25 °C

Auto slipt Trekvaart in bij Driesum

Publicatie: 17 jan 2007, 10.44

 

REACTIES

Ligt er niet nog een auto in het kanaal? ik zie duidelijk 4 bandensporen.

waldpiek uit Twijzelerheide

 

Veel sterkte voor het slachtoffer. Dat moet wel heel erg schrikken zijn.
Een grote nachtmerrie!

waldpiek uit Dokkum

 

dat heb je met dit weer als je in de berm komt dan is er geen houden meer aan de bermen zijn te zacht. Sterkte voor de bestuurder en gelukkig dat ie met de schrik vrij kon komen had ook anders kunnen aflopen.

Gerda uit Zwaagwesteinde

 

wij hadden het er vandeweek nog over dat het water zo hoog staat daar en toen zei mn vriend dat als je nu in het water zou rijden dat de klap dan minder hard is, omdat je nu niet zover naar beneden pleurt, is dat hoge water toch nog ergens goed voor

westreenderramptoerist uit Zwaagwesteinde

 

had wel heel anders kunnen aflopen!!

andre uit damwoude

 

niet slim he
maar sterkte

hampie uit dokkum

 

@hayabatsu. Klopt helemaal maar een autospoor laat maar 2 sporen achter en als je beter naar de fotos kijkt zie je idd 2 keer 2 slipsporen, dus er is al eerder een auto in de sloot gereden daar.

a3power uit Drachten

 

allemaal niet goed, als een auto scheef zeg maar speedwayend door een bocht of hier door de berm gaat laat hij vier breede sporen achter kijk maar waar de auto de boom heeft geraakt ( achter ) veel sterkte coureur.........

stockcarracer91 uit Driesum

 

inderdaad het lijkt net alsof er twee auto's in de sloot zijn gereden.

mk uit Dokkum

 

Het is daar met dit weer ook vervelend rijden als je in de berm komt en inderdaad nu het zo drassig is dan glij je weg probeer hem dan maar weer op de weg te komen. En inderdaad lijkt het dat er nog een auto te water is gegaan. Want met 1 auto krijg je niet 4 banden sporen naast elkaar. Sterkte voor de bestuurder.

Sietze uit Driesum

 

misschien was ie de eerste keer er niet goed ingereden en is het de tweede keer wel gelukt...vandaar de vier sporen...
sterkte

jahoe uit Dokkum

 

@swatfish: Hoe kunnen ze bij WâldNet nou weten of die man vandaag een pak aan had? Misschien zat hij gewoon in spijkerbroek en trui. Dus het woord "vermoedelijk" is niet fout. Zeer correcte en, als je doordenkt, grappige toevoeging van waldnet.

jaco uit Burgum

 

Even op laten drogen, en snel inruilen.

hentie uit Leeuwarden

 

Mooi fotosessie.

kilejan uit Burgum

 

nou die 4 sporen komen gewoon van deze auto lees maar wat stockcarracer schreef deze astra is gewoon scheef glijdent door de berm gekomen want hij heeft achter de boom nog geraakt en was hij recht door de berm gegaan dan was de heele zijkant van de auto wel bij die boom langs geschaaft.

viking uit harkema

 

Ik vind het zo'n rot weg, ik snap niet er daar geen vangrails worden geplaatst.
Even in de berm of ergen voor moeten uitwijken en je rijd te water.
Sterkte voor de bestuurder.

patricia uit kootstertille

 


Werom wurre mien reacties oltied
verwijderd?

hayabatsu uit Dokkum

 

Sterkte voor de bestuurder. Wordt idd hoog tijd dat daar een vangrail wordt geplaatst (langs de hele trekweg!) Er zullen vandaag waarschijlijk nog wel een aantal berichten komen van schizofrene auto's die denken een onderzeeër te zijn. Alvats veel sterkte voor de bestuurders van vanmiddag en een veilige thuiskomst!

wicked uit Morra

 

zonde voor zo,n mooie opel station sterkte voor de chaufeur het gezegde gaat hier voor veel waldnetters op de beste stuurlui staan aan wal

sietse33 uit Dokkum

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan