11,1 °C
ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Organisatie:

Functie:

Administratief medewerker

Plaats:

Leek

Omschrijving:

Op zoek naar een uitdagende administratieve baan?  Dan hebben wij een leuke kans voor je! Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een enthousiaste, leergierige administratief medewerker met de nodige Excel-kennis. Bij deze opdrachtgever worden LED-schermen en -displays gemaakt en verhuurt voor uiteenlopende toepassingen. Ga jij er binnenkort bij dit bedrijf voor zorgen dat de administratie op orde is en de rapportages tot in de puntjes zijn verzorgd?

Wat ga je doen?

Als administratief medewerker bij deze opdrachtgever is het opstellen en inrichten van (periodieke) rapportages en overzichten een belangrijk onderdeel van jouw takenpakket. Met jouw uitgebreide kennis van Excel draai jij je hand hier niet voor om en zorg je ervoor dat alles tot in het kleinste detail klopt. Met deze rapportages ondersteun je het management van het bedrijf en zorg je ervoor dat er goed onderbouwde keuzes gemaakt kunnen worden.

Daarnaast ga je aan de slag met dagelijks voorkomende administratieve werkzaamheden. Zo beantwoord je telefoontjes, verwerk je post, reageer je op e-mails en stel je brieven op. Je houdt dossiers bij, controleert en verwerkt formulieren en documenten en zorgt ervoor dat alles netjes en overzichtelijk gearchiveerd wordt. Met zoveel afwisseling in je werk hoef je niet bang te zijn dat je je gaat vervelen!

Wat krijg je?

  • Een uitdagende administratieve functie voor 32-40 uren per week;
  • Bij wederzijds goed bevallen een baan voor langere tijd;
  • Een marktconform salaris op basis van ervaring;
  • Een prettige, informele werkomgeving;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt een MBO niveau 4 opleiding afgerond;
  • Je hebt enige administratieve ervaring;
  • Je hebt uitgebreide kennis van Excel en kunt hier vlot mee werken;
  • Je bent stressbestendig en gaat altijd nauwkeurig te werk;
  • Je bent leergierig en kritisch ingesteld.

Waar kom je te werken?

Het bedrijf waar je aan de slag gaat is gespecialiseerd in het produceren en verhuren van LED-schermen en -displays voor uiteenlopende toepassingen. Er hangt bij deze opdrachtgever een fijne, collegiale werksfeer en er is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Je komt hier te werken in een enthousiast team met gedreven professionals.

Waarom @WORK?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Zie jij deze baan helemaal zitten? Reageer dan snel via de gele solliciteer button. Heb je vragen over de vacature? Neem dan via onderstaande gegevens contact met ons op.  

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

15-09-21 - Oosterwolde

Magazijnmedewerker

10-09-21 -

Verhuizer

06-09-21 - Kollum

Pedagogisch medewerker

02-09-21 - Drachten

Administratief medewerker

30-08-21 - Leek

Administratief medewerker

17-08-21 - Boornbergum

Rijinstructeur

16-08-21 - Drachten

Hulpkracht afhaalcentrum

13-08-21 - Buitenpost

Inpakker

11-08-21 - Hallum

Lijnchef

11-08-21 - Hallum

Inpakmedewerk(st)er

11-08-21 - Hallum

Onderhoudsmonteur wafelovens

11-08-21 - Hallum

Onderhoudsmonteur WTB/E

04-08-21 - Buitenpost

Magazijnmedewerker

02-08-21 - Kollum

Medewerker Groenvoorziening

30-07-21 - Drachten

Fruitbezorger

28-07-21 - Kollumerzwaag

Monteur service en onderhoud

28-07-21 - Drachten

Grondwerker

26-07-21 - Beetsterzwaag

Schoonmaak medewerker

23-07-21 - Lauwersoog

Sales Support Officer

23-07-21 - Gorredijk

Autoverkoper

22-07-21 - Friesland

Timmerman

22-07-21 - Friesland

Tekenaar

22-07-21 - Lauwersoog

Personeel Coördinator

22-07-21 - Leeuwarden

Productie medewerker beton

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.