeg je het alleen nog maar omdat je het zogenaamd mag zeggen.

@siepkje: Dat ff nadenken wordt ook van Henky verwacht. Daarom wordt het ook bestraft om je tegen jezelf te beschermen en de maatschappij.
Maar in dit geval heb ik het idee dat het meer te maken zou kunnen hebben met een gereformeerde kneus

chemico uit Amsterdam

 

Ik loof 250e uit wie chemico z'n adres achter haalt, en het bekend maakt!!!

laww uit Jistrum

 

Och och had de politie niks beters te doen dan beetje op waldnet te surfen, waar gaat het heen met de wereld. Kijk eens op andere sites zoals geenstijl, daar gaat het veel rader. Ge kunt aandacht beter richten op andere zaken.

pampam uit Drachtstercompagnie

 

De vrijheid van meningsuiting betekent niet dat je de vrijheid hebt om zomaar iemand te beledigen. Die twee zaken worden nogal eens doorelkaar gegooid wanneer het over een "mening" gaat. Een mening bestaat uit argumenten, een belediging doe je door een gebrek eraan.

Maar het blijft natuurlijk een feit dat de politie hier een pleefiguur heeft geslagen. Het meer moeten luisteren naar de bevolking moet ook niet zo precies worden nageleefd. Neus ophalen en verder leven. Had veel geld bespaart.

J-One uit Buitenpost

 

@ laww,
http://www.chemico.be/html/_nl/contact.html

Graag gedaan! Mijn msn-/mailadres is bij de redactie bekend.

J-One uit Buitenpost

 

PS waldnet zet nu stoer neer dat ze nooit akkoord zijn gegaan,!!!Ze hebben Henky gesmeekt dat ie schriftelijk toestemming gaf zodat waldnet zonder problemen het IP adres konden geven aan politie.zodat zij niet hun trots hoefden te breken en als nog gegevens openbaar hadden moeten maken ,HADDEN ZE NIET GEDAAN, WAS WALDNET UIT DE ETHER GEGAAN alle computers en boekhouding in beslag genomen. Dat is dus voorkomen!!! Waldnet had geen poot om op te staan!! Jan Jelle niet jokken

laww uit jistrum

 

Nee J-One vrijheid betekend hier dat je verkracht en doodgeschoten mag worden zonder dat de pol in grijpt. En om het te verduidelijken, kijk even naar de aflevering van per r de Vries zondag JL. Wat heet de justie en OM nu gedaan om die pedofiel die veroordeeld was, af te stoppen. Nee zout op kleine staartjes leggen zijn ze goed in Bekeuringen uit te delen, mensen in videowagens achtervolgen. Dit is politie. Op fiets verlichting kontroleren maar de gekken die ze moeten pakken, pakken ze niet.

multi uit Buitenpost

 

PS redactie jullie brief is hier nog hoor. kun je wel verwijderen, maar it feit ligt er!! Vind alleen jammer dat jullie nu de held uithangen, want jullie stonden met de rug tegen de muur! Waarheid is hard!! Jullie waren uit de ether gegaan, en alles was in beslag genomen, maar goed dat Henky zelf heeft getekent voor jullie anders hadden jullie geen keus gehad. Dus mensen pas op wat je schrijft, want jullie gegevens zijn niet veilig!!
<br><br><i>Redactie: Nadat Henky zich bekendmaakte bij politie is met Henky de afspraak gemaakt dat WâldNet mét zijn toestemming het ip adres aan de politie mocht geven. Henky deed dit mede op advies van zijn advocaat.</i>

laww uit Jistrum

 

IK ZEG NIKS.......KIJK WEL UIT :)

lady36 uit Gorredijk

 

@Laww;
Zo is dat Waldnet doet nu wel net of ze die gegevens niet hadden gegeven.. Hadden ze echt wel gedaan, zielige reactie van de politie om dit aan te geven..Chemico hadden ze beter die werkstraf kunnen geven dan hadden we een tijdje van die domme reacties van hem verstoken kunnen blijven..

woeste uit Noordbergum

 

Tsjong de redactie gaat nu wel met een heel botte bijl door de reacties. Waarom is er een reactie van mij verwijderd?

Het lijkt hier goedverdegoedver de LC site wel...

J-One uit Buitenpost

 

Ah ik zie dat het boetebedrag is aangepast. 220 euro, dat zijn veel pakken papier die de dienstdoende toetsenklopper er doorheen heeft gejast.

Mijn excuses voor de belediging, maar ik zat ff zonder argumenten..

J-One uit Buitenpost

 

@woeste: Weet je waarom ik geen werkstraf krijg? Omdat ik wel goed zit ;)
Je kan mijn reacties wel dom vinden, maar deze zijn doordacht en is moeilijk te handelen voor mensen die niet willen nadenken. Het is heel gemakkelijk: Ga eens relaxen en probeer dan eens je verstand in beweging te krijgen. Je zult zien dat het meteen resultaat heeft, alhoewel het raar kan aanvoelen om zo ineens je verstand te moeten gebruiken.

@J-one: Goh, zo bezit ik ineens een bedrijf, ghehehe :)

chemico uit Amsterdam

 

Verhoog it na 300e it adres en woonplaats Chemico handje contantje

laww uit Jistrum

 

je zou je langzamerhand schamen dat je in nederland woont..

zeemeeuw uit Drogeham

 

dat hier een rechtzaak aan gewijd moet worden, niet te geloven!! is er geen vrije meninguiting meer?

echt niet te geloven..
zeemeeuw uit Drogeham

 

Hja kinne better dy rascistische elementen út Dokkum in Boete jaan!

june uit Burgum

 

Nog steeds niks geen schaamte, zeemeeuw. Enkel hilarisch hier.

