Logo
Zoeken
Zoeken
4.8 °C

Nieuwbouwproject in winkelhart Burgum

Publicatie: 15 jan 2007, 0.55

 

REACTIES

Op zich wel mooi ontwerp. vind de steen aan de donkere kant. Waardoor het nu nadrukkelijk aanwezig zal zijn in het centrum. Zonder aantrekkelijk te zijn.

weethetbeter uit Surhuisterveen

 

sjonge jonge.. was er nog een kans om Burgum iets levendiger te maken door daar een uigaansgelegenheid in te plaatsen, laten ze die wéér aan zich voorbij gaan. Burgum is een bejaardendorp, en dat wordt zo alleen maar erger. Eerst de grote flop van de 'Action' Factory, en nu dit..

ferox uit Burgum / Amsterdam

 

ja erg jammer dat er niks gedaan word om uit tegaan dat was vroeger wel anders To-berch was altijd erg gezellig. Nu heeft de jeugd zeer weinig hier in bergum

ikke76 uit Burgum

 

Jammer, dat stik wer nou de Trekpleister yn sit, hie der ek wol bij kinnen.

pvanmantgum uit Burgum

 

Nou Ferox, daar wil ik toch even op reageren, dat er weinig te doen is in Burgum ok, maar ik ben nu al een aantal x op zaterdagmiddag in de Action Factory geweest en het wordt met de week drukker en leuker, als ze de openingstijd nu nog verlengen, krijgen ze tenminste een reeële kans daar!Veel mensen hebben nl zoiets van, ach het duurt maar tot 17.00 uur is de moeite niet, maar het is echt gezellig daar bij Ludi!

siepkje uit Burgum

 

heb gehoort dat bouke er een grand cafe van wil maken,word er toch iets aan gedaan om het weer een beetje gezelliger te maken....maar het is een mooi ontwerp

hanss uit ut de buurt

 

de action factory wil wel wat meer opzetten,maar er zijn daar een paar mensen die daar wonen die de zaak tegenhouden.zijn van die stumpers die erg op hun rust zijn gesteld.hadden ze geen last van toen de fabriek nog open was!! maar das altijd zo,een paar fanatieke klagers verpesten het altijd voor de rest.

virtualizer uit Burgum

 

Jeetje wat een lelijk bouwwerk.

duursma uit Noardburgum

 

Wat is er dan te beleven op een zaterdagmiddag in de Action Factory? Vlooienmarkt?

bassie uit Burgum

 

Onder anderen een vlooienmarkt en vanaf ongeveer 15.00 uur tot 17.00 uur, iedere week een live artiest in het café bij Ludi, wat bij dezelfde hal is eigenlijk als de vlooienmarkt, deze zat.Turbo M, de week erna Lytse Hille!

siepkje uit Burgum

 

turbo M sucks siepkje.. die kwam bij de harste maar omdat er nog maar een paar mensen waren ging die weer weg.. wij kwamen 10 min later binnen met hele grote groep maar meneertje was al weg hoor


maar jah mooi bouwwerkje hoor! zal wel weer onbetaalbaar zijn?? of voor de bejaarden? of allebei???

neophyte uit Sumar

 

Ok Neophyte, dat had ik niet eerder gehoord.
Alles aan flatjes in het centrum van Burgum is onbetaalbaar, zal dit ook wel weer worden dan.

siepkje uit Burgum

 

Zal de luifel wel een mooie poos dicht moeten, hoe komt het dan met het personeel?

batman uit Burgum

 

tja wat moet ik hier no weer van zeggen ja tooberch was altijd gezellig en ze moesten eigenlijk weer zoiets hebben in bergum oke je hebt wietse(de skammel) en de taperij (praathus) nog maar ja das meer een kroeg geen kleine discotheekje mis dat hier wel want kijk quat, is ook niks meer voor 20 jaar en ouderen maar ja goed mjaar afwachten dan he en ja de tekening is mooi maar hoe lang zo het duren als het klaar is gr mij

hillybilly uit sumarreheide

 

De kroeg in het biljartcentrum was ook altijd heeeel gezellig( ongeveer 10 jaar geleden elk weekend geweest)en is dat nog altijd zo gezellig? of is het niet veel meer.Wietse was ook altijd geweldig,maar die heeft de boel toch te koop staan? of is het al verkocht.Ik heb gehoord dat het slecht met hem ging.(drank)jammer, was echt een hele goeie kerel, voor z,n personeel en klanten.

edward uit Eastermar

 

Beste Edward, nee niet drank, hij heeft wel degelijk iets onder de leden maar dat komt niet door drank, vind ik een stomme opmerking(wordt vaker gedacht als iemand die een kroeg heeft ziek wordt) en Wietse is nog steeds een goeie kerel, tegenwoordige tijd popje!

siepkje uit Burgum

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan