Account
Logo
Zoeken
11.2 °C
Foto: Geert Huisman

Ook dit jaar kindergondelvaart rondom Sânkop

do 12 oktober 2017, 12.23 uur

DROGEHAM - Komende vrijdag- en zaterdagavond zal er voor de twaalfde maal alweer een kindergondelvaart op wielen in Drogeham worden gehouden. Ook de kindergondelvaart kan niet meer weg worden gedacht uit Drogeham. Elk jaar wordt het weer groter aangepakt en blijkt dat ook de creativiteit bij de jonge kinderen toeneemt. En ook dit jaar regelen de kinderen alles zelf, van de ontwerpen tot wegafzetting.

Vele onderwerpen zullen aan het publiek getoond worden, en vaak vindt men dan ook onderwerpen terug die in de grote gondelvaart mee hebben “gevaren”. De publieke belangstelling is in de afgelopen jaren ook toegenomen, steeds meer mensen weten het parcours aan de Sânkop te vinden.

Aanvang van het spektakel is om 19:30 uur en de toegang is geheel gratis. En ook dit jaar zal op de zaterdagavond Malletband VIOS uit Kootstertille belangeloos hun medewerking aan deze kindergondelvaart verlenen.


Het stichtingsbestuur van de Gondelvaart op wielen is trots op de kindergondelvaart dat al zoveel jaren georganiseerd wordt.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws





regionaal nieuws

Trekker uitgebrand in weiland

Trekker uitgebrand in weiland


regionaal nieuws

Druk en droog op eerste dag Oerrock

Druk en droog op eerste dag Oerrock

regionaal nieuws

Auto in brand gestoken in Drachten

Auto in brand gestoken in Drachten