Account
Logo
Zoeken
12.8 °C

De Granaet 1 wint van DTL 1

zo 22 januari 2017, 22.11 uur

DOKKUM - DTL moest zaterdag avond laat het op nemen tegen de granaet uit Dokkum , om 21:30, de derby stond weer op het programma.
De Graneat is favoriet voor deze wedstrijd omdat ze koploper zijn, alleen moeten ze het eerst wel even laten zien.
De thuiswedstrijd van DTL was toen heel spannend, toen won De granaet net met 15-16 dus deze wedstrijd wordt hopelijk ook weer spannend.

Eerste helft
Vanaf het begin van de wedstrijd was er veel strijd van beide teams, ze gingen er beide vol voor. De Granaet maakte de openingstreffer, vanaf dat moment ging het gelijk op. Telkens kwam De Granaet voor, maar kon geen grotere voorsprong maken omdat DTL er goed bij zat te verdedigen. Daardoor kon DTL het telkens recht zetten om gelijk te maken.

Beide teams bleven aan elkaar gewaagd in de eerste helft. De Granaet kwam niet in zijn spel omdat DTL het goed op orde had, dus het was zaak voor DTL om de voorsprong te pakken, maar dat lukte niet, het was een magere uitslag van beide kanten eind eerste helft.
De ruststand 7-7

Tweede helft
Het was nu aan de trainer van DTL om de spelers op scherp te zetten om ook zo goed te spelen als de eerste helft dat de Granaet niet in hun spel kan komen. De Granaet begon goed aan de tweede helft ze kwamen gelijk op voorsprong. Het was zaak voor DTL om daar bij te blijven om nog punten te pakken tegen de koploper. DTL had het moeilijk in het begin van de tweede helft, DTL kon niet scoren, daardoor kon de Granaet een grotere voorsprong maken, 12-7.

DTL moest nu alles op alles zetten om nog dichterbij te komen, door een paar goeie aanvallen op te zetten kwam het wel dichterbij, 14-10
Daarna begon de Granaet meer te scoren en DTL wist er geen antwoord meer op. De Granaet kon de korf nu wel goed vinden in de tweede helft, was een heel verschil met de eerste helft. DTL liep in de tweede helft achter de feiten aan. De Granaet won de wedstrijd uiteindelijk daardoor blijven ze de koploper.

De eindstand was 20-12.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Uitslaande brand verwoest drie schuurtjes

Uitslaande brand verwoest drie schuurtjes

regionaal nieuws

Wielrenner gewond na aanrijding met lesauto

Wielrenner gewond na aanrijding met lesauto




regionaal nieuws

Drachten viert Koningsdag tijdens Kingcity

Drachten viert Koningsdag tijdens Kingcity


kwijt / misdaad in je straat

Gevonden controle-paneel elektrische fiets in Burdaard

Gevonden controle-paneel elektrische fiets in Burdaard


kwijt / misdaad in je straat

Bowie vermist in Burgum

Bowie vermist in Burgum