Account
Logo
Zoeken
5.1 °C
Huis van de maand: Ike Buorren 2 te Drogeham
Deze in 1925 gebouwde eengezinswoning is goed onderhouden en keurig geïsoleerd

Huis van de maand: Ike Buorren 2 te Drogeham

vr 2 oktober 2020, 12.33 uur

DROGEHAM - Bent u op zoek naar een sfeervolle, vrijstaande woning, omgeven door een ruime tuin en dichtbij alle voorzieningen? Dan past de woning aan Ike Buorren 2 te Drogeham zeker in uw straatje! Deze in 1925 gebouwde eengezinswoning is goed onderhouden, keurig geïsoleerd, geheel gerenoveerd en staat op maar liefst ca. 840m2 eigen grond. De woning heeft 3 slaapkamers en een badkamer op de begane grond.

Tevens is er een zeer luxe, geïsoleerde en grote dubbele garage aanwezig met vloeistofdichte vloer, elektrische sectionaaldeur, smeerkelder en ruime bergzolder.

De woning aan Ike Buorren 2 te Drogeham is gelegen op een centrale plek in Drogeham, aan een doorgaande weg. Hoewel de tuin veel ruimte en rust biedt, liggen de voorzieningen van het dorp op een korte afstand. Drogeham heeft een goed voorzieningenniveau op het gebied van
schoolvoorzieningen, sportaccommodaties, winkels, een supermarkt en openbaar vervoer (bus).

Het dorp is wijd en zijd bekend door de jaarlijkse Gondelvaart op Wielen. Tevens is Drogeham centraal gelegen ten opzichte van Groningen, Leeuwarden en Drachten. Ook ligt het gezellige en voorzieningsrijke regiodorp Surhuisterveen op fietsafstand.

Indeling van de woning:
Begane grond: hal/entree met vernieuwde meterkast voorzien van krachtstroom, kelderruimte en bergkast; sfeervolle en keurig afgewerkte L-vormige woonkamer met mogelijkheid tot (sier)haard; sfeervolle eetkeukenruimte met L-vormige keuken voorzien van een granieten blad en vele inbouwapparatuur, zoals een koelkast, een vaatwasser, een 5 pits gaskookplaat, een wasemkamp, een oven en een magnetron. Wat deze keuken siert zijn de openslaande tuindeuren richting buiten; bijkeuken met witgoedaansluitingen, opstelling cv-ketel (Remeha Tzerra uit 2008); doorloop naar ruime badkamer met bubbelbad/whirlpool, inloopdouche en een wastafel met wastafelmeubel; toiletruimte met wandcloset;

Eerste etage: vaste trap naar overloop; 3 slaapkamers en een toiletruimte met wandcloset en wastafel. Tevens is er op de 1e etage veel bergruimte achter de knieschotten. zijn er drie slaapkamers te bereiken, waarvan de grootste 11 m2. Daarnaast bevat zich op de eerste verdieping nog een toilet met watercloset en wastafel en een aantal knieschotten.


Vliering:
De bergruimte is bereikbaar via een vaste trap. De achtertuin is gelegen op het zeer zonnige zuidwesten en heeft een ruim zonneterras met een overkapping. Daarnaast staat er een ruime, vrijstaande garage met werkruimte, krachtstroom en alle overige gemakken om bijvoorbeeld een veelzijdige autohobby uit te oefenen.

Bent u ook zo nieuwsgierig naar deze goed geïsoleerde, karakteristieke en zeer complete woning met extra grote hobbyruimte? Kom dan snel een kijkje nemen aan de Ike Buorren 2 te Drogeham. Klik hier voor meer informatie over deze woning.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Mevrouw Wobbes-Drent viert 101e verjaardag

Mevrouw Wobbes-Drent viert 101e verjaardag


regionaal nieuws

Oliespoor van 500 meter door lekkende Corvette

Oliespoor van 500 meter door lekkende Corvette


regionaal nieuws

Zeven lintjes uitgereikt in Smallingerland

Zeven lintjes uitgereikt in Smallingerland




regionaal nieuws

Snelweg A7 volledig dicht door ongeval

Snelweg A7 volledig dicht door ongeval