Account
Logo
Zoeken
13.3 °C
Huis van de maand: Langelaan 10 te Surhuisterveen

Huis van de maand: Langelaan 10 te Surhuisterveen

ma 1 maart 2021, 15.58 uur

SURHUISTERVEEN - Wat een heerlijke plek, met de achtertuin op de meest zonnige zonligging (zuidwesten), een vrijstaande garage en een grote uitbouw van 2015! En dat ook nog op steenworpafstand van het bruisende centrum van Surhuisterveen?

Door de grote uitbouw (2015) is de woning ruimtelijk en zeer licht. Het geheel is in 2015 keurig verbouwd voorzien van vele luxe zaken als een ruime woonkeuken, vloerverwarming in de uitbouw en een extra badkamer op de begane grond.

Begane grond:

Entree aan de zijkant van de woning met vernieuwde meterkast; leefkeuken met veel lichtopbrengst, dubbele openslaande tuindeuren naar de zonnige en privacyvolle achtertuin, inbouwkeuken met diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, vaatwasser en een 5-pits gaskookplaat met afzuigkap.

Vanuit de keuken is de doorgang naar bijkeuken met wasruimte voorzien van de cv-combiketelopstelling en witgoedaansluitingen; extra badkamer met wandcloset, inloopdouche, wastafel en wastafelmeubel. De woonkamer is aan de voorzijde gesitueerd en dankzij de erker en de grote raampartijen een heerlijke lichte ruimte. De woonkamer is tevens voorzien van een elektrische sfeerhaard. Ook is de kelder te bereiken via de woonkamer.

1e etage:

3 slaapkamers, waarbij de ouderslaapkamer voorzien is van een eigen moderne badkamer (en-suite). Deze badkamer bestaat uit een inloopdouche, wandcloset en een wastafelmeubel.

Buiten:

De tuin is onderhoudsvriendelijk en ingericht met sierbestrating, gazon en borders. De zonligging en de beschutting maakt het hier heerlijk vertoeven! De vrijstaande garage is te bereiken via de ruime oprit waar plaats is voor meerdere auto's.

Surhuisterveen staat bekend om haar regiofunctie, gezelligheid en hoge voorzieningenniveau. Ook ligt Surhuisterveen zeer centraal aan o.a. de A7. Surhuisterveen heeft o.a. een verzorgingstehuis, een brandweerkazerne, een multifunctioneel centrum, kinderdagverblijven, zwembaden, een postkantoor, vele winkels, vier grote supermarkten, en horecagelegenheden. Tevens beschikt het dorp over drie basisscholen en een brede middelbare school.

Bent u nieuwsgierig naar dit ruime en complete geheel op loopafstand van alle voorzieningen? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging. Klik hier voor meer informatie.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




ondernemend nieuws

Huis van de maand: Eendrachtsweg 10 in Garyp

Huis van de maand: Eendrachtsweg 10 in Garyp




regionaal nieuws

Vrouw (33) twee maanden de cel in voor stalken huisarts

Vrouw (33) twee maanden de cel in voor stalken huisarts





regionaal nieuws

Fries EU-debat vindt plaats in Gorredijk

Fries EU-debat vindt plaats in Gorredijk

Poll: Wat vind jij de beste bijdrage van de EU voor jou?

De euro! Geen gedoe met geld op vakantie  
39%
Vrij reizen en werken in EU-landen  
30.5%
Miljardenbijdragen voor regionale ontwikkeling  
8.9%
Gezamenlijke aanpak migratie / klimaatbeleid  
21.6%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!