1 °C
TOEZICHTHOUDER

Organisatie:

Functie:

Toezichthouder

Plaats:

Lauwersoog

Omschrijving:

Werk:

Heb jij ervaring met leidinggeven in een productieomgeving? Heb jij een kritisch oog voor wat er om je heen gebeurt en sta je sterk in je schoenen? Dan zou deze vacature voor toezichthouder bij een groot productiebedrijf wel eens heel goed bij jou kunnen passen! Wil je weten wat je als toezichthouder precies gaat doen? Je leest het hieronder.

Wat ga je doen?

Als toezichthouder ga jij aan de slag op de productieafdelingen binnen het bedrijf. Je controleert bij deze afdelingen op orde en netheid, of de hygiëne voorschriften worden nageleefd en houdt in de gaten of alles veilig verloopt. Daarnaast zorg je ervoor dat alle werkzaamheden volgens de specificaties worden uitgevoerd. Voor deze productieafdelingen ben