Account
Logo
Zoeken
10.9 °C
Benefietconcert voor afgebrande dorpshuis De Suderfinne & It Pypke in Suwâld
© WâldNet

Benefietconcert voor afgebrande dorpshuis De Suderfinne & It Pypke in Suwâld

ma 18 maart 2024, 17.00 uur

SUWALD - Rotaryclub Bergum organiseert samen met Orkest Koninklijke Luchtmacht een benefietconcert voor dorpshuis De Suderfinne en It Pypke op 23 maart 2024 om 20.00 in sporthal Nije Westermar in Burgum.

Op 17 oktober jl. brandde de gehele bovenverdieping af van het dorpshuis, hier zat al ruim 51 jaar de in de gehele regio bekende jeugdsoos \'it Pypke’. Omdat de verzekering voor de inboedel alleen dagwaarde uitkeert is er een tekort om dit weer opnieuw in te richten.

Rotaryclub Bergum steunt de gemeenschappelijke functie van het dorpshuis en vond dit daarom bij uitstek een geschikt doel voor de benefietavond. Gezamenlijk is besloten dat de opbrengsten van het concert naar de De Suderfinne & jeugdsoos It Pypke gaan, het kloppende hart van Suwâld.

Orkest Koninklijke Luchtmacht

​Het thema 'The Jukebox' maakt dat je als bezoeker zelf kunt kiezen wat de speellijst van het concert wordt. Kies een tophit uit je jeugd, laat de mooiste filmtrack spelen, beleef jouw favoriete meezinger of romantische lovesong en bepaal samen met het orkest de speellijst van het concert. Dit is mogelijk tijdens 'The Jukebox’, breng je stem uit en geniet van de gekozen muzikale hoogtepunten.

Ondersteund door veelzijdige vocalisten ontstaat live een programma dat elk concert weer uniek is. Een verrassende voorstelling voor het publiek maar ook voor het orkest. Kortom: beleef een bijzondere muzikale avond en steun daarmee dorpshuis De Suderfinne & It Pypke.

Toegangskaarten online te koop via www.rotaryconcertburgum.nl en bij Primera Burgum & Hurdegaryp.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Geslaagde 21e Kollumerkatloop

Geslaagde 21e Kollumerkatloop







regionaal nieuws

Zeven lintjes uitgereikt in Smallingerland

Zeven lintjes uitgereikt in Smallingerland