5,6 °C
BETONTIMMERMAN

Organisatie:

Functie:

Betontimmerman

Plaats:

Leeuwarden

Omschrijving:

Ben jij een harde werker die graag zijn energie kwijt wil in zijn toekomstige baan? Vind je het werken in de bouw leuk, maar ben je klaar met de kou? Wellicht is werken als betontimmerman dan wel iets voor jou! Benieuwd naar hoe het werk er precies uitziet? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als betontimmerman gaat je werkdag om 7.00 uur van start. Na een bak koffie ga je samen met je collega's aan de slag met het produceren van kanaalplaatvloeren voor diverse bouwprojecten. Deze prefab betonvloeren worden in de fabriek compleet op maat gemaakt. Je gaat aan de slag met het maken van houten beton mallen en het aanleggen van elektra. Ook werk je met bovenloopkranen.

De werkzaamheden zijn fysiek intensief. Je kunt tijdens het werk echt spierballen kweken. Het is dan ook van belang dat je fysiek in goede conditie bent, zodat je de werkzaamheden uit kunt voeren. Daarnaast is het belangrijk dat je goed vanaf bouwtekeningen kunt werken omdat alle maatvoeringen goed moeten worden doorgevoerd op de juiste plek.

Wat krijg je?

  • Een fulltimebaan waarbij je fysiek aan het werk bent;
  • Leuke collega's en een ongedwongen werksfeer;
  • Een bruto uurloon op basis van de Timmerindustrie CAO;
  • Kans op een vaste aanstelling bij de opdrachtgever;
  • Wekelijks op woensdag je loon op je bankrekening.

Wat verwachten we van jou?

  • Je bent fulltime beschikbaar;
  • Je woont in de omgeving van Leeuwarden of je beschikt over eigen vervoer;
  • Je hebt bij voorkeur ervaring;
  • Je bent verantwoordelijk en gemotiveerd;
  • Je bent gemotiveerd en wilt graag aan het werk.

Waar kom je te werken?

Het bedrijf waar je aan het werk gaat bevindt zich in Leeuwarden. Het bedrijf is gespecialiseerd in het produceren van maatwerk kozijnen, houtskeletbouw en prefab betonmuren en vloeren. Er heerst een informele werksfeer en het bedrijf heeft een platte organisatiestructuur met korte lijnen. Hierdoor kunnen zaken snel teruggekoppeld worden en aanpassingen gemaakt worden indien nodig. Zo weet iedereen precies waar 'ie aan toe is.

Waarom @WORK?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Ben jij voor langere tijd beschikbaar en ga je graag fysiek aan de werk als betontimmerman? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar het onderstaande telefoonnummer. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook via onderstaand e-mailadres.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

07-01-22 - Gorredijk

Productiemedewerker metaal

05-01-22 - Surhuisterveen

Financieel controller

04-01-22 - Drachten

Accountmanager

02-01-22 - De Westereen

Allround kachelmonteur

22-12-21 - Lauwersoog

Monteur Technische Dienst

20-12-21 -

Productiemedewerker

20-12-21 - Burdaard

Kozijn- en dakkapelmonteurs

20-12-21 - Burdaard

Timmermannen

15-12-21 - Drachten

Vrijwilliger (tegen vergoeding)

10-12-21 - Lauwersoog

Agrarisch magazijnmedewerker

08-12-21 - Holwerd

Schoonmaak(st)er

07-12-21 - Drachten

Meewerkend voorman lasafdeling

06-12-21 - Leeuwarden

Medewerker Planning & Organisatie

02-12-21 - Friesland

Schoonmaakmedewerker

22-11-21 - Drachten

Pedagogisch medewerker

17-11-21 - Tzummarum

Verkoopmedewerker Sportzaak

16-11-21 - Terherne

Schoonmaakmedewerker

16-11-21 - Boornbergum

Schoonmaakmedewerker

15-11-21 - Leeuwarden

Betontimmerman

12-11-21 - Friesland

Catering medewerker

04-11-21 - Lauwersoog

Salarisadministrateur

03-11-21 - Heerenveen

Wasstraatmedewerker

02-11-21 - Friesland

Servicemonteur rioleringen

02-11-21 - Lemmer

Schoonmaakmedewerker

01-11-21 - Leek

Administratief medewerker

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.