@laww: hahaha, dus jij bent henky aangezien jij de brief thuis hebt te liggen. Ben je nog steeds een beetje jaloers op mij? Daarbij, ik wil je ook wel een bezoekje brengen voor koffie hoor, want jij gaat hier nooit komen. Helemaal de afsluitdijk over en verder.. eng he?

chemico uit Amsterdam

 

Beledigen heeft vlgs mij vooral te maken met beledigd voelen..
Het blijft altijd de vraag of je dat mag/moet beboeten.
Iets anders is of de redactie van een site als bv Waldnet,zelf niet moet beslissen dat bepaalde reacties op hun site gewoon worden verwijderd,zoals persoonlijke beledigingen en racistische uitlatingen.
Ik heb soms het idee dat het er de redactie alleen om gaat zoveel mogelijk lezers en/of reageerders te hebben..... ??

age uit Uithuizen

 

@ chemico, een multi-nationaal ook nog wel!

J-One uit Buitenpost

 

in de bosjes een camera verstoppen om automobilistjes te pakken die 5 a 6 km te hard rijden.
beetje internet afstruinen of der nog iemand iets over hun club zegt..lekker verstopt staan spelen met een laserpistooltje..etc etc.

nee, deze club in het blauw komt der wel zo....bah.

zeemeeuw uit Drogeham

 

Ik zou het zeer op prijs stellen als je me met een bezoekje vereerd. Oh PS waar staat geschreven dat ik die brief thuis heb walg, Er staat is hier nog!! Maar ik hoop dat wij elkaar eens ontmoeten!! Ik zal de laatste zijn die dat probeert te voorkomen.

laww uit Jistrum

 

HULDE AAN HENKY

regendruppel uit Honolulu

 

Ach Zeemeeuwtje,nou ging het de goede kant uit met jou..........:) dacht ik.......

age uit Uithuizen

 

ik vind het toch zielig van de politie om zoiets te doen, ga eens boeven vangen dan beetje beledigende berichtjes op internet te pakken....

odebruin uit Opende

 

ja age, zeemeeuw kan zich helaas niet vinden in deze aktie van de heren in het blauw.

kan er niks anders van maken.

zeemeeuw uit Drogeham

 

Ik denk dat je maar een klein beetje verstand nodig hebt om te beredeneren dat het woord natie´s uit de oorlog komt. Jammer dat deze persoon er zo omheen probeert te draaien. Ik hoop dat degene hier wat van leert.

genesis uit Dokkum

 

terecht........
er zijn van die mensen die het nooit leren.

coconut uit Leeuwarden

 

Goeie zaak, iedereen denkt maar vrij te kunnen spreken op internet, haantjesgedrag achter een schuilnaam, en irl niks te melden hebben.

mr uit 050

 


Alles wat je zegt of schrijft, dat kan tegen je gebruikt worden.

Ik zeg maar niets meer ............

trijekwat uit Veenwouden

 

@trijekwat..
je hebt gelijk, alles wat je hier zegt kan idd tegen je gebruikt worden.. dus ik zeg ook niets meer..

dotissa uit Drachten

 

Ik vind het ook wat overdreven maar het is wel zijn eigen fout. Iedereen hoort te weten wat wel en niet kan. Ga je de fout in dan moet je ook de consequenties accepteren.

Maar idd ik zie hier vaak hele racistische opmerkingen en die moeten ook aangepakt worden. En zoals mr uit 050 al zegt iedereen durft hier allerlei reacties te plaatsen achter een schuilnaam.

en zoals age al zegt de redactie moet ook eens beter op racisme letten.

dotissa uit 't surhústerfean

 

Dat hij een boete heeft gekregen bewijst dat hij gelijk had.
De Politie, en vooral de agent die hiervoor gezorgd heeft zijn dus een stelletje naties.

Wat een stelletje zielige achterbakse lozers zijn dat bij de politie Jistrum...BAH

politiejistrum uit Nabij Jistrum

 

wat is een natie?

kibbeling uit Garyp

 

@kibbeling uit Garyp
Heb je het bericht wel gelezen??

Echter moet ik daar aan toe voegen dat Henkie niet doelde op duitse bezetters, ik doe dat WEL.

politiejistrum uit Nabij Jistrum

 

de politie heeft gebluft volgens mij want hoe willen zij dit onder de kreet van terrorisme schuiven dan? Dit slaat echt nergens op. het is gewoon belediging van een ambtenaar in functie :p dit slaat gewoon nergens op. Hoevaak heb ik ze dan al niet beledigd. Ik vind de politie maar een stelletje koeienkoppen en een stelletje n..&#039;s :P:P:P:P


ps ik stel voor dat waldnet een rekening nummer opent waar we geld kunnen storten om die achterlijke kut boete te betalen.


groeten

yeahilikeitnot uit Garyp

 

Yn dit gefal bin ik it wol mei dy iens likeitnot ik stean foar 10 euro yn it kader fan frije mieningsúting dochst ek mei Zeemeeuwtje want wy bin it hjoed in kear mei inoar iens. Der wurde hjir wol groffere dingen sein dus ik fy de boet foar Henkie onterjochte.

june uit Burgum

 

Goed idee,
Help de achterlijke hufters van Team Wald en Wetter de winter door, geef nu!!

