Account
Logo
Zoeken
Zoeken
11.8 °C
© Geurt P. Maassen van den Brink |  Klik voor meer fotos van het publiek op deze link

Twee volle tenten bij Zomerfestijn

zo 02 september 2012 19.24 uur

DROGEHAM - Zaterdagavond is het Vrolijke Strijders zomerfestijn een groot succes geworden. Op het gratis toegankelijke festival traden onder andere de Doelleazen, Hepie en Hepie, Die Twa, Sije en Smurfke, Auke en Ellen, De Hûnekop en Foppe en de Diksie Doedels op. De optredens waren verdeeld over twee tenten. Organisator Klaas Land: “Op het concours hippique worden de twee tenten gebruikt voor het publiek en de VIP’s. Wij kunnen de tenten gebruiken voor ons festival en daardoor een gratis festival aanbieden.” Het festival valt overigens onder de organisatie van het concours hippique, die daarvoor ook de andere middelen ter beschikking stelt.

In de “Wiete Woarst” tent traden onder andere Foppe en de Diksie Doedels op, zij spelen onder andere repertoire van Strawelte, waarvan Foppe altijd de frontman was. Ook het optreden van De Hûnekop viel bij het publiek in de smaak. In het optreden kwam ook “Jappie Kommando” voorbij, die nog even meezong.

In de “Vrolijke Stijders” tent waren onder andere Hepie en Hepie. Zij treden tegenwoordig weer regelmatig op en wisten de tent alvast op te warmen voor de verdere optredens. Die waren er onder andere van Die Twa, De Doelleazen en Sije en Smurfke. Ook het publiek in de Vrolijke Strijders tent wist de optredens te waarderen.

“Wat is toch mooi om te zien dat de twee tenten zo bomvol waren. Daar doe je het voor.”, zo omschreef Klaas Land de happening tot slot.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Net binnen....