Account
Logo
Zoeken
0.8 °C
CONSTRUCTIE BANKWERKER

Organisatie:

Functie:

Constructie bankwerker

Plaats:

Surhuisterveen

Omschrijving:

Word jij enthousiast van werken in de staalconstructie? Heb jij kennis van staal en ga jij moeiteloos aan de slag met het samenstellen en aflassen van uiteenlopende constructies? Is zelfstandig werken jou daarnaast op het lijf geschreven? Dan zijn wij opzoek naar jou!  

Wat ga je doen? 

Als constructiebankwerker/ lasser ga jij vanaf een tekening zelfstandig aan de slag met het samenstellen van constructies. Jij bent verantwoordelijk om deze taak van a tot z uit te voeren. Op basis van specifieke aanvragen van de klant ga jij aan het werk. In jouw functie ben jij werkzaam aan verschillende producten zoals bijvoorbeeld hekwerken, bedrijfsunits, staalconstructies voor woning of (bedrijfs)loods, trappen en bordessen. Dit geeft variatie aan jouw werkzaamheden en leidt tot vakwerk. Relevante werkervaring en vakbekwaamheid in constructie is vereist. Meer weten? Lees dan snel verder! 

Wat krijg je? 

  • Een salaris conform cao kleinmetaal en afhankelijk van de ervaring; 
  • Een functie voor 40 uur per week; 
  • Een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheden; 
  • Elke woensdag jouw salaris uitbetaald; 
  • Bij wederzijdse tevredenheid een baan voor langere tijd.  

Wat verwachten wij van jou? 

  • Je bent maandag t/m vrijdag 07.00-15.45 uur beschikbaar;  
  • Je hebt een aantal jaar ervaring in het vakgebied lassen; 
  • Je bent kritisch en leergierig; 
  • Zelfstandig in het uitlezen van een tekening en balken in elkaar lassen;
  • Je bent voor langere tijd beschikbaar.  

Waar kom je te werken? 

Het bedrijf waar jij gaat werken is dé specialist in staalconstructies en gevestigd in Surhuisterveen. Het ontwikkelen van staalconstructies, verkoop en monteren van dak- en wandbeplating zijn taken waar onze opdrachtgever zich mee bezig houdt. Naast een eigen werkplaats heeft het bedrijf een groot buitenterrein. In de werkplaats is een machinepark met apparaten zoals een kantbank, knipschaar, plasma-snijmachine. Ook is er aan las-en hulpapparatuur geen gebrek. Er wordt zowel geleverd aan bedrijven als particulieren.  

Waarom @WORK 

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest). 

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een sportschool in de regio en krijg je zelfs korting op een zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt! 

Ga jij graag in een verantwoordelijke functie aan de slag binnen een grote, moderne organisatie? Reageer dan snel via de gele solliciteer button. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens. 

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

23-11-23 - Buitenpost

Procesoperator

23-11-23 - Kootstertille

Kozijnenmonteur

22-11-23 - Kollum

Verkoopmedewerker

21-11-23 - Kollum

Pedagogisch medewerker

21-11-23 - Kollum

Minikraanmachinist

16-11-23 - Friesland

Werkvoorbereider/Planner

16-11-23 - Surhuisterveen

Constructie bankwerker

14-11-23 - Drachten

Magazijnmedewerker

08-11-23 - Drachten

Leerling Monteur

06-11-23 - Kootstertille

Productiemedewerker Beton

25-10-23 - Drachten

Taxichauffeur

19-10-23 - Drachten

Stukadoor

17-10-23 - Leeuwarden

Senior Bouwkundige

17-10-23 - Leeuwarden

Energie adviseur

17-10-23 - Buitenpost

Verkoopmedewerker

16-10-23 - Kollum

Keukenhulp

13-10-23 - Eastermar

Productiemedewerker Beton

11-10-23 - Noardburgum

Calculator en Projectleider

29-09-23 - Drachten

Stratenmaker

29-09-23 - Drachten

Bijrijder

27-09-23 - Friesland

Metselaar

26-09-23 - Rinsumageast

opfok lammeren

15-09-23 - Lauwersoog

Allround medewerker bediening

13-09-23 - Drachten

Bijrijder

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.