Als de smeerlappen van Team WenW contact met mij willen opnemen ivm mijn NAW gegevens, dan graag niet voor 12.00... dan slaap ik nl nog.(nooit leuk om gewekt te worden door zo&#039;n blauwe doorgedraaide....)

politiejistrum uit Nabij Jistrum

 

Ook ik heb vaak eens iets gezegt en gescheven, wat eigenlijk niet mocht. Zal ik ooit nog weer vrij komen, volgens waldnetters!!

deviking uit De Knipe

 

zeker, ik doe mee.. geef het rekening nr maar.

zeemeeuw uit Drogeham

 

Maar hoever gaat vrijheid van meningsuiting er moeten ook grenzen zijn. Je kunt niet zo maar iemand die zijn werk doet voor bijvoorbeeld veiligheid uit gaan schelden.

Want ik vind alle zeuren met hun domme reacties ook van alles. Iedereen weet waar henky op doelde en dat hij het beledigend bedoeld. Dus het is zijn eigen fout.

Maar nou moet ik wel zeggen dat gewoon een boete geven ook goed was geweest en een rechtzaak overdreven.

maar de redactie en de politie moeten vaker controleren

zeemeeuw uit 't surhústerfean

 

En zoals hier al eerder is gezegd: een mening is doordacht, onderbouwd en bevat geen beledigende kreten uit de 2e wereld oorlog of racistische opmerkingen.

Dat is het hele verschil met een belediging: die zijn meestal ondoordacht en niet onderbouwd met argumenten en bevaten rare kreten.

maar dat snappen veel mensen op waldnet niet

zeemeeuw uit 't surhústerfean

 

bekende uit surhuisterveen ben het helemaal met je eens!!!

Ik zou in beroep gaan dit slaat nergens op. De advocaat kan aavoeren moet je kijken meneer de rechter, er zijn nog een aantal mensen op waldnet die beledigen dus dan ook maar even adressen gaan vorderen. trouwens geenstijl en fok moet je kijken hoe daar gereageert wordt. Dus ze kunnen die boete niet eens geven.

groeten

yeahilikeitnot uit Garyp

 

Helemaal met Bekende eens.
De politie reageerde misschien wat kinderachtig en &#039;beledigen&#039;blijft een kwestie van interpretatie..
Henkie heeft zijn excuses aangeboden,dus..
Maar laten we hem hier niet neerzetten als een martelaar/held he.

Misschien wil de redactie die Henkie niet tegen zichzelf in bescherming nam de boete betalen?

age uit Uithuizen

 

ik vind dat waldnet samen met de politie gewoon iedereen die hier racistisch of beledigend reageerd tegen zichzelf moet beschermen en strenger moet controleren. En bij het zoveelste keer gewoon aanpakken.

Zoals ik al zei in: maandag 05 november 2007 20:10 uur. Er zit een verschil in beledigen en mening en dat van henkie was om die reden gewoon beledigend.

age uit 't surhústerfean

 

Vind jij niet Yeahlikeitnotje,dat mensen beledigen,dus ook agenten eigenlijk niet stoer is maar een teken van gebrek aan argumenten en beperkt taalgebruik?
Als je ECHT stoer wil zijn,moet je naar een politiebureau gaan en agenten in hun gezicht uitschelden.

age uit Uithuizen

 

age daar gaat het niet om. het gaat op de manier waarop ze dit hebben aangepakt dat slaat nergens op. Of iedereen die beledigend is of helemaal niet. Kunnen ze aan de gang blijven volgens mij. je snapt me wel toch.

groeten

yeahilikeitnot uit Garyp

 

wat is de taak van de politie ?
wie kan mij dit vertellen ?

lebaron uit zwaagwesteinde

 

heel simpel lebaron

de orde handhaven en onze veiligheid waarborgen.

dit kan zijn in de vorm van snelheidscontroles maar ook door te kijken of de mensen zich aan de grondwet houden ook qua racisme (valt ook onder veiligheid want voor je het weet schiet iemand je neer)

lebaron uit 't surhústerfean

 

Is de zaak vaatstra al opgelost???

hou je daar mee bezig, en waldnet moet zich niet verlagen tot dit niveau!

markaf uit Noardburgum

 

Ach dit is gewoon een kwestie van de politie om zich te laten gelden. Dat dat jammerlijk gefaald is, kan zelfs een blinde bejaarde op kilometers afstand zien.
Ik ben altijd pleitbezorger geweest dat er weer eens met respect naar het vak agent wordt gekeken en niet zo denigrerend wat een groep mensen nu doet.
Wanneer iedereen zich aan de snelheid had gehouden, waren verkeerscontroles niet nodig geweest. Dus een dikke FUCK YOU voor alle snelrijders die het politieapparaat zo hebben belast!

