8,1 °C
Foto: WaldNet

Gemeente draagt terrein aan Expo over

di 20 september 2011 17.07 uur

DOKKUM - Dinsdagmiddag werd het terrein waar de Expo NOF van 6 tot en met 9 oktober plaatsvindt officieel in bruikleen gegeven aan de organisatie. Bote Lei van de gemeente Dongeradeel deed dit door de sleutel van het toegangshek aan de organisator over te dragen. De Expo vindt plaats op het terrein aan de Harddraver in Dokkum. Er kan nu door de organisatie worden begonnen met het opbouwen van het terrein.

Als eerste zullen rijplaten worden neergelegd op het terrein. Sjerk Faber: "We sille der alles oan dwaan om it terein netsjes te hâlden". Vervolgens zal de locatie verder worden opgebouw om de ruimte te bieden aan de minimaal 145 standhouders die zich inmiddels hebben aangemeld. Op 6 oktober wordt de Expo officieel geopend en vanaf half 6 is deze dan toegankelijk voor het publiek.

Tijdens het symposium op vrijdagochtend 7 oktober 2011 zullen diverse gastsprekers ingaan op het dwaande thema onder leiding van Rendert Algra. Tweede Kamerlid Lutz Jacobi is hoofdgastspreker tijdens het Symposium en zal onder andere samen met Niek Geelhoed (Kabel Noord), Roelof Kuik (Thús Wonen), Eise van der Sluis (Achtkarspelen) en Jelle Boerema (Kollumerland c.a.) het programma inhoudelijk verzorgen. Meer info vindt u op de Expo website: www.expo-nof.nl.

FOTONIEUWS


 

Regionaal nieuws

8,1 °C
13 inbraken
Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar
10 jaar
15 jaar
20 jaar
Verwijder zoveel mogelijk bubbels in dit klassieke bubbelschietspel.

Of speel iets anders op WâldNet Games.