2 °C
© Jochem Wiersma |  Een veilige omgeving maak je samen was de boodschap tijdens de week van de veiligheid in beide gemeenten.

Veiligheidsweek Dongeradeel Dantumadiel

vr 27 november 2015 21.30 uur

DOKKUM -

In de gemeenten Dongeradeel en Dantumadiel stond de afgelopen week het thema veiligheid centraal. "Een veilige omgeving maak je samen" was de boodschap tijdens de week van de veiligheid in beide gemeenten.

Van maandag tot en met vrijdag waren er in de beide gemeenten diverse avonden georganiseerd voor de burgers in Dongeradeel en Dantumadiel.

De week begon op maandag met een preventiebijeenkomst "laat je niet overvallen" voor ondernemers en winkeliers in de IJsherberg in Dokkum en een voorlichtingsavond met een ex-inbreker in De Westereen. Op de dinsdag gaven de hondengeleiders van de politie een demonstratie met hun honden in De Westereen en gaf de brandweer in Anjum een demonstratie van een woningbrand.

De woensdag werd de voorlichtingsavond met de ex-inbreker ook nog gegeven in Holwert en de woningbrand in Driezum. In Feanwâlden werd op de donderdagavond een burgernetoefening gehouden ivm een woninginbraak met aansluitend een voorlichtingsbijeenkomst. De week van de veiligheid in Dongeradeel en Dantumadiel werd vrijdag afsloten met een veiligheidsmarkt in het gemeentehuis van Dokkum.

FOTONIEUWS


 

Regionaal nieuws

2 °C

4 inbraken

14 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Vul de sudoku in met de getallen 1 tot en met 9. Zodat in elke lijn de cijfers 1 tot en met 9 één keer voorkomen.

Of speel iets anders op WâldNet Games.