J-One uit Buitenpost

 

ga toch krassen!

kip uit Twijzelerheide

 

Lullig allemaal, maar zo zie je maar weer: kijk uit hoe je een reactie op een forum plaatst. Er wordt altijd meegekeken.

kip uit Drachten

 

@ J-One GET A LIFE!!!!

sieberenkeutel uit Doodstil

 

j-one je bent een dikke nul net als chemico en wat betreft de snelheids-controleurs dit zijn boa&#039;s en geen politie agenten naar mijn weten wat zoveel betekend als iemand die een uitkering had een cursus is gaan volgen en nu voor de bezetter werkt (net als jullie denk ik)

meinie uit Burgum

 

de meeste politie agenten zijn veel gepest vroeger op school nu doe de politie het..
kijken wat wij nu kunnen..!!zielig hoor niet best dat het zo moet..

smokey uit Kollum

 

wel een beetje ver gezocht hebben ze daar niks beters te doen van onze belasting geld

sietse33 uit heinekenstad

 

Artikel 266
1. Elke opzettelijke belediging die niet het karakter van smaad of smaadschrift draagt, hetzij in het openbaar mondeling of bij geschrift of afbeelding, hetzij iemand, in zijn tegenwoordigheid mondeling of door feitelijkheden, hetzij door een toegezonden of aangeboden geschrift of afbeelding, aangedaan, wordt, als eenvoudige belediging, gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste drie maanden of geldboete van de tweede categorie.

happyfeet uit oudkerk

 

2. Niet als eenvoudige belediging strafbaar zijn gedragingen die ertoe strekken een oordeel te geven over de behartiging van openbare belangen, en die er niet op zijn gericht ook in ander opzicht of zwaarder te grieven dan uit die strekking voortvloeit.

Artikel 267
De in de voorgaande artikelen van deze titel bepaalde gevangenisstraffen kunnen met een derde worden verhoogd, indien de belediging wordt aangedaan aan:

1°. het openbaar gezag, een openbaar lichaam of een openbare instelling;

happyfeet uit Oudkerk

 

2°. een ambtenaar gedurende of ter zake van de rechtmatige uitoefening van zijn bediening;

3°. het hoofd of een lid van de regering van een bevriende staat.

Artikel 269
Belediging, strafbaar krachtens deze titel, wordt niet vervolgd dan op klacht van hem tegen wie het misdrijf is gepleegd, behalve in de gevallen voorzien in artikel 267, aanhef en onder 1° en 2°.

Gezien de bovenstaande heftige reacties, deze artikelen uit het wetboek van strafrecht.

happyfeet uit Oudkerk

 

Dus als ik het goed begrijp happyfeet, kan ik &quot;meinie&quot; dus aanklagen? Hij/zij beschuldigt mij van het zijn van een dikke nul. Maar mijn naam is toch echt J-One en niet J-Null. Hmmm met die 250 euro van Laww kan ik wel ff een advocaatje inschakelen!

J-One uit Buitenpost

 

weet je wat ze zouden moeten doen? NAAR DE KAMER VAN KOOPHANDEL GAAN......

pepper uit Zwaagwesteinde

 

Dus de rechter leest ´natie´ als ´Nazi´, zo kan ik er ook nog wel een paar. ´kikker´ is toch ook niet hetzelfde als ´fietsbel´. Al met al kun je in dit land beter een aan de drank zittende drugsverslaafde overvaller zijn, dan de gewone hardwerkende, door belasting uitgemolken nederlandse burger uithangen die eens wat gal uitspuwd op internet.

wicked uit Morra

 

Wordt hier ook een film overgemaakt????

shadow uit Harkema

 

dan wil ik de hoofdrol wel spelen,als het goed betaald

burgummer uit Burgum

 

Voor 220 euro kan je je inkopen burgummer, zie dit als een investering in de toekomst. De opnameduur zal ongeveer 30 uur zijn, de tijd die Henky nodig had om de reactie te tikken!

J-One uit Buitenpost

 

wat een gezeur om niks .

waldfaam uit Eastermar

 

j-nul is niet slecht bedacht voor een leeghoofd maar klaag mij maar aan dan word jou adres ook bij mij bezorgd door jou vrienden ik zie er naar uit.

meinie uit Burgum

 

@meinie: &quot;net als jullie, denk ik&quot;

Dat is ook de reden dat jij denken aan een ander moet over laten...

Bij gebrek aan argumentatie word ik een nul genoemd, wat gewoon simpelweg een gebrek aan redenering is.

chemico uit Amsterdam

 

@ meinie, en dan wat? Als je mijn adres hebt? Ga je me dan kaarten sturen? Wat gaat er in je zieke kopje om, meinie. Moet ik me nu al bedreigd voelen? Zeg het maar meinie, droeftoetertje van me! Zit je al weer met een overslaand hartje een sprankelend berichtje op de mensheid los te laten?

J-One uit Buitenpost

 

de plysje is gau op de reantsjes trape.

jittikpisser uit Twijzelerheide

 

Als de politie/justitie op deze manier verder gaat heeft H uit J er binnenkort nog een bekeuring bij.
Het niveau van de politie daalt zo snel dat de &quot;naties&quot; binnenkort verhaal komen halen..... ze zullen er niet blij mee zijn dat ze vergeleken worden met de NL politie.

politiejistrum uit Jistrum

 

Nazi is volgens mij de moderne term voor miereneuker, of extreme pietje precies. Mensen zoals wij, Waldnetlezers, hebben de oorlog niet meegemaakt en assosieren nazi niet met Duitsers. Bij Duitsers denken we aan braadworst, bier en voetbal???

jwj uit Drachten

 

Respect hoor je te verdienen dat krijg je niet zomaar, de NL politie verdient mijns inziens 0.0 respect.
In bv de USA heeft een agent nog echt aanzien en wordt met respect behandeld, waarom?? omdat hij ook jouw met respect zal behandelen zolang jij je normaal gedraagt.

