Logo
Zoeken
Zoeken
3.3 °C

Drie kop-staart aanrijdingen op A7

Publicatie: 25 sep 2007, 18.35

 

REACTIES

allegeare stront yn e eagen

truckertje uit Burgum

 

het leek niet heel erg te zijn..

keek erna vanuit een naastliggend gebouw.

ambulance is volgens mij leeg vertrokken

rusnoff uit Nijega

 

het is ook altijd hetzelfde
hou toch een keer afstand...........
voor mijn werkzaamheden rijd ik door heel nederland en de laatste jaren zitten ze steeds dichter op je bumper....dus 2 seconden!!!!!!!!!!!!!!

agu uit leeuwarden

 

Ik ben erlangs gereden, weer veel blik...

mamaloe uit 't Lage van de weg

 

Snelheid minderen en afstand houden is een probleem. Ik heb regelmatig van die akelige bumperklevers achter me. Maar: er zijn manieren om ze van je af te schudden.

mamaloe uit Drachten

 

wat voor manieren heb je er voor FORUMMER!!
Misschien heb ik er nog iets aan.......
Ben benieuwd

agu uit Leeuwarden

 

Het gaat maar lekker op de A7. Gisteren ook al, en vandaag weer! Naar mijn idee moet de gehele snelheid daar op dat knooppunt naar beneden toe, om zo ongevallen te voorkomen!

dr88en uit Drachten

 

Agu uit Leeuwarden. Dan praatje over schoksgewijs remmen; dan moeten ze wel minder snel en meestal nemen ze dan ook afstand.

dr88en uit Drachten

 

Ach, het ene moment zon, het andere een vette stortbui. Daarnaast nog een snelheidsbeperking waardoor alles opstopt en van die fijne gecombineerde in/uitvoegstroken(waarbij niemand ooit eens richting aangeeft!)en de spitsdrukte daar op dat moment. Je hoeft geen wiskunde gestudeerd te hebben om te weten dat dat misgaat.

edski uit De Valom

 

Ik zet hem even op de watersproeier, dan heb ik geen last meer bumper klevers. Werkt prima.

banjer uit Kollum

 

Dat is daar ook een levensgevaarlijke uit/invoegstrook. Om op de A7 in te voegen moet je van 60 naar 120 in 2 sec, en wil je van de A7 naar de Wâldwei, dan is het net andersom. Daar heeft een F1 auto zelfs moeite mee, dus het valt mij nog mee dat het niet vaker mis gaat daar.

@forummer: Dat schoksgewijs remmen is nog gevaarlijker dan bumperkleven. Zo creëer je ongelukken. Wat veel beter en leuker is, is gewoon het gas loslaten, Vreten ze hun stuur op van ergernis :-D

wicked uit Morra

 

@forummer, ja flink gasgeven!

binne uit ibiza

 

oorzaak lijkt me duidelijk

staan nu van die mooie borden met 90 erop en dan komt er 1 met 120 aan ziet bord trapt op rem zonder ergens op te lette maar wil niet te hard omdat er anders weer een blauwe smurf met een camera ergens achter een boom ligt te loeren op onschuldige burgers die hij geld uit de zak wil kloppen en BOEM

scudo uit Drachten

 

jij hebt helemaal gelijk Scudo!

tokkie uit Ureterp

 

Wicked heeft gelijk een levensgevaarlijke situatie. Als er een paar doden zijn gevallen wordt de in- en uitvoegstrook wel aangepast.. Je wet immers wel ALS HET KALF VERDRONKEN IS DEMPT MEN DE PUT..

Maar toch is afstand houden een redelijk hulpmiddel. En bumperklevers raak je inderjuist kwijt door even op de motor af te remmen. Als je te snel remt krijg je weer kettingbotsingen en files.

jwj uit Drachten

 

Vertel mij wat. Ik ben gisteren van achteren aangereden. Stond achteraan in deze file en iemand kwam met een gangetje van meer dan 90 aanrijden en kon niet meer tijdig remmen. De dader is doorgereden en is ontkomen. In alle drukte ben ik 'm kwijtgeraakt. Heb het nummerbord niet kunnen noteren, zo nsle ging het allemaal en zit nu met de schade die ik zelf kan betalen. Erg leuk. Hoe laf kunnen mensen zijn!

rappe uit Drachten

 

op de linker baan moet men maar wat vlotter rijden heb je ook geen last van bumperkleven, dat trage gedoe altijd zit een gaspedaal in die auto

lytsebeer uit Veenwouden

 

op 't punt waar dit ongeluk gebeurd is is net voorbij de afrit richting emmen en industrie terrein. Op de A7 zelf nog dus richting groningen. Het enige waar je daar last hebt is wegwerkzaamheden, niks niet korte invoegstroken ofzo

rusnoff uit Nijega

 

Goh Forummer , ik d8 eerst ff dat je zo´n James Bonk auto had , je weet wel die soms ´n rookgordijn achter liet , nee gewoon je zelf blijven en je door andere níet laten opfokken is het beste lijkt mij én dan maar hopen dat andere dit ook doen.
Het programma ´Blik op de weg´ zegt al genoeg.

anton uit snits

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan