8,8 °C
CHAUFFEUR GLASTRANSPORT

Organisatie:

Functie:

Chauffeur glastransport

Plaats:

Drachten

Omschrijving:

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan, waarbij je veel onderweg bent? Ben je in het bezit van een C(E)-rijbewijs met code 95 en ben je niet vies van tilwerk? Dan hebben wij een leuke baan voor je! Voor onze opdrachtgever, een glashandel in de buurt van Drachten, zijn we namelijk op zoek naar een chauffeur glastransport. Ben jij al nieuwsgierig hoe je werkdag eruit gaat zien?

Wat ga je doen?
`s Ochtends om 7.20 start je, samen met collega`s, de werkdag met een kop koffie op de vestiging in Drachten. Je neemt de route door die vandaag op jouw planning staat en start vervolgens je bezorgroute, waarbij je eerst naar Groningen rijdt en vervolgens via Amersfoort naar Lelystad. Eenmaal op de locaties aangekomen start jij met het uitladen van diverse soorten en afmetingen glas. Hierbij maak je gebruik van verschillende hulpmiddelen, waardoor je het glas zelf kunt lossen. Het komt wel eens voor dat de grond niet vast genoeg is om bijvoorbeeld gebruik te maken van de glaskar. Je roept dan bijvoorbeeld enkele collega's bijeen om het glas samen naar de juiste plek te sjouwen.

Aan het einde van de dag ben je weer terug op de vestiging en laad je de wagen voor de volgende werkdag. Maandag, woensdag en vrijdag ben je op de weg te vinden. Indien je ook op dinsdag en donderdag aan de slag gaat, werk je op die dagen in het magazijn.

Wat krijg je?

  • Een uitdagende, afwisselende baan voor 24 á 40 uur per week;
  • Een bruto uurloon van €13.25;
  • Elke week op woensdag jouw loon uitbetaald;
  • Een dynamische werkomgeving met een fijne werksfeer;
  • Een gemotiveerd en ervaren team met leuke collega's.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent in het bezit van een CE-rijbewijs met code 95;
  • Je bent fysiek in goede gezondheid;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
  • Je bent topografisch goed onderlegd;
  • Je bent bereid om alles aan te pakken.

Waar kom je te werken?
Je gaat aan de slag bij een full service glashandel in de omgeving van Drachten. Zakelijke klanten kunnen hier terecht voor uiteenlopende soorten kwaliteitsglas en aanverwante producten. Het bedrijf verzorgt voor deze klanten ook de montage. In de eigen werkplaats worden onder meer kozijnen van allerlei soorten en maten van beglazing voorzien. Klantgericht en duurzaam werken zijn belangrijke pijlers bij deze opdrachtgever. Door de expertise van het vaste team en de samenwerking met ketenpartners kan er zeer efficiënt gewerkt worden. Bij het bedrijf hangt een prettige en informele werksfeer.

Waarom @WORK Personeelsdiensten?
Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Is dit de baan voor jou? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

25-10-21 - Dokkum

Keukenhulp

25-10-21 - Friesland

Communicatie medewerker

21-10-21 - Buitenpost

Telefonist

13-10-21 - Drachten

Elektricien

11-10-21 - Friesland

Pedagogisch medewerker

04-10-21 - Drachten

Chauffeur glastransport

28-09-21 - Groningen

Voorman Technische Dienst

23-09-21 - Buitenpost

Montage medewerker houtbouw

23-09-21 - Lauwersoog

Productontwikkelaar

21-09-21 - Groningen

Onderhoudsmonteur

15-09-21 - Oosterwolde

Magazijnmedewerker

10-09-21 -

Verhuizer

06-09-21 - Kollum

Pedagogisch medewerker

02-09-21 - Drachten

Administratief medewerker

30-08-21 - Leek

Administratief medewerker

17-08-21 - Boornbergum

Rijinstructeur

16-08-21 - Drachten

Hulpkracht afhaalcentrum

13-08-21 - Buitenpost

Inpakker

11-08-21 - Hallum

Lijnchef

11-08-21 - Hallum

Inpakmedewerk(st)er

11-08-21 - Hallum

Onderhoudsmonteur wafelovens

11-08-21 - Hallum

Onderhoudsmonteur WTB/E

04-08-21 - Buitenpost

Magazijnmedewerker

02-08-21 - Kollum

Medewerker Groenvoorziening

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

8,8 °C
13 inbraken
Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar
10 jaar
15 jaar
20 jaar
Leuke koekjes en kleurrijke snoepjes met leuke animaties.

Of speel iets anders op WâldNet Games.