Zo lang dat ze in NL doorgaan met dit soort LAFFE smerige acties is respect vanuit de burger tov de politie heeeeel ver te zoeken.

politiejistrum uit Jistrum

 

@ politiejistrum, ah ja de politie in USA, die bij het minste en geringste de wapenstok hanteert. Nogal eens in opspraak komt vanwege discriminatoire acties en het niet zo nauw nemen of er sprake is van een onschuldig of schuldig persoon. Geen wonder dat iedereen daar respect voor toont, doe je dat niet dan heb je een klap te pakken. Dus is het precies andersom zoals jij het doet voorkomen.

J-One uit Buitenpost

 

En feitelijk is er sprake van een vicieuze ( http://www.vandale.nl ) cirkel, zolang de burger zich vijandig blijft opstellen tov de politie, zal de politie dit tegen de burgers doen. Verbeter de samenleving begin bij jezelf. Bijvoorbeeld door eens respect te tonen voor de politie en je zult zien dat je dat respect ook weer terugkrijgt. Maar ja leg dat maar eens uit aan een stelletje hersenloze snelrijders die een boete van 18 euro het grootste schandaal in de wereld vinden.

J-One uit Buitenpost

 

Wanneer het zo uitkomt, verzinnen ze smoesjes en hebben het niet zo bedoeld. Treurig! Het ongeloofwaardige verweer van deze henky bevestigt hoe een aantal reageerders zonder enig nadenken hun onvrede over personen en nieuwsberichten formuleren. Via botte opmerkingen menen ze recht voor hun raap te moeten zijn, terwijl ze donders goed weten dat het is te doen om beledigende teksten te verspreiden. In eigen kring levert het nog wel een schouderklop of applaus op, maar terecht nimmer bij justitie !

koddebeier uit Zwaagwesteinde

 

Harre jakkus, begjint koddebeier ek nog us te seuren. En it wie toch sa mooi mei henky uut jistrum, laww, meinie, J-One en chemico...

waldpiek uit Twijzelerheide

 

zijn er ook mensen die mij geld willen geven??
dan wil ik ook wel zo&#039;n vage text hier als reactie geven hoor.

heideroos uit Veenwouden

 

OOk voor ADRES plus WOONPLAATS

&quot;@J-One &quot;

wordt nog tot een nader over een te komen geldbedrag beschikbaar gesteld!!! moet maar es afgelopen zijn met die flauwekul anderen te veroordelen en gek aan te steken met een schuilnaam!!!

Ps moet nu zelf wel, Vanwege nadere te bepalen akties!!!!

laww uit Jistrum

 

Aangeboden: spel-cursus met computerbediening, ook het hoofdstuk toetsenbord wordt behandeld... Iets voor jou? laww?

@laww: Vind je jezelf niet een beetje sneu? Want zo denk ik er wel over, tja das mijn mening, groeten!
Laww, jij bent Henky. Jij hebt die brief thuis zoals je zelf zegt.
Jij mag mijn adres wel hebben, kom maar langs. Ik betwijfel of je weleens verder dan de afsluitdijk komt. Daar houdt ergens de wereld voor jou op.. Ik veroordeel je niet, je laat zelf prima zien wie je bent.

chemico uit Amsterdam

 

Whoehahaha ik heb het gemaakt on teh internetz. Er staat een prijs op mijn hoofd! Dat dat toch allemaal nog eens mogelijk zou zijn heden ten dage. Gaat maar weer eens een muziekje opzetten:

BREAKING THE LAWW, BREAKING THE LAWW

zingen jullie ook ff mee, gezellig:
http://www.lyricsfreak.com/j/judas+priest/breaking+the+law_20076041.html

J-One uit Buitenpost

 

Misschien laww kun je tijdens een evt hoger beroep ook nog gaan aandragen dat je momenteel heel erg gepest wordt on teh internetz, dat je daardoor die opmerking hebt geplaatst. Zijn de rechters ook zeer gevoelig voor, tenminste in de gedachtenwereld van je soortgenoten, de henkies!

J-One uit Buitenpost

 

De politie krijgt ook mijn respect. Ze zijn ook altijd erg fatsoenlijk naar mij toe.

@politiejistrum de cops in amerika verdienen geen respect (zijn discrimenerend en racistisch) maar wordt zo voorgedaan om geen klappen te krijgen.

Als de bevolking eens fatsoenlijk tegen de agenten zijn dan zijn agenten ook fatsoenlijk.

En belediging van een ambtenaar is bij wet verboden (zie ook de definitie in een andere reactie van mij).

Ben het ook volledig met j-one, chemico en koddebeier eens

J-One uit 't surhústerfean

 

Ben het volledig met Bekende eens,dus ook met de mensen waar hij het mee eens...

age uit Uithuizen

 

politieman kun je niet worden je word zo geboren of het word niks

vijverman91 uit Kootstertille

 

hee laww mocht je ff bij chemico op bezoek willen ik breng je wel ff

lebaron uit Waterhuizen

 

Eigen schuld.
Maar.. om alles serieus te nemen wat er op dit soort sites staat vind ik ook wel wat overdreven. Ik denk toch dat de Politie hun tijd beter in nuttigere zaken kunnen steken.
Moordenaar van Marianne Vaatstra pakken misschien???

tilstar uit Kootstertille

 

chemico ,Jou hoogbegaafde teksten kwam vroeger van iemand uit de omstreken van zwaawesteinde, slimme jongen dat je toch nog door de mand valt zoiets verzin je alleen maar als je geen bezigheden hebt overdag.Je slaapt zeker ook veel uit.

mosk uit Burgum

 

ik heb nog een flinke zandbak vol zand en speelgoed.... iets voor jullie??

