Account
Logo
Zoeken
Zoeken
16.6 °C

© WâldNet

Introductietrainingen Survival Kootstertille starten op 3 april

do 30 maart 2023 15.00 uur

KOOTSTERTILLE - Ben jij op zoek naar een leuke, veelzijdige, sport maar kun je dat niet vinden in het reguliere sportaanbod? Dan ben je bij Survival Kootstertille aan het juiste adres.

Of heb je altijd al aan survivalruns mee willen doen maar het ontbreekt je aan de juiste techniek en vaardigheden? Ook dan kun je bij Survival Kootstertille terecht.

Op maandag 3 april start Stichting Survival Kootstertille namelijk weer met een reeks introductietrainingen op maandag (jeugd en volwassenen) en donderdag (volwassenen).

In een maand tijd worden je de beginselen van de survivalrunsport uitgelegd en krijg je ook te horen wat het lidmaatschap van onze club met zich meebrengt.

Om daarna lid te kunnen worden dienen volwassen minimaal 3 keer mee te trainen in deze weken en voor de jeugd geldt dat je 2 maandagen aanwezig moet zijn geweest. Aanwezigheid in de eerste week is verplicht ivm uitleg huisregels.

Je wordt verwacht om 18.00 uur (jeugd) of 19.00 uur (volwassenen) op ons trainingsterrein aan de Oastkern 51 te Kootstertille.

Kijk voor meer info en de voorwaarden over het lidmaatschap op de website van Stichting Survival Kootstertille. Aanmelden voor deze introductietrainingen kan via de mail of het contactformulier op de site.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Net binnen....