Account
Logo
Zoeken
18.1 °C
© WâldNet

Auto's in botsing op Rengersweg in Oentsjerk

di 9 april 2024, 14.22 uur

OENTSJERK - De Rengersweg in Oentsjerk was dinsdag enige tijd afgesloten voor het doorgaande verkeer. Twee auto's waren daar met elkaar in botsing gekomen.

Het ongeval vond omstreeks 13.40 uur plaats en de politie, een ambulance en de brandweer van Gytsjerk werden opgeroepen voor het ongeval.

Bij aankomst werd duidelijk dat van de witte auto mogelijk gewond was geraakt. Deze 28-jarige vrouw uit de gemeente Tytsjerksteradiel werd opgevangen door het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel. Ze is later naar alle per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De andere twee betrokkenen waren een 74-jarige man uit de gemeente Noardeast-Fryslân en een 36-jarige vrouw uit de gemeente Tytsjerksteradiel.

De weg was tijdens de afhandeling van het ongeval afgesloten voor het doorgaande verkeer. Berger Boersma kwam ter plaatse om de voertuigen weg te slepen maar is vrij snel weer vertrokken.

De forensische opsporing van de politie kwam later nog ter plaatse om een onderzoek in te stellen naar de exacte toedracht van het ongeval. Daardoor ondervond het doorgaande verkeer nog langer hinder van de afhandeling van het ongeval.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws








kwijt / misdaad in je straat

Gevonden controle-paneel elektrische fiets in Burdaard

Gevonden controle-paneel elektrische fiets in Burdaard


kwijt / misdaad in je straat

Bowie vermist in Burgum

Bowie vermist in Burgum