kip uit Twijzelerheide

 

Ja Mosk, van de Koddebeier, die is er niet meer zeker, waldnet waarom kan happyfeet zo snel achter mekaar 3 reacties plaatsen????, RAARRRRRRRRRRRRRRRRR

siepkje uit Burgum

 

âldnetredakzje wêr bliuwt it rekkenignr foar Henkie De foarfjochter foar it frije wurd yn Fryslân?

june uit Burgum

 

&quot;keep on rockin in the free world&quot;

june uit Burgum

 

geen eergevoel of ambitie
ga werken bij de politie


niks mis met henky&#039;s bericht, het klopt gewoon. Geen criminelen vangen maar weggebruikers die een kleine overtreding begaan..wil je aangifte doen moet je een afspraak maken een week van te voren. Rijd je 5km te snel krijg je meteen een onopvallende surveillance-auto aan je broek


het gaat nergens heen met nederland, dit is gewoon dom en brak..slechte zaak

grunner uit overal

 

@siepkje dat kan jij ook hoor. Er is een limiet van 7 minuten voor zover ik kan zien wachtte hij/zij altijd mooi de tijd af.

Overdrijven is ook een vak grunner. 5 km gaat nog een correctie af en denk jij nou serieus dat videowagen-agenten je gaan achtervolgen om 5 km (geloof maar lekker in sprookjes). de meeste flitspalen zijn rond 7 km afgesteld.

en als iedereen (de kleuters hier) zich nou eens aan de verkeersregels zouden houden. dan zou de politie zich met misdaden bezig kunnen houden.

grunner uit 't surhústerfean

 

5km met correctie word er hier bedoeld

en als er nu een weg helemaal vrij is en het makkelijk kan, is het dan nog steeds gevaarlijk voor mede weggebruikers, aangezien die er niet zijn....

overdrijven is een vak, mn specialisatie, maar je word voor alles zo staandegehouden, maar helpen hooo maar, eerst een afspraak maken, kom over een week maar terug

grunner uit overal

 

Daarom zeg ik ook altijd speel maar eigen rechtertje moet je kijken hoe snel ze dan bij je staan te janken. Je had ons erbij moeten halen. maar als je beld dan komen ze een paar uur later die stelletje stumpers. NOu ja zoals iemand al zei ze kunnen nu zelf lekker klieren omdat ze vroeger nogal vaak gepest zijn. Daarom komen ze nu zo bazig en debiel over

groeten

yeahilikeitnot uit Garyp

 

Op een snelweg of een autoweg kan ik 5 km wel begrijpen. Maar snap wel dat 5 km/h wel een heel verschil kan maken.

Op een gewone weg zou ik 5 km/h liever niet zo snel proberen. Je weet maar nooit wat er op de weg kan verschijnen.

yeahilikeitnot uit 't surhústerfean

 

is het dan zo erg om iemand uit te maken voor een nationaalsocialist????

:?


@ chemico: :z lekker hè? bij jezelf omhoogkijken.....

En, er nog ff waldnet-reactie-stijl makkelijk achteraan schelden: Narcist!

maf uit Jistrum

 

@ grunner, als je gewoon 80 rijdt ipv 90 dan is er niks aan het handje, hoef je je ook niet te ergeren aan de politie. En er is alles mis met henkie&#039;s bericht, de spelling, de intentie, het ideel, de humor echt alles schort er aan bij dat bericht. Wanneer we in NL gaan belanden dat we elkaar alleen maar verrot kunnen schelden om onze mening te verwoorden, dan zijn we echt wel diep afgedaald als geciviliseerde samenleving.

J-One uit Buitenpost

 

@ mijn eigen bericht
ideel = idee

@ maf, nope ik vind het ook heel gewoon om iemand uit te maken voor een oorlogsmisdadiger met miljoenen doden op zijn geweten. Tsjezus zeg, het niveau van de gemiddelde reaguurder op WâldNet ligt nog lager dan ik had gehoopt!

J-One uit Buitenpost

 

@J-One Wat ben jij een vreselijk iritant figuur!!
Jezelf steeds de hemel inprijzen hoe goed je wel niet bent,hoe goed je niveau is,hoe goed dat jij je altijd aan de regeltjes houd blehhh..&quot;de ideale schoonzoon&quot;
Nogmaals GET A LIFE!!!

sieberenkeutel uit doodstil

 

En nog wat, Als het niveau hier zo laag is, wat doe je hier dan de godslange dag op deze site!
Beterwetertje!

sieberenkeutel uit doodstil

 

Oh sorry sieberen, natuurlijk heb ik geen leven, want ik zeur niet zo op de politie en ik maak me niet druk over een flitser langs de weg. Sorry dat ik gefaald heb in mijn leven. Hoe kan ik het nog goed maken. De politie uitmaken voor Nato&#039;s, hoor ik er dan bij? Is mijn leven dan compleet? Ajb zeg het me, wat moet ik doen om aan die hoge levensstandaard van de gemiddelde bewoner van de Wâlden te voldoen?

J-One uit Buitenpost

 

@ sieberen, wat ik hier doe? Waarom ik eigenlijk hier ben, dat is gasten zoals jou irriteren. Daarvoor word ik betaald door de redactie, want de kijkcijfers stijgen namelijk, dus meer reclameinkomsten. Daarvan krijg ik ook een bepaald percentage. En ik moet zeggen, deze maand mag ik tot nu toe niet mopperen!

