2,4 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 Videonieuws
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
 Misdaad in je straat
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief
 Adverteren


Foto: Maurice Hamming | Bij Eppinga in Drachten bieden ze allerlei vormen van isolatie. Van dakisolatie tot kruipruimteisolatie en alles daar tussenin

Goedkoop isoleren met Eppinga

Publicatie: 
do 26 november 2015 10.00 uur

DRACHTEN -

Strooiwagens, 's ochtends ruiten krabben en zelfs al sneeuw. Kortom de winter is nu echt begonnen. Buiten is het koud, maar binnen wil je er wel warm bij zitten. En dat kan natuurlijk het beste in een goed geïsoleerd huis.

Bij Eppinga in Drachten bieden ze allerlei vormen van isolatie. Van dakisolatie tot kruipruimteisolatie en alles daar tussenin. Maar wist u dat daar nu ook subsidie voor kan worden aangevraagd?

Friese Energie Premie
Particulieren die een eigen woning in Friesland hebben kunnen hiervoor een aanvraag indienen. Deze subsidie kan oplopen tot wel 2.800 euro! Een aanvraag hiervoor kan worden gedaan bij het SNN (Samenwerkingsverband Noord-Nederland) en kan alleen op werk wat nog niet is uitgevoerd.

Eppinga kan helpen bij deze aanvraag door een offerte op te stellen voor mensen die zo’n aanvraag willen doen. Deze offerte is nodig voor een subsidie aanvraag en kan online worden opgevraagd via deze link. Behalve de online offerte is het natuurlijk ook mogelijk om langs te komen voor een persoonlijk advies. Eppinga regelt de subsidie niet en is niet verantwoordelijk voor het slagen van de aanvraag of de bemiddeling hierin.Deze subsidie is slechts beperkt beschikbaar. Wees er dus snel bij, want op is op!


Over Eppinga
Eppinga is als familiebedrijf in Ureterp begonnen. In 2012 zijn zij verhuisd naar bedrijvenpark A-zeven Noord in Drachten. Behalve de eerder genoemde isolatiematerialen hebben zij ook een zeer ruim assortiment hardhout, Vurenhout, Douglas hout, tuinhout, dekdelen, vlonderplanken en vloeren. Maar ook dakvensters, PVC, schroeven en hang- en sluitwerk heeft Eppinga standaard op voorraad. Eppinga levert alle denkbare producten en diensten die nodig zijn voor bouw of verbouw.

Bestel online op: www.eppinga.nl

FOTONIEUWS
    

 
REGIONAAL NIEUWS
 
ONDERNEMEND NIEUWS
 
SPORTNIEUWS

2,4 °C

Meting: 08.25 uur

18 inbraken

(30 dagen)

26 inbraken

(vorige maand)

 
Nieuwste items
Meest gelezen
 
 
5 jaar geleden
10 jaar geleden
15 jaar geleden