4,1 °C
FINANCIEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Organisatie:

Functie:

Financieel administratief medewerker

Plaats:

Drachten

Omschrijving:

Ben jij een held met cijfers en heb je ervaring met het voeren van een financiële administratie? Kun je goed omgaan met verantwoordelijkheid en ga je altijd nauwkeurig te werk? Dan is deze baan als financieel administratief medewerker echt iets voor jou! Bij onze opdrachtgever zit er veel afwisseling in je werkzaamheden en ga je door de ontspannen werksfeer en leuke collega's elke dag met plezier aan de slag.

Wat ga je doen?

Als financieel administratief medewerker ga je aan de slag bij een succesvolle onderneming, namelijk de NNRD. Je houd je bezig met boekhoudkundige werkzaamheden zoals het controleren van inkoopfacturen en het verwerken van bankafschriften. Daarnaast draag je zorg voor de facturatie en kunnen klanten bij jou terecht voor vragen over facturen. Tevens krijg je de ruimte om bezig te zijn met procesoptimalisatie. Kortom een functie met afwisselende taken en veel verantwoordelijkheden!

Wat krijg je?

 • Een parttimefunctie voor 24-32 uur per week;
 • Een salaris conform cao-beroepsgoederenvervoer.
 • Volop ruimte voor jouw initiatieven en ideeën;
 • Gezellige collega's en informele sfeer op de vestiging;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Elke week op woensdag jouw loon uitbetaald.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt een financieel gerelateerde opleiding op mbo-niveau 4 of hbo afgerond;
 • Relevante werkervaring door stages of eerdere banen;
 • Je bent communicatief sterk;
 • Kennis van het programma Profit is een pré;
 • Je gaat nauwkeurig te werk en kunt goed schakelen.

Waar kom je te werken?
NNRD is een afvalinzamelaar die denkt in kansen, continu op zoek is naar duurzame oplossingen en op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van recycling en duurzaamheid. Zo halen ze energie uit afval en geven ze grondstoffen een nieuwe toekomst door deze te hergebruiken. Het bedrijf bedient vanuit de vestigingen in Drachten en Groningen een groot aantal klanten in Noord-Nederland. Als financieel administratief medewerker bij NNRD ben je onderdeel van een toonaangevend bedrijf met een ontspannen werksfeer, waar iedereen erbij hoort.

Waarom @WORK?
Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Zie jij deze functie als financieel administratief medewerker helemaal zitten? Reageer dan snel via de gele solliciteer button. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

02-12-21 - Friesland

Schoonmaakmedewerker

22-11-21 - Drachten

Pedagogisch medewerker

17-11-21 - Tzummarum

Verkoopmedewerker Sportzaak

16-11-21 - Terherne

Schoonmaakmedewerker

16-11-21 - Boornbergum

Schoonmaakmedewerker

15-11-21 - Leeuwarden

Betontimmerman

12-11-21 - Friesland

Catering medewerker

04-11-21 - Lauwersoog

Salarisadministrateur

03-11-21 - Heerenveen

Wasstraatmedewerker

02-11-21 - Friesland

Servicemonteur rioleringen

02-11-21 - Lemmer

Schoonmaakmedewerker

01-11-21 - Leek

Administratief medewerker

01-11-21 - Leeuwarden

Montage medewerker houtskeletbouw

27-10-21 - Dokkum

Bezorger

26-10-21 - Drachten

Krantenbezorger

25-10-21 - Dokkum

Keukenhulp

25-10-21 - Friesland

Communicatie medewerker

21-10-21 - Buitenpost

Telefonist

13-10-21 - Drachten

Elektricien

11-10-21 - Friesland

Pedagogisch medewerker

04-10-21 - Drachten

Chauffeur glastransport

28-09-21 - Leeuwarden

Laser-operator

28-09-21 - Groningen

Voorman Technische Dienst

23-09-21 - Buitenpost

Montage medewerker houtbouw

23-09-21 - Lauwersoog

Productontwikkelaar

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.