J-One uit Buitenpost

 

Wat doe jij hier trouwens nog SiebrenK.?
Ik had gedacht dat jij al lang geemigreerd was,uit dit k..landje(jou woorden)
Er zijn toch genoeg landen waar het beter is,waar autoriteiten uitschelden wordt
beloond met applaus?
Waar mensen die uitschelden respectloos en een heel klein beetje dom vinden ook worden beledigd en bedreigd?

Zong Paul de Leeuw niet over dit &quot;Droomland?&quot;

age uit Uithuizen

 

ja age voor somigen is dit ook een (vakantie) droomland

sietse33 uit heiekensrad

 

@mosk: Een carriëre waarbij nadenken een rol speelt gaat aan jou voorbij. Laat het denken maar aan de grote verstandige mensen over.

@Age: Ik ben het oneens dat jij het eens bent.

@maf: Ja het is een ernstige zaak om iemand uit te maken voor nazia.
Probeer jezelf maar eens tegen narcisme te beschermen met zulke reacties hier.

@sietse33: Ik vind van we. Elke dag weer genieten van mijn auto, huis en prettige collega&#039;s, af en toe lekker neuken. Heerlijk leventje! Mooiste land wat er is.

chemico uit Amsterdam

 

wie was eigenlijk deze agent welke het geschrevene zich zo aantrok?

oproerkraaier uit oudkerk

 

@ J-one,

Het spijt me, ik heb de wet overtreden en ben crimineel, moet ik zoeiets zeggen?

Je bent echt het type slijmbal
Serieus, Get a Life!

waar is je eigen mening gebleven, te bang om tegen de politie te reageren?
Leven we in dictatuurschap ofzo?
Politie vind ik toch echt zelf fout.

grunner uit Overal

 

Voorbeeld. In een 30km wijk staat een politiebureau, in die wijk zit ook een onoverzichtelijke bocht waar de politie zelf met 50-60 doorheen scheurt elke keer, ze snijden de bocht zelfs af wat mij al 2 keer bijna fataal geweest.

Goed ik heb hier niks meer over te zeggen, wees gehersenspoeld en verdedig je vrienden in het blauw maar

grunner uit Ranum

 

@ grunner, tegen de politie mag je altijd reageren. Wanneer je het niet eens bent met de politie en je vertelt dit op een normale manier, dan zullen ze echt wel luisteren. Maar helaas schieten veel mensen nogal snel in het schelden richting de politie.

Zo zou iedereen op het internet ook moeten reageren. Wat me weer brengt bij J-One&#039;s dagtip:

&quot;wat je in real life niet tegen iemand durft te zeggen, doe je op het internet onder een schuilnaam ook niet&quot;

J-One uit Buitenpost

 

@ grunner (12:14), dan dien je een klacht in bij de politie of bij de gemeente. Bij herhaling kun je eventueel nog verdere stappen ondernemen, aangifte doen van roekeloos rijgedrag bijvoorbeeld. Noteer een volgende keer in ieder geval het kenteken van de politieauto en het tijdstip. Zolang de politie geen signalen voert mogen zij hierop worden aangesproken.

J-One uit Buitenpost

 

@J-one: Jij snapt toch ook wel dat het veel gezelliger is om zelfmedelijden te hebben en zielig sneu je etterende gal te spugen tegen elkaar. Dat is altijd makkelijker dan daadwerkelijk iets oplossen of bespreekbaar maken.
Het probleem is hier dat mensen hier niet tegen kritiek kunnen en dat meteen oppakken als een persoonlijke aanval. Als er dan niet met redenatie geconverseerd wordt dan maar schelden he?
Triest en dom..

Iemand die nog nooit van mening is verandert, zal altijd dom blijven.

chemico uit Amsterdam

 

Ik vind Henky meer man dan jou chemico want hij reageerde met eigen naam en niet met iets chemisch wat natuurlijk wel afschrikt

jolanda10 uit jistrum

 

@jolanda10: Goh, weer 1 uit Jistrum, dan hebben we nu ook wel alle bewoners gehad daar.
Dat heeft niks met mans zijn te maken. Maar meer met achterlijkheid. Hoe dom kun je zijn?
Dus aan jou de vraag: Ben je nou zo naïef of reuze blond? Ohw wacht ff, die 10 is je leeftijd...

Heb jij zijn reactie uberhaubt wel gelezen? Zo niet, dan zou ik het maar eens doen, dan durf je niet nog eens te herhalen dat het zo&#039;n flinke vent is.

Schrikt mijn naam jou af? BOEH!! ... speciaal voor jou!

chemico uit Amsterdam

 

Nou wordt er dus ook al aan je mannelijkheid getwijfeld Chemico.....:)
Ik moet zeggen dat ik ook mijn twijfels over jou had sinds J-One jou heeft onmaskerd als handelaar in een SCHUURCREME...
Weet de redactie dat jij dus eigenlijk reclame staat te maken voor jezelf???

age uit Uithuizen

 

Nu hoef je niet gelijk iedereen te laten schrikken Chemico.

En je vraagt nogal wat van Jolanda. Goed lezen en daarna ook nog eens een genuanceerde mening daarover ventileren. Jammer dat er maar 1 internetaansluiting (in het dorpshuis bij de kerk) in Jistrum is, want volgens mij is de hele familie henky momenteel aan het downplayen geslagen...

