Account
Logo
Zoeken
1.1 °C
WERKVOORBEREIDER/PLANNER

Organisatie:

Functie:

Werkvoorbereider/Planner

Plaats:

Friesland

Omschrijving:

Ben jij goed in het plannen van werkzaamheden en hou je daarbij altijd het overzicht? Heb jij daarnaast enige ervaring in elektro- of installatietechniek en vind je het leuk om processen binnen een organisatie op rolletjes te laten verlopen? Dan is deze baan als werkvoorbereider/planner perfect voor jou! Lees snel verder, de vacature geeft jou namelijk een inkijkje in deze uitdagende functie.

Wat ga je doen?

Binnen dit technisch bureau heb jij als werkvoorbereider/planner een uitgebreid takenpakket. Op het kantoor help jij mee met de planning en ben jij verantwoordelijk voor het aannemen van de telefoon. Wanneer een klant telefonisch contact met je opneemt is het jouw taak om al gedeeltelijk te achterhalen wat het probleem is of wat de storing inhoudt. Naar aanleiding van dit gesprek zorg jij ervoor dat er een monteur wordt ingepland om de klant te helpen. Daarom is het erg handig dat je in het bezit bent van enig technisch inzicht.  

Daarnaast is het de bedoeling dat jij bij diverse projecten en werklocaties van tijd tot tijd polshoogte neemt. Tijdens zo'n bezoek bespreek jij de voortgang van de projecten met de monteurs. Ook wordt er door jou in kaart gebracht wat er nodig is om dit project/opdracht goed voort te zetten. Op basis van deze gegevens bestel jij de benodigdheden. Kortom, een zeer diverse functie, zowel op kantoor als op de verschillende werklocaties. Spreekt deze omschrijving jou aan? Solliciteer dan direct!

Wat krijg je:

  • Een functie voor 32-40 uur per week (afhankelijk van je ervaring);
  • Een salaris op basis van kennis en ervaring, conform cao Metaal & Techniek;
  • Een baan in een dynamische omgeving met enthousiaste collega's;
  • Een divers takenpakket;
  • Wekelijks op woensdag jouw salaris uitbetaald.

Wat verwachten wij van jou:

  • Een afgeronde mbo of hbo-opleiding richting de installatietechniek of elektrotechniek;
  • Je werkt nauwkeurig en kan goed overzicht bewaren.
  • Je hebt ervaring in de elektrotechniek.

Waar kom je te werken:

De opdrachtgever waarvoor jij aan de slag gaat is een allround installatiebureau. De projecten zijn erg uiteenlopend. Installeren en het onderhouden van technische systemen in woningen en bedrijfspanden zijn de hoofdtaken waar dit bedrijf zich mee bezig houdt. Een team met 21 enthousiaste medewerkers werkt elke dat met veel passie aan deze opdrachten.
Daarbij streven zij ernaar om product en dienst zo goed mogelijk af te leveren bij de klanten. Samen vormen ze een sterke onderneming die inspeelt op een leefomgeving waarin duurzame en schone energiebronnen een belangrijke rol spelen.

Waarom @WORK Personeelsdiensten?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen. Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (bijvoorbeeld het zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je ook de kans om jezelf te ontwikkelen, daarom investeren wij in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat is voor ons ook belangrijk, zo kan je via @WORK korting krijgen bij een sportschool in de regio en op een zorgverzekering bij De Friesland Zorgverzekeraar! Kortom, via @WORK werken levert veel meer op dan je denkt!

Denk jij nou, die vacature van planner/werkvoorbereider is iets voor mij? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook via onderstaand e-mailadres.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

23-11-23 - Buitenpost

Procesoperator

23-11-23 - Kootstertille

Kozijnenmonteur

22-11-23 - Kollum

Verkoopmedewerker

21-11-23 - Kollum

Pedagogisch medewerker

21-11-23 - Kollum

Minikraanmachinist

16-11-23 - Friesland

Werkvoorbereider/Planner

16-11-23 - Surhuisterveen

Constructie bankwerker

14-11-23 - Drachten

Magazijnmedewerker

08-11-23 - Drachten

Leerling Monteur

06-11-23 - Kootstertille

Productiemedewerker Beton

25-10-23 - Drachten

Taxichauffeur

19-10-23 - Drachten

Stukadoor

17-10-23 - Leeuwarden

Senior Bouwkundige

17-10-23 - Leeuwarden

Energie adviseur

17-10-23 - Buitenpost

Verkoopmedewerker

16-10-23 - Kollum

Keukenhulp

13-10-23 - Eastermar

Productiemedewerker Beton

11-10-23 - Noardburgum

Calculator en Projectleider

29-09-23 - Drachten

Stratenmaker

29-09-23 - Drachten

Bijrijder

27-09-23 - Friesland

Metselaar

26-09-23 - Rinsumageast

opfok lammeren

15-09-23 - Lauwersoog

Allround medewerker bediening

13-09-23 - Drachten

Bijrijder

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.