15,4 °C

Voor 16.00 uur besteld is de volgende dag in huis of op afspraak afhalen in Drachten

Voordelig thuis(werken) voor werknemers en werkgevers!

do 15 oktober 2020 10.48 uur

DRACHTEN -

Bijna iedereen maakt elke dag wel gebruik van een computer, is het niet op het werk dan is het wel thuis. Maar waarvoor gebruik je deze computer? En voldoet deze ook aan jouw wensen en behoeften?

De één maakt gebruik van zware software waarbij hij of zij veel werkgeheugen nodig heeft. De ander bewaart graag grote bestanden waarbij meer opslag benodigd is. Maar waarom betalen voor systeemeisen als je er niet gebruik van maakt? Of waarom teveel betalen als je er wel gebruik van maakt!

"Bij Hardwarekings.nl denken wij dan ook niet standaard in 'one size fits all' maar in jouw wensen en behoeften en daarbij adviseren we je graag."

Actie
"Zo bieden wij nu speciaal tot 31 oktober zeer scherp geprijsde high end desktops aan met een gemiddelde nieuwwaarde van €900,-! Deze systemen zijn zelf op maat samen te stellen of standaard uitgevoerd en al vanaf €99,- verkrijgbaar voor jou!"

Deze kleine modellen zijn van het merk HP, Dell en Lenovo en ook bekend als HP EliteDesk mini, Dell Micro en de Lenovo Tiny.

Bekijk direct de voordeel actie via: Desktops Mini - AANBIEDING

Advies op maat
Vind je het lastig om een systeem samen te stellen en weet je niet zo goed wat je nodig hebt? Neem dan contact op via vragen@hardwarekings.nl of bel 085 – 047 77 08. Kom je liever langs op onze locatie te Drachten? Gezellig, maar maak dan een afspraak, dan zorgen wij voor de koffie. De medewerkers van Hardwarekings.nl adviseren je dan graag.

Zo goed als nieuw voor een gebruikte prijs!
Bij Hardwarekings.nl kunnen wij scherpe prijzen aanbieden door groot in te kopen en te werken met refurbished hardware. Refurbished betekent gereviseerd. Het voordeel van refurbished is dat het veel goedkoper is dan nieuw. Je bespaart soms wel 70% op een product die nog in uitstekende technische en uiterlijke staat is! Bij Hardwarekings.nl hebben wij een samenwerking met de beste recyclespecialisten die elk aspect van het apparaat controleren en waar nodig vervangen.

Garantie & levertijd
Standaard 12 maanden garantie en voor 16.00 uur besteld is de volgende dag in huis of op afspraak afhalen in Drachten.

 

Regionaal nieuws

15,4 °C

10 inbraken

7 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Verwijder zoveel mogelijk bubbels in dit klassieke bubbelschietspel.

Of speel iets anders op WâldNet Games.