11 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 Videonieuws
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
 Misdaad in je straat
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief
 Adverteren

V&V verliest bij Sparta

Publicatie: 
zo 12 februari 2017 20.02 uur

GARYP -


V&V kan lang bijblijven maar delft helaas uiteindelijk het onderspit bij Sparta. Sparta begint voortvarend en komt binnen enkele minuten al op 2-0. V&V weet door een een onterecht afgestopte doorloopbal van Jan Jacob aan te sluiten. Sparta blijft licht uitlopen maar V&V weet door 2 doelpunten van Arjen Brander de stand op gelijke hoogte te trekken naar 5-5.

Daarna komen de bezoekers op voorsprong, al is de marge met 1 doelpunt flinterdun. Bij een stand van 8-9 wordt de kleedkamer opgezocht. Na rust is Sparte duidelijker scherper en brengt de score naar 11-9. Een periode waarin V&V moeite heeft om de korf te vinden. Nynke Buis houdt met een afstandsschot de marge op 2 en V&V krabbelt langzaam terug en sluit aan op 14-13 door een doelpunt van Jan Jacob. Helaas us de opleving van korte duur en de bezoekers moeten risico nemen in een laatste poging het tij te keren.

Helaas lukt dit niet en Sparta loopt uit naar 20-15, tevens de eindstand. Er volgt een periode van 2 weken zonder wedstrijden maar weliswaar werk aan de winkel voor de ploeg uit Garyp

 
REGIONAAL NIEUWS
 
ONDERNEMEND NIEUWS
 
SPORTNIEUWS

11 °C

Meting: 06.45 uur

24 inbraken

(30 dagen)

26 inbraken

(vorige maand)

 
Nieuwste items
Meest gelezen
 
 
5 jaar geleden
10 jaar geleden
15 jaar geleden