15,1 °C

De vrouw uit Harkema zou vele bedrijven en particulieren hebben opgelicht

Ondernemer stopt oplichtster met heftruck

wo 30 maart 2016 18.20 uur

EASTERMAR -

Een oplichtster uit Harkema is woensdagochtend door ondernemer Ellens in Eastermar klemgezet met de vork van zijn heftruck. De scootmobiel van de vrouw werd vastgezet. De ondernemer van de agrarische winkel aan de Skûlenboargerwei zorgde er op deze manier voor dat de vrouw niet kon vluchten voordat de politie arriveerde. De vrouw staat in de regio bekend omdat ze veel bedrijven en particulieren zou hebben opgelicht.

Bij Ellens was ze dinsdag langsgekomen en ze vertelde dat haar pinpas kapot was gegaan en ze vroeg of ze geld kon lenen. "Wij deden dit wel vaker bij klanten en ze heeft toen 100 euro meegekregen." Woensdag belde vrouw alweer en deze keer met de vraag of ze 50 euro kon lenen. Bij de ondernemer gingen op dat moment alle alarmbellen af en na controle bleek dat haar opgegeven naam en adres niet klopten.

Navraag bij collega bedrijven leerde dat de vrouw een hardleerse oplichtster bleek te zijn. Om de vrouw alsnog te laten komen, besloot Ellens om haar 'zogenaamd' wederom 50 euro te lenen. Bij aankomst heeft de ondernemer de scootmobiel van de vrouw klemgezet (zonder schade te veroorzaken) in afwachting van de politie. "De politie kwam vervolgens en heeft gezorgd dat wij ons geld weer terughebben." weet Ellens deze site te melden.

 

Regionaal nieuws

15,1 °C

10 inbraken

7 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Verwijder zoveel mogelijk bubbels in dit klassieke bubbelschietspel.

Of speel iets anders op WâldNet Games.