'VIND SNEL DE JUISTE WERKNEMER VOOR UW VACATURE'
dinsdag 04 februari 2020 Burgum
 

De huidige hoogconjunctuur laat zien dat het momenteel goed gaat met het bedrijfsleven in Nederland. De economie draait zo goed dat er sindskort voor het eerst meer dan 9 miljoen werkenden zijn in Nederland.

De positieve ontwikkelingen van het moment hebben ook een keerzijde als het gaat om bedrijven die werknemers zoeken. Werkzoekenden zijn steeds lastiger te vinden. Om voor inwoners van Friesland vraag en aanbod bijelkaar te brengen heeft Wurk.frl de oplossing. Bedrijven kunnen op Wurk.frl hun vacatures aanbieden waarna de vacature zo breed mogelijk wordt getoond aan het publiek. Via e-mail worden dezelfde dag al honderden werkzoekenden geïnformeerd.

Wurk.frl biedt een aanbod van vacatures in Friesland die ook worden doorgeplaatst bij de vacatures op WâldNet. WâldNet is de meest bezochte nieuwssite van Friesland en biedt hiermee een groot bereik.

Bovendien zorgt Wurk.frl ervoor dat de vacature op Facebook-pagina van Wurk.frl wordt geplaatst. Deze pagina heeft inmiddels ruim 3400 'likes' waardoor ook via social media in korte tijd een groot bereik kan worden aangeboord.

 

Om voor inwoners van Friesland vraag en aanbod bijelkaar te brengen heeft Wurk.frl de oplossing