5,4 °C
SERVICEMONTEUR RIOLERINGEN

Organisatie:

Functie:

Servicemonteur rioleringen

Plaats:

Friesland

Omschrijving:

Rijd jij binnenkort het land door als specialist in leidingen, afvoer en riolering? Als servicemonteur word je door iedereen met open armen ontvangen, want jij komt hun probleem oplossen. Heb je nog geen relevante werkervaring, maar ben je wel gemotiveerd en technisch aangelegd? Laat ook dan zeker van je horen, want bij deze opdrachtgever word je intern opgeleid!

Wat ga je doen?

Als servicemonteur rioleringen sta je 's ochtends om 08.00 uur met jouw werkbus bij de eerste klant. Er is een simpele verstopping gemeld in de keuken, maar je weet dat de problemen soms een stuk complexer kunnen zijn dan gedacht. In dit werk moet je altijd rekening houden met het onverwachte.

Je komt op veel verschillende locaties, waardoor jouw werkdagen nooit hetzelfde zijn. Zo kom je soms bij luxe villa's maar ook bij bedrijfspanden of bijvoorbeeld een appartementje boven in een flatgebouw. Je komt bij veel verschillende mensen over de vloer, die natuurlijk blij zijn dat je hun probleem komt verhelpen. Je maakt makkelijk een praatje en weet duidelijk uit te leggen wat het probleem is en hoe je dit hebt verholpen.

Naast het verhelpen van verstoppingen voer je ook reinigingswerkzaamheden uit, voer je inspecties uit, verricht je onderhoud en neem je kleine reparaties voor jouw rekening. Omdat het fysiek zwaarder werk is, is het belangrijk dat je een goede lichamelijke conditie hebt.

Wat krijg je?

 • Een vast bruto uur salaris van € 12,40;
 • Bij wederzijds goed bevallen een baan voor langere tijd;
 • Een eigen bedrijfsbus;
 • Een interne opleiding tot servicemonteur;
 • Vakantiegeld;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt tenminste VMBO werk en denkniveau, bij voorkeur richting techniek;
 • Relevante werkervaring is geen vereiste, zolang je goed technisch inzicht hebt en zelfstandig kunt werken;
 • Je bent stressbestendig en gaat altijd nauwkeurig te werk;
 • Je bent flexibel en staat open voor onregelmatige werktijden en weekenddiensten;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Waar kom je te werken?

De opdrachtgever waar je voor aan de slag gaat is gespecialiseerd in het ontstoppen, reinigen, inspecteren en lokaliseren van riolering, afvoer, leidingen, vetafscheiders en septic tanks. Het bedrijf is werkzaam door heel Nederland en bedient zowel de particuliere als zakelijke markt. De werksfeer is informeel en er wordt veel waarde gehecht aan jou als werknemer. Zo krijg je bij dit bedrijf een uitgebreide interne opleiding en is er veel ruimte voor ontwikkeling.

Waarom @WORK

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Zie jij deze baan helemaal zitten? Reageer dan snel via de gele solliciteer button. Heb je vragen over de vacature? Neem dan via onderstaande gegevens contact met ons op!

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

07-01-22 - Gorredijk

Productiemedewerker metaal

05-01-22 - Surhuisterveen

Financieel controller

04-01-22 - Drachten

Accountmanager

02-01-22 - De Westereen

Allround kachelmonteur

22-12-21 - Lauwersoog

Monteur Technische Dienst

20-12-21 -

Productiemedewerker

20-12-21 - Burdaard

Kozijn- en dakkapelmonteurs

20-12-21 - Burdaard

Timmermannen

15-12-21 - Drachten

Vrijwilliger (tegen vergoeding)

10-12-21 - Lauwersoog

Agrarisch magazijnmedewerker

08-12-21 - Holwerd

Schoonmaak(st)er

07-12-21 - Drachten

Meewerkend voorman lasafdeling

06-12-21 - Leeuwarden

Medewerker Planning & Organisatie

02-12-21 - Friesland

Schoonmaakmedewerker

22-11-21 - Drachten

Pedagogisch medewerker

17-11-21 - Tzummarum

Verkoopmedewerker Sportzaak

16-11-21 - Terherne

Schoonmaakmedewerker

16-11-21 - Boornbergum

Schoonmaakmedewerker

15-11-21 - Leeuwarden

Betontimmerman

12-11-21 - Friesland

Catering medewerker

04-11-21 - Lauwersoog

Salarisadministrateur

03-11-21 - Heerenveen

Wasstraatmedewerker

02-11-21 - Friesland

Servicemonteur rioleringen

02-11-21 - Lemmer

Schoonmaakmedewerker

01-11-21 - Leek

Administratief medewerker

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.