18,9 °C

Dronken automobilist hardleers

di 06 april 2010 09.51 uur

SIEGERSWOUDE -

De politie heeft maandagavond een 51-jarige bestuurder uit Siegerswoude aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. Rond 20.30 uur zagen surveillerende agenten een auto wegrijden bij een horecagelegenheid aan het Foarwurk. De automobilist reed door de bebouwde kom met een snelheid van 100 kilometer per uur waar 60 kilometer per uur toe is gestaan.

De agenten gaven de bestuurder een stopteken maar deze voldeed hier niet aan en reed met hoge snelheid door. Uiteindelijk lukte het om naast de auto te gaan rijden en de man tot stoppen te dwingen. Aangezien het vermoeden bestond dat de man onder invloed van alcohol verkeerde is hij door de agenten aangehouden.

De automobilist wilde niet mee naar het bureau en ging zich tegen zijn aanhouding verzetten. Na enige moeite lukte het de agenten om de man in de politieauto te krijgen en over te brengen naar het politiebureau voor de ademanalyse. Hier blies hij 700 ug/l. De bestuurder is voor nader onderzoek en verhoor ingesloten. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

 

Regionaal nieuws

18,9 °C

8 inbraken

7 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
 
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Vul de sudoku in met de getallen 1 tot en met 9. Zodat in elke lijn de cijfers 1 tot en met 9 één keer voorkomen.

Of speel iets anders op WâldNet Games.