2,8 °C
PRODUCTIEMEDEWERKER

Organisatie:

Functie:

Productiemedewerker

Plaats:

Leek

Omschrijving:

Werk:

Ken je die grote LED-displays die gebruikt worden bij grote concerten, shows en topsportevenementen? Waarop je Marco Borsato groot in beeld ziet tijdens een optreden, die meegaan op wereldtours van artiesten als Ed Sheeran en U2, maar die ook ingezet worden bij grote autoshows, topsportevenementen en festivals? Deze schermen worden vaak verzorgd door ROE Visual, wereldwijd dé nummer 1 in LED-displays. Voor de vestiging in Leek zijn we op zoek naar een productiemedewerker/medewerker technische dienst. Samen met je collega's ga je hier aan de slag met het repareren en testen van defecte panelen, zodat deze weer ingezet kunnen voor de mooiste evenementen. Iets voor jou?

Wat ga je doen?

Als productiemedewerker/medewerker technische dienst draag jij je steentje bij aan spectaculaire visuals voor de meest uiteenlopende evenementen. Samen met een team van 5/6 gezellige collega's ga je aan de slag met het testen en repareren van defecte LED-panelen. Deze panelen worden één voor één getest, waarbij je controleert welke led-lampjes in welke kleuren defect zijn. De panelen variëren in formaat, van groot tot behoorlijk klein. Wanneer het hele paneel in kaart is gebracht, start je met de reparatie. Hiervoor voer je verschillende technische werkzaamheden uit, die jou bij deze opdrachtgever geleerd worden. Ervaring met technisch werk is geen vereiste, maar het is voor dit werk wel handig om een vaste hand te hebben.

Wat krijg je?

  • Een fulltime dienstverband voor 40 uur per week;
  • Een baan voor de langere tijd, met kans op een vast contract;
  • Gezellige collega's en een prettige, informele werksfeer;
  • Een marktconform salaris;
  • Reiskostenvergoeding;

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent op korte termijn fulltime beschikbaar;
  • Je hebt goed technisch inzicht en een vaste hand;
  • Je bent bereid om diverse technische handelingen te leren;
  • Je brengt een gezonde dosis humor met je mee maar werkt ondertussen goed door.

Waar kom je te werken?

ROE Visual is een van de wereldleiders op het gebied van LED-displays. Deze led-panelen worden over de hele wereld geleverd aan de grootste podia. ROE Visual verzorgt dit bijvoorbeeld voor Nederlandse artiesten als Marco Borsato en Guus Meeuwis, maar ook voor wereldtournees van U2, Ed Sheeran en Bon Jovi. Daarnaast zijn ze te vinden bij shows van grote automerken als Mercedes en Lamborghini, topsportevenementen als de Australian Open én festivals als Pinkpop. Naast vestigingen in Amerika en China heeft ROE Visual ook een vestiging in Leek, welke verantwoordelijk is voor verkoop, service en reparatie. Bij ROE Visual Leek komen alle nieuwe panelen binnen, worden deze getest en klaar gemaakt voor transport naar de klant. Ook worden defecte panelen op deze locatie gemaakt en geretourneerd naar klanten.  

Waarom @WORK?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons via onderstaande contactgegevens.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

HulpmonteurFriesland
05-05-21
Industrieel schoonmakerBuitenpost
26-04-21
SchoonmaakmedewerkerBuitenpost
26-04-21
Administratief medewerker HRDrachten
22-04-21
MagazijnmedewerkerDrachten
19-04-21
WerkvoorbereiderDrachten
14-04-21
StratenmakerDrachten
13-04-21
Administratief medewerkerGroningen
12-04-21
ProductiemedewerkerLeek
09-04-21
Catering medewerkerLauwersoog
06-04-21
Orderpickers voor magazijnOosterwolde
01-04-21
Data entry medewerkerGroningen
31-03-21
MonteurDrachten
30-03-21
Assistent productontwikkelaarLauwersoog
29-03-21
Verkoopmedewerker binnendienstLauwersoog
24-03-21
Medewerker Marketing & CommunicatieDrachten
19-03-21
Monteur staalconstructiesJoure
18-03-21
Samensteller/ lasserJoure
18-03-21
Monteur E + GlasvezelFriesland
17-03-21
Allround reinigingsmedewerkerFriesland
12-03-21
Administratief Medewerker ExportLauwersoog
11-03-21
Binnendienst Medewerker Verzekeren (particulier & zakelijk)Drachten
11-03-21
(leerling) RietdekkerBoornbergum
10-03-21
InpakkerBuitenpost
08-03-21
Opperman bestratingenKollum
03-03-21
PlannerBuitenpost
02-03-21
Lasser/cascobouwerLeeuwarden
19-02-21
Allround servicemedewerker campersDrachten
17-02-21
Operator RacupackLauwersoog
17-02-21
MonteurDrachten
08-02-21

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

2,8 °C

8 inbraken

8 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
 
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Maak de kubus - steentje voor steentje - kleiner tot er niets overblijft.

Of speel iets anders op WâldNet Games.