Account
Logo
Zoeken
15.3 °C

Grote Verkoop Lichtpuntloods op 7 maart

vr 27 februari 2015, 20.00 uur

KOLLUMERSWEACH - Op zaterdag 7 maart 2015 organiseert kringloopwinkel "De Lichtpuntloods" haar halfjaarlijkse GROTE VERKOOPDAG.
De loods is geopend van 9.00 tot 16.00 uur. Adres Harm Smidswei 6, 9298 RD Kollumerzwaag.

Ook in het afgelopen halfjaar hebben de vrijwilligers weer zeer veel mooie artikelen, waaronder veel antieke, voor u verzameld die op zaterdag 7 maart aanstaande aan u te koop zullen worden aangeboden voor zeer aantrekkelijke prijzen. Op 3400 vierkante meter vloeroppervlak staat alles keurig voor u uitgestald en de vrijwilligers zijn u graag met hun deskundig advies van dienst.

Zo vindt u een grote collectie (antieke) kasten, tafels en stoelen, bankstellen gereedschap, kleingoed, elektronica, kleding, schoenen, bedden, boeken e.d.

Tevens is er op deze grote overdekte markt voor tweedehands goederen uitgebreid gelegenheid de inwendige mens te versterken met koffie, thee, frisdranken en diverse warme maaltijden, snacks en erwtensoep. Ook zijn er gedurende de gehele dag verlotingen van mooie prijzen bij het draaiend rad.
Muzikale omlijsting van deze dag met een aantal live optredens van volkszanger Gaatze Bosma. Voor de vaste bezoekers van de Lichtpuntloods is hij inmiddels een bekende verschijning.

De opbrengst is, zoals gewoonlijk, voor de opvangboerderij, waar deskundig personeel met behulp van vele vrijwilligers, zorgt voor opvang en begeleiding van mensen die in de maatschappij dreigen tussen wal en schip te geraken. Al meer dan 35 jaar zijn ze een warm nest voor mensen die in de huidige maatschappij zich met moeite staande kunnen houden of zelfs dat niet.

Meer informatie over dit werk vindt u ook op de website en tijdens de verkoopdag in de Lichtpuntloods.

www.kringloophetlichtpunt.nl of www.lichtpuntinfo.nl

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Uitslaande brand verwoest drie schuurtjes

Uitslaande brand verwoest drie schuurtjes

regionaal nieuws

Wielrenner gewond na aanrijding met lesauto

Wielrenner gewond na aanrijding met lesauto





kwijt / misdaad in je straat

Gevonden controle-paneel elektrische fiets in Burdaard

Gevonden controle-paneel elektrische fiets in Burdaard

kwijt / misdaad in je straat

Bowie vermist in Burgum

Bowie vermist in Burgum