3 °C
ALLROUND WERKPLAATSMEDEWERKER

Organisatie:

Functie:

Allround werkplaatsmedewerker

Plaats:

Kollum

Omschrijving:

Werk:

Heb jij altijd al een passie gehad voor (snelle) auto's en haar techniek? Dan is dit je kans! Bij een chiptunersbedrijf zijn we op zoek naar versterking. Jij ontvangt klanten, verplaatst de auto's en leest af en toe eens een auto of assisteert bij het tunen hiervan. Geïnteresseerd? Lees dan snel wat de functie inhoudt!

Wat ga je doen?

Als allround werkplaatsmedewerker ga jij aan de slag bij een erkend bedrijf dat alle merken auto's chip tunet. Door de drukte zijn ze op zoek naar uitbreiding van het team. Jij helpt de ervaren tuners onder andere met het ontvangen van klanten, het aannemen van de telefoon en het ophalen of wegbrengen van auto's. Jij hebt interesse in autotechniek en kan de klanten zo goed te woord staan. Service staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel, dus jij bent communicatief vaardig en beschikt over een vlotte babbel. Bij voorkeur heb je ook (enige) kennis van autotechniek en kan je bijvoorbeeld een auto lezen. Gaat jouw kennis verder dan dat, schroom dan ook zeker niet om te solliciteren!   

Het aantal uren dat je per week aan de slag gaat is in overleg bespreekbaar en bij wederzijds goed bevallen gaat het om een functie voor langere tijd.

Wat krijg je?

  • Een passend uurloon afhankelijk van leeftijd en ervaring;
  • Dienstverbanduren in overleg bespreekbaar (parttime of fulltime);
  • Een gezellig team collega's van 3 man met een passie voor autotechniek.

Wat verwachten wij van jou?

  • Jij hebt interesse in autotechniek en kan bij voorkeur ook auto's lezen(pré);
  • Jij bent communicatief vaardig;
  • Jij bent klantvriendelijk en hebt goede service hoog in het vaandel staan.

Waar kom je te werken?

Het bedrijf uit de regio Kollum staat bekend om het op maat chip tunen van auto's en tunet eigenlijk alle automerken. Naast het tunen wordt er ook het vermogen van auto's getest en is er moderne diagnose apparatuur aanwezig voor het opsporen van storingen of optimaliseren van software. Ze zijn al zo'n 15 jaar actief in de autotechniek en het team bestaat momenteel uit drie man. Jij kan dit team ter uitbreiding komen versterken!

Waarom @WORK?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Is dit de baan voor jou? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook via onderstaand e-mailadres.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

Opperman bestratingenKollum
03-03-21
PlannerBuitenpost
02-03-21
Front-/backofficemedewerkerDrachten
26-02-21
Lasser/cascobouwerLeeuwarden
19-02-21
Allround servicemedewerker campersDrachten
17-02-21
Operator RacupackLauwersoog
17-02-21
Klantadviseur techniekBuitenpost
12-02-21
Samensteller/ lasserFriesland
08-02-21
MonteurDrachten
08-02-21
Montage medewerkerBuitenpost
02-02-21
Allround werkplaatsmedewerkerKollum
27-01-21
ElektromonteurFriesland
25-01-21
Logistiek medewerkerHeerenveen
22-01-21
ToezichthouderLauwersoog
21-01-21
Nanny-gastouder aan huisDokkum
18-01-21
Productiemedewerker bouwLeeuwarden
15-01-21
MonteurDrachten
09-01-21
DirectiesecretaresseLauwersoog
08-01-21
Operator CNC-kanterLeeuwarden
08-01-21
Hulpkracht ViswagenBuitenpost
04-01-21
AfdelingschefLauwersoog
04-01-21
Medewerker finance & controlLeeuwarden
24-12-20
Merchandiser WoonwinkelsDrachten
16-12-20
Hoofd BedrijfsbureauDrachten
15-12-20
Administratief medewerkerGroningen
15-12-20
Algemeen MedewerkerKollum
04-12-20

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.