8,7 °C
MEDEWERKER REINIGING EN MONTAGE

Organisatie:

Functie:

Medewerker Reiniging en Montage

Plaats:

Damwald

Omschrijving:

Ben jij de handige allrounder die wij zoeken? Wil je graag afwisseling in je werk, heb je goed technisch inzicht en houd je van aanpakken? Dan is deze baan als medewerker reiniging & montage echt iets voor jou! Samen met een gemotiveerd team ga je in de noordelijke provincies aan de slag met reinigings-, montage- en bestrijdingswerkzaamheden. Dit doen jullie bij zowel zakelijke als particuliere klanten. Iets voor jou?

Wat ga je doen?

Als medewerker reiniging & montage begint jouw werkdag 's ochtends op de vestiging, waar je met jouw collega's de planning doorneemt. Vervolgens stap je in de werkbus en ga je op pad naar het eerste adres op de route om daar zowel de glazen als de gevel te reinigen. Deze kunnen namelijk wel een goede schoonmaakbeurt gebruiken! Wanneer je klaar bent, stap je weer in de bus en rijd je door naar het volgende adres. Hier ga je aan de slag met het vegen van de schoorsteen, terwijl een collega zich bezighoudt met het bestrijden van ongedierte. Zo, weer een klus geklaard! Een volgende rit brengt jullie naar een particulier adres, waar jullie een hout/palet kachel gaat installeren.

Je werkt voor zowel particuliere als zakelijke klanten en komt op zeer verschillende locaties in Noord-Nederland. Er zit veel wisseling in de werkzaamheden en geen dag ziet er dan ook hetzelfde uit. Tijdens het werk leren je collega's jou graag de kneepjes van het vak.

Wat krijg je?

  • Een uitdagende, afwisselende baan voor 40 uren per week;
  • Een klein maar gezellig, hardwerkend team;
  • Salaris afhankelijk van leeftijd en werkervaring;
  • Elke week op woensdag jouw salaris uitbetaald;
  • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. 

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent op korte termijn en voor langere tijd beschikbaar;
  • Je bent in het bezit van een autorijbewijs;
  • Je hebt goed technisch inzicht en bent een echte allrounder;
  • Je hebt geen last van hoogtevrees;
  • Een goede werkhouding en inzet.

Waar kom je te werken?

Je komt te werken bij een bedrijf dat actief is in glas- en gevelreiniging, schoonmaakonderhoud, schoonsteenvegen, palet/hout kachel installaties en ongediertebestrijding. Dit jonge familiebedrijf is aan het groeien en is daarom op zoek naar jou. Er wordt gewerkt met nieuwe en moderne apparatuur en de werkzaamheden zijn op verschillende locaties in Noord-Nederland.

Waarom @WORK?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Ben jij proactief en graag buiten? En ben jij op korte termijn (fulltime) beschikbaar? Reageer dan snel via de gele solliciteer button. Heb je vragen over de vacature? Neem dan via onderstaande gegevens contact met ons op.  

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

25-10-21 - Dokkum

Keukenhulp

25-10-21 - Friesland

Communicatie medewerker

21-10-21 - Buitenpost

Telefonist

13-10-21 - Drachten

Elektricien

11-10-21 - Friesland

Pedagogisch medewerker

04-10-21 - Drachten

Chauffeur glastransport

28-09-21 - Groningen

Voorman Technische Dienst

23-09-21 - Buitenpost

Montage medewerker houtbouw

23-09-21 - Lauwersoog

Productontwikkelaar

21-09-21 - Groningen

Onderhoudsmonteur

15-09-21 - Oosterwolde

Magazijnmedewerker

10-09-21 -

Verhuizer

06-09-21 - Kollum

Pedagogisch medewerker

02-09-21 - Drachten

Administratief medewerker

30-08-21 - Leek

Administratief medewerker

17-08-21 - Boornbergum

Rijinstructeur

16-08-21 - Drachten

Hulpkracht afhaalcentrum

13-08-21 - Buitenpost

Inpakker

11-08-21 - Hallum

Lijnchef

11-08-21 - Hallum

Inpakmedewerk(st)er

11-08-21 - Hallum

Onderhoudsmonteur wafelovens

11-08-21 - Hallum

Onderhoudsmonteur WTB/E

04-08-21 - Buitenpost

Magazijnmedewerker

02-08-21 - Kollum

Medewerker Groenvoorziening

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

8,7 °C
13 inbraken
Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar
10 jaar
15 jaar
20 jaar
Leuke koekjes en kleurrijke snoepjes met leuke animaties.

Of speel iets anders op WâldNet Games.