De Koriander enige met Michelin-ster
Publicatie: 27 november 2006, 17.34 uur
Reacties
Doe mij maar Heineken sterren, zijn veel lekkerder............
stjer oa mij koriander hoekje vlees van 4 kante centimer voor 20 euro gaak liefer naar zevende hemel philadelfia allemaal steren of su
nu zie je maar weer wat het niveau op wald net kan zijn "jammer"
altijd dat gezijk over te kleine porties, jullie zijn er nog niet eens geweest
"nee om dat het te duur is"
en ik durf te wedden dat als je 5 gangen eet met friandise na dat jullie VOL de deur uit gaan
Niet helemaal waar, voorheen zaten ze in Burgum en zijn wij er geweest te eten.
Daarna direct door naar de snackbar want je krijgt bar weinig voor veel geld.
@znrvo ja wij waldmantsjes litte us net by de poat nimme. Een laapke fleis foar 20 euries is egt te djoer hjer. Lit my mar 5 keer opskeppe foar dyselfde 20 euries.
Ut hoecht ek net lekker te wezen, ast mar een protte is.
Tsjeerd Patat út Dokkum mat se in Michelin stjer jaan.
Graue schnitsel mei in beste klute majo der njonken....
@ Wobus; In dat geval... AH heeft de blikjes kattevoer voor 19 euro cent liggen, ben je voor een euro dik het mannetje
Bij Koriander kom je voor kwaliteit, niet voor kwantiteit.
Het schijnt dat Lauswolt de ster alweer terug heeft.
Ik geef znrvo groot gelijk, het is er goed eten! een snackbar is er nix bij! daar wordt het er allemaal op gekwakt! wil je de ogen de kost geven dan is Koriander de uitkomst!
@ronald. Bedankt voor de tip ! zulke mensen heb je nog wat aan.
Jan en Corrie gefeliciteerd met het behouden van jullie ster.Laat ze in de walden maar lulle die hebben liever een schnitzel met gebakken aardappelen en een vangrail om de panne.
Geef mij maar een bakje patat en een gehaktbal. Krijg je veel meer voor dan in die michelin restaurants. @peterpan ja een schnitzel is lekker, dan ligt er in iedergeval meer op de pan.
Ik ben destijds ook bij hun in Burgum geweest. I.p.v. etensborden hadden ze net zo goed theeschoteltjes kunnen gebruiken. En dat voor 40 gulden per persoon...!
Ik ben destijds ook bij hun in Burgum geweest. I.p.v. etensborden hadden ze net zo goed theeschoteltjes kunnen gebruiken. En dat voor 40 gulden per persoon...!
Een beetje eter weet de kenner te waarderen.
Er is niets mis met patat mayo maar er is zeker niets mis met een goed restaurant.
Klagen over de kosten? Ga dan naar Yankee Doodle: veel (vr)eten met slechte smaak voor weinig geld.
Past wel wat bij bovenstaande reacties: veelal smakeloos en zonder niveau.
gaaaaaaaaaap
ik ben het niet eens met je mening over yankee doodle... maar ieder zijn eigen smaak.
maar wat in de reacties wordt gezegt is ieders eigen en daar zal ik niet tegenin gaan. als iemand de porties te klein of te duur vind is dat zijn/haar eigen mening
en waar zit koriander eigenlijk in drachten
wot 'n drokte om niks..... at dy minsken wiis mei hun stjer binne. no moai gewurre litte.
Deze mensen moeten thuis blijven ,en lekker asociaal patat gaan VRETEN met piratenmuziek aan.De Koriander is geweldig,net als de lichtmis in Zwolle,vorige week nog gegeten,5 gangen voor 93 euro per persoon,dan is de Koriander zo duur nog niet.
Zoo Edward....LICHTMIS?....5 GANGEN ?.....93 EURO PP ?
Wauw zeg!!!
Daar doet iemand met een uitkering een week over ...die moeten inderdaad thuisblijven en een gezin in Mali een maand,als alles meezit..
Maar jij blijft bescheiden he.
Je meldt dat gewoon even op deze piratensite met "patatvretende asocialen.."
5 GANGEN poeh...dat heeft mijn huis niet eens,ik zou verdwalen..
Kan er dan niemand gewoon BLIJ zijn dat de Koriander erkenning krijgt voor de kwaliteit van hun werk?
Als de friettent waar jij je friet haalt een prijs wint dan roep je wel: daar kom ik altijd! maar als de friettent van de "beterbedeelden" iets wint begrijpt men dat niet.Kleinburgerlijk noemt men dat....
Let wel: ik eet met plezier mijn patat van Het Haantje in Drachten maar geniet evenveel van het voer in een restaurant.
Dat betekent niet dat ik mensen met een uitkering dat niet gun en ik denk dat meerdere kenners dat zo ervaren: eigenlijk zou iedereen eens moeten kunnen eten bij een zaak als de koriander. De smaak is verfijnd, het gaat niet om de massa maar om de smaakefecten die er in de maaltijd zitten.
De één is tevreden met zijn fiat panda (een prima auto als je prijs / kwaliteit vergelijkt!!!) de ander is tevreden mercedesrijder.
En ja: na een etentje in een toko als de Lichtmis lust ik 's avonds ook graag een patat mayo van Het Haantje want vulling doet ook wel wat.
Maar: kun je bedenken wat het kost (loon van de kok, gas, water etc. etc.) om een restaurant te runnen?
Als jij €15,- per uur bruto van je baas krijgt betaalt je baas all inn al snel €25,- per uur voor jou. Maar dat zie je niet....
Goedzo Riemer,en ik kom inderdaad ook vaak bij Het Haantje aan de Dwarsvaart.
Ik wil dit er nog over zeggen ut kost wel een paar maar dan heb je ook wat.
Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.
Inloggen
Nog geen account? Meld je gratis aan