11,3 °C
ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Organisatie:

Functie:

Administratief medewerker

Plaats:

Drachten

Omschrijving:

Wil jij graag een paar dagen per week aan het werk als administratief medewerker? Heb je gevoel voor financiën en gaat geen detail aan jou voorbij? Dan horen we graag van je, want onze opdrachtgever kan jouw ondersteuning goed gebruiken. Bij dit bestratingsbedrijf in de omgeving van Drachten draag je vooral zorg voor de inkomende en uitgaande betalingen.

Wat ga jij doen?

Als administratief medewerker bij deze opdrachtgever zijn jouw werkzaamheden vooral gericht op facturering en financiën. Zo ben je verantwoordelijk voor het opmaken en versturen van facturen en controleer je of deze facturen tijdig betaald worden. Wanneer nodig zorg je ervoor dat bijvoorbeeld er een herinnering verstuurd wordt. Ook houd je je bezig met het overmaken van betalingen naar crediteuren. Natuurlijk houd je alles netjes bij en verwerk je alle binnenkomende en uitgaande betalingen in het boekhoudprogramma Snelstart.

Na een inwerkperiode ga je zelfstandig aan de slag met deze werkzaamheden. Het betreft namelijk een functie waarbij je grotendeels alleen aanwezig bent op kantoor.

Wat krijg je?

  • Een parttimebaan voor 16 uren per week die bijvoorbeeld goed te combineren is met een andere baan of studie;
  • Salaris volgens cao, op basis van leeftijd en werkervaring;
  • Je salaris wordt wekelijks uitbetaald;
  • Een zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid; 
  • Opleidings- en scholingsmogelijkheden.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent beschikbaar op woensdag, donderdag en vrijdag (twee dagen evt. ook mogelijk);
  • Je hebt ervaring met administratieve werkzaamheden;
  • Bij voorkeur heb je ervaring met het boekhoudprogramma Snelstart;
  • Je hebt gevoel voor financiën;
  • Je gaat nauwkeurig te werk en kunt goed zelfstandig uit de voeten.

Waar kom je te werken?

Onze opdrachtgever levert allerlei soorten bestrating op maat. Dit doen zij voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Denk bij zakelijke klanten aan onder andere wegenbouwbedrijven, gemeenten en loonbedrijven. Collega's gaan bij het bedrijf informeel met elkaar om en de werksfeer is gemoedelijk. Als administratief medewerker werk je veel zelfstandig op kantoor, waarbij overige medewerkers in- en uitlopen.

Waarom @WORK Personeelsdiensten?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Ben je de administratief medewerker die we zoeken? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook via onderstaand e-mailadres.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

15-09-21 - Oosterwolde

Magazijnmedewerker

10-09-21 -

Verhuizer

06-09-21 - Kollum

Pedagogisch medewerker

02-09-21 - Drachten

Administratief medewerker

30-08-21 - Leek

Administratief medewerker

17-08-21 - Boornbergum

Rijinstructeur

16-08-21 - Drachten

Hulpkracht afhaalcentrum

13-08-21 - Buitenpost

Inpakker

11-08-21 - Hallum

Lijnchef

11-08-21 - Hallum

Inpakmedewerk(st)er

11-08-21 - Hallum

Onderhoudsmonteur wafelovens

11-08-21 - Hallum

Onderhoudsmonteur WTB/E

04-08-21 - Buitenpost

Magazijnmedewerker

02-08-21 - Kollum

Medewerker Groenvoorziening

30-07-21 - Drachten

Fruitbezorger

28-07-21 - Kollumerzwaag

Monteur service en onderhoud

28-07-21 - Drachten

Grondwerker

26-07-21 - Beetsterzwaag

Schoonmaak medewerker

23-07-21 - Lauwersoog

Sales Support Officer

23-07-21 - Gorredijk

Autoverkoper

22-07-21 - Friesland

Timmerman

22-07-21 - Friesland

Tekenaar

22-07-21 - Lauwersoog

Personeel Coördinator

22-07-21 - Leeuwarden

Productie medewerker beton

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.