Account
Logo
Zoeken
16.2 °C

Jouw Marktkraam opent deuren in Dokkum

ma 30 maart 2015, 17.10 uur

DOKKUM - Aan de Strobossersteeg opent woensdag 8 april de nieuwe winkel Jouw Marktkraam Dokkum. Drijvende kracht achter de nieuwe winkel - tegenover de oude C1000 - is Janco Zeijlemaker uit Leeuwarden. Hij had in de afgelopen 25 jaar diverse ondernemingen waaronder de supermarkt in Holwerd en later de C1000 in Camminghaburen in Leeuwarden. Het werd nu tijd voor een nieuwe uitdaging.

Jouw Marktkraam is een duurzaam concept waarbij mensen een kraam kunnen huren om hun gebruikte/nieuwe spullen te verkopen. Ook ondernemers die het te duur vinden om een ruimte te huren (met personeel en alle bijkomende kosten) kunnen een kraam huren. Boeren die hun versproducten willen verkopen, sportclubs die hun promotiemateriaal willen aanbieden, kunstenaars, hobbyisten of internetbedrijfjes. Allemaal kunnen ze in Jouw Marktkraam een plek huren. De aantrekkingskracht is volgens Zeijlemaker één grote winkel met veel kramen waar verschillende producten worden aangeboden. "Iedere week weer anders en je kan per week huren of langer en de volledige opbrengst is voor jou,"

Jouw Marktkraam kan gezien worden als de fysieke tegenhanger van Marktplaats. Veel mensen kopen en verkopen spullen via Marktplaats maar de koper kan het aanbod van tevoren niet zien en kan kleding of schoenen niet passen. Voor kleinere goederen is verzending relatief duur. Jouw Marktkraam biedt hiervoor dé oplossing.

Veel mensen weten inmiddels de winkels van Jouw Marktkraam te vinden om er gezellig te winkelen en men vindt er altijd wel iets van zijn gading. Iedereen kan bij Jouw Marktkraam een kraam huren voor slechts 25 euro per week. Als je een webshop hebt of je bent een hobbyist of kunstenaar, ook dan kun je van Jouw Marktkraam gebruik maken. Verenigingen of sportclubs kunnen ook een kraam huren om zo wat extra geld te verdienen en om bijvoorbeeld reclame te maken.

Jouw Marktkraam is in november 2013 in Leeuwarden aan de Harlingerstraatweg 34 van start gegaan. In april 2014 opende de tweede vestiging in Bolsward en sindsdien ontwikkelt het concept zich razend snel. Enschede volgde in mei en ook werd een tweede winkel in Leeuwarden op de Schrans 139 geopend. Vervolgens openden er vestigingen in Zeist, Oss, Hedel–Den Bosch en Bussum.

In het eerste kwartaal van 2015 zullen er zeker nog 6 vestigingen opengaan. En wekelijks komen er nieuwe franchise belangstellenden bij. Allemaal ondernemers die enthousiast zijn over het concept, welke past in het bewust worden van het hergebruiken van tweedehands spullen en die ook een platform willen bieden aan ondernemers en hobbyisten.

Openingsaanbieding voor kraamhouders
Drie weken voor de prijs van twee weken. Dat is de aanbieding die geldt bij de opening voor potentiele kraamhouders. Vanaf heden is het al mogelijk om de winkel te bekijken of een marktkraam te gaan huren. Op 8 april volgt de officiele opening.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Fietser gewond na botsing met scooter

Fietser gewond na botsing met scooter



Poll: Eurovisie songfestival, wat ga jij doen?

Kijken!  
15.2%
Naar Leeuwarden! (viewing party)  
4.5%
Iets anders....  
80.3%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!



regionaal nieuws

Wielrenner gewond na aanrijding met lesauto

Wielrenner gewond na aanrijding met lesauto