8,9 °C
VOORMAN TECHNISCHE DIENST

Organisatie:

Functie:

Voorman Technische Dienst

Plaats:

Groningen

Omschrijving:

Kun jij leidinggeven aan een middelgroot team en krijg jij energie van het optimaliseren van productie werkzaamheden? Ben jij technisch aangelegd en sta je communicatief sterk in je schoenen? Bij een groot bedrijf in de productie van schaaldieren zijn wij op zoek naar een technisch voorman. Lees snel verder om te zien wat deze functie inhoud.

Wat ga je doen?

Als voorman technische dienst ga jij samen met de teamleider aan de slag en geef je leiding aan een ploeg van 30 gespecialiseerde medewerkers met ieder hun eigen expertise. Je geeft leiding bij het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, reparaties, wijzigingen, uitbreiding en preventief onderhoud.

Je kijkt toe op hygiëne-, veiligheid- en milieuvoorschriften en bent daarnaast ook verantwoordelijk voor het indelen van de werkzaamheden van werkopdrachten en het toezien in de uitvoering hiervan. Je onderhoud goed contact met de productieleiding, werkvoorbereiding, projectleiding en enginering en komt met voorstellen voor het optimaliseren van het machinepark.

Wat krijg je?

  • Een uitdagende en dynamische full-time functie;
  • Een marktconform salaris met doorgroeimogelijkheden op termijn;
  • Wekelijks op woensdag je salaris uitbetaald;
  • Reiskostenvergoeding.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt ervaring in leidinggevende rol of bent klaar om die stap maken;
  • Je hebt een MBO-4 diploma (werktuigbouwkunde of mechatronica);
  • Je hebt een flexibele instelling en bent bereid tijdens onderhoudswerkzaamheden of projecten ook in de weekenden te werken;
  • Je hebt een brede technische interesse;
  • Je bent communicatief sterk;
  • Je bent goed in plannen, organiseren en overzicht houden van de werkzaamheden;

Waar kom je te werken?

Je komt te werken bij een succesvolle onderneming die de grootste leverancier van schaaldieren in Europa is. Deze snelgroeiende organisatie heeft ambitieuze uitbreidingsplannen voor de komende jaren en is inmiddels begonnen aan de realisatie hiervan. Naast het hoofdkantoor in Nederland hebben ze ook nog een aantal vestigingen in het buitenland. De hoofdvestiging in Lauwersoog/Zoutkamp, waar jij komt te werken, beschikt zowel over een groot kantorenpand als productiehallen waar de etenswaren geproduceerd worden.

Waarom @WORK?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Is dit de baan voor jou? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook via onderstaand e-mailadres.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

25-10-21 - Dokkum

Keukenhulp

25-10-21 - Friesland

Communicatie medewerker

21-10-21 - Buitenpost

Telefonist

13-10-21 - Drachten

Elektricien

11-10-21 - Friesland

Pedagogisch medewerker

04-10-21 - Drachten

Chauffeur glastransport

28-09-21 - Groningen

Voorman Technische Dienst

23-09-21 - Buitenpost

Montage medewerker houtbouw

23-09-21 - Lauwersoog

Productontwikkelaar

21-09-21 - Groningen

Onderhoudsmonteur

15-09-21 - Oosterwolde

Magazijnmedewerker

10-09-21 -

Verhuizer

06-09-21 - Kollum

Pedagogisch medewerker

02-09-21 - Drachten

Administratief medewerker

30-08-21 - Leek

Administratief medewerker

17-08-21 - Boornbergum

Rijinstructeur

16-08-21 - Drachten

Hulpkracht afhaalcentrum

13-08-21 - Buitenpost

Inpakker

11-08-21 - Hallum

Lijnchef

11-08-21 - Hallum

Inpakmedewerk(st)er

11-08-21 - Hallum

Onderhoudsmonteur wafelovens

11-08-21 - Hallum

Onderhoudsmonteur WTB/E

04-08-21 - Buitenpost

Magazijnmedewerker

02-08-21 - Kollum

Medewerker Groenvoorziening

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

8,9 °C
13 inbraken
Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar
10 jaar
15 jaar
20 jaar
Leuke koekjes en kleurrijke snoepjes met leuke animaties.

Of speel iets anders op WâldNet Games.