J-One uit Buitenpost

 

Heren J-one en Chemico, hier bij nodig ik u graag uit te Jistrum , Wel vanavond klokslag 8 verwacht ik jullie in of bij het dorps cafe.Kom aub zodat we real live kennnis kunne maken. Laat jullie mannelijkheid zien aan de mensen op dit forem waar jullie de BINK uit hangen.Komen of voor altijd zwijgen.
Zal mij benieuwen of deze heren met hun dappere beweringen en teksten ook werkelijk komen zodat ze met hun gefrustreerde Zelfbeeld [te veel vrouwlijke hormonen]IN het reine kunnen komen.hoogacht H

henky uit Jistrum

 

@henky ze hangen helemaal niet de bink uit dat doen jij en alle anderen hier die hier tegen de politie zijn of zich tegen j-one, chemico en age keren.

Zij zijn wel een paar van de weinigen die wel genuanceerd hun mening geven over de rechtsgang en niet meteen met schelden beginnen als iets ze niet aan staat.

Om eerlijk te zijn vind ik hen stoerder en dapperder dan menig ander hier. want schelden of anderen zogenaamd &quot;bink&quot; noemen helemaal niet stoer.

mensen die schelden zijn NIET stoe

henky uit 't surhústerfean

 

Henky sitso by joost wiersma it korps dêr want dy haw jûn repetitie.

june uit Burgum

 

He @bekend , ben jij ook na die seks feesten van j-one en chemico geweest, volgens mij hebben ze jouw ook gedrogeert en stiekem hun besmette bloed toe gedient..je spreekt war taal ,Jammer voor je.


laww uit Jistrum

 

Nee ma ben wel aanwezig, zeker voor zo&#039;n ontmoeting met de Heren J-one en chemico

henky uit Jistrum

 

@laww en dit is no in réaksje hoe uniens ast it ek meiinoar bist dy&#039;t echt te fier giet.

june uit Burgum

 

@june dat bedoel ik dus met meteen gaan schelden en proberen te beledigen als ze het ergens niet mee eens zijn.

Maar laat maar duidelijk zijn dat schelden een teken van zwakte is. Dit omdat men eigenlijk geen fatsoenlijke en zinnige tegenreactie meer weten te geven.

En als je dan ook nog zo iets ergs als wat toen in groningen is gebeurd er bij haalt dan ben je al helemaal diep gezonken.

june uit 't surhústerfean

 

Inderdaad Bekende bij gebrek aan argumenten begint het schelden,liegen en bedreigen..
Het is zoals June zegt,je mag het totaal met elkaar oneens zijn maar op de persoon spelen,zoals sommigen hier nu (weer)beginnen,gaat veel te ver.

age uit Uithuizen

 

Nou vind ik zelf het bedreigen een beetje ver gaan.

Maar hij heeft een punt. Privacy verdwijnt, mensen ruilen dit in voor schijnveiligheid.Mensen moeten meer betalen voor van alles en nog wat waar ze maar een beetje van terug zien( was dat nou met wegenbelasting waar er 16 miljard euro werd opgebracht en maar 1.6 gebruikt)
Nu zie je mij niet zo snel een agent beledigen, tenzij ze over de schreef gaan, dan roep je het op jezelf af.
Nederland begint slap te worden,mensen worden makke schapen

grunner uit Overal

 

Die wegenbelasting wordt wel voor 100% gebruikt, alleen niet voor de wegen. Maar ook voor de zorg en dergelijke. Had je dit niet via de wegenbelasting betaald dan had je het wel via de normale belastingen moeten betalen. Maar ja auto, heilige koe..

Maar we dwalen af. Wat zal dorpsbelangen Jistrum blij zijn met het gedrag van hun inwoners op het internet. Pure reclame voor het dorp! Nee echt jongens, jullie mogen trots zijn. Echte noeste kerels geven geen mening, maar die gaan direct vechten!

J-One uit Buitenpost

 

140 reactie&#039;s.
waar mensen het zoal druk mee kunnen hebben.
probeer eens een dagbesteding te vinden,ipv.hier de hele dag op wâldnet rond te hangen.

heideroos uit Veenwouden

 

Nou, wat moet ik hier nog aan toe voegen? Beetje dreigen en schelden... triest! Elke keer wordt mijn punt weer bevestigd.

@henky: Zo, donderdagavond maar weer naar de kroeg. Ik zou het toch in iets andere sfeer willen bespreken. In een kroeg heb je alleen maar dom gelul.. dus das weer een bevestiging ;)

@age: Niks mis met mijn mannelijkheid, die creme is enkel handel :)

chemico uit Amsterdam

 

Ok bekende, ik meende dat het nog steeds 12 minuten was, mein voutje, wat gaat het er hier om weg zeg! Als dat geen nxxxxx wordt haha

siepkje uit Burgum

 

Waldnet verdient goed aan jullie reageerders.
En jullie laten je mooi voor het karretje spannen. Wie is de volgende, die waldnet zogenaamd in bescherming neemt? Goeie journalistiek vind je hier niet(uitzonderingen zijn er), opgeblazen sensatie verhalen. Heethoofdigheid onder de reageerders ipv gezonde discussie.
Waldnet vaart er wel bij.
Ik delete waldnet uit mijn favo&#039;s en verwijder de cookies en zeg jullie vaarwel.

ps niet reageren op mijn reactie is nutteloos.

thunderknight uit Noardburgum

 

Zij jij in Maart van dit jaar ook niet zoiets thunderknight? ;). Je leest stiekem toch wel mee, dus kon het niet laten om te reageren.

dokkumonline_verwijderdaccount uit Dokkum

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan