5 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 Videonieuws
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
 Misdaad in je straat
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief
 Adverteren

Grote Verkoop Lichtpuntloods zaterdag 5 maart
Al bijna 40 jaar biedt Lichtpunt een warm nest voor de kwetsbare medemens

Grote Verkoop Lichtpuntloods zaterdag 5 maart

Publicatie: 
vr 26 februari 2016 13.41 uur

KOLLUMERZWAAG -

Op zaterdag 5 maart 2016 organiseert kringloopwinkel De Lichtpuntloods in Kollumerzwaag haar halfjaarlijkse GROTE VERKOOPDAG. De loods is geopend van 9.00 tot 16.00 uur. Adres Harm Smidswei 6, 9298 RD Kollumerzwaag.

Het afgelopen halfjaar hebben de vrijwilligers weer zeer veel mooie artikelen, waaronder veel antiek, voor u verzameld. Dit alles wordt op zaterdag 5 maart a.s. te koop aangeboden voor zeer aantrekkelijke prijzen. Op 3400 vierkante meter vloeroppervlak staat alles keurig voor u uitgestald en onze vrijwilligers zijn u graag met hun deskundig advies van dienst.

Zo vindt u een grote collectie (antieke) kasten, tafels en stoelen, bankstellen gereedschap, kleingoed, elektronica, kleding, schoenen, bedden, boeken enz.

Tevens is er op deze grote overdekte markt voor tweedehands goederen uitgebreid gelegenheid de inwendige mens te versterken met koffie, thee, frisdranken en diverse warme maaltijden, snacks en erwtensoep. Ook zijn er gedurende de gehele dag verlotingen van mooie prijzen bij het draaiend rad. Ook de kinderen hoeven zich niet te vervelen, voor hen staat er een groot springkussen klaar.

De opbrengst is, zoals gewoonlijk, voor onze opvangboerderij, waar deskundig personeel met behulp van vele vrijwilligers, zorgen voor opvang en begeleiding van mensen die in onze maatschappij dreigen tussen wal en schip te geraken. Al bijna 40 jaar biedt Lichtpunt een warm nest voor de kwetsbare medemens.

Meer informatie over dit werk vindt u op een van onze websites: www.lichtpuntloods.nl of www.lichtpuntinfo.nl.

 
REGIONAAL NIEUWS
 
ONDERNEMEND NIEUWS
 
SPORTNIEUWS