11 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 Videonieuws
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
 Misdaad in je straat
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief
 Adverteren

Veenwouden verliest van Spannum

Publicatie: 
zo 08 januari 2017 14.02 uur

SPANNUM -

Zaterdagavond moesten de korfballers van Veenwouden 1 weer aantreden tegen Spannum 1. Eerder dit zaalseizoen had Veenwouden 1 hier al thuis tegen gespeeld met als uitslag: 9-12. Het was toen een spannende wedstrijd die alle kanten op had kunnen gaan.

Veenwouden 1 begon zaterdagavond dan ook vol goede moed aan de wedstrijd. In het begin van de wedstrijd kwam Veenwouden 1 al vrij snel op een 5-0 achterstand, hierna deed Veenwouden wel iets terug door twee afstandsschoten van Han Vastenhoud en Henk Moorlag. Maar Veenwouden 1 scoorde te sporadisch op echt partij te bieden aan Spannum. Toen het rustsignaal klonk stond er 11-3 op het scorebord.

Na goede aanwijzingen te hebben gekregen van de coach van Veenwouden 1, Johannes Hartholt, begon Veenwouden 1 weer aan de wedstrijd alsof het nog 0-0 stond. Han Vastenhoud werd in de rust gewisseld voor Johannes de Boer. Binnen enkele minuten na rust was het een echte wedstrijd geworden. Waar Spannum 1 de gehele eerste helft had gedomineerd kreeg Veenwouden 1 in het begin van de tweede helft de overhand. Al snel stond het 11-6, door twee afstandsschoten van Agnes de Boer en Thiadmar Sijens en een vrije bal van Anna Tadema. Het leek wel dat door de toenemende druk van Veenwouden 1 ook Spannum beter in de wedstrijd kwam. Er waren kansen over en weer maar Spannum liep al snel verder uit met als einduitslag 19-9. Veenwouden 1 heeft het de tweede helft nog wel geprobeerd om weer terug te komen in de wedstrijd maar de achterstand was helaas al te groot.

Doelpunten Veenwouden: Henk Moorlag 3, Agnes de Boer 2, Anna Tadema 1, Han Vastenhoud 1, Riemkje Keizer 1, Thiadmar Sijens 1.

 
REGIONAAL NIEUWS
 
ONDERNEMEND NIEUWS
 
SPORTNIEUWS

11 °C

Meting: 06.40 uur

24 inbraken

(30 dagen)

26 inbraken

(vorige maand)

 
Nieuwste items
Meest gelezen
 
 
5 jaar geleden
10 jaar geleden
15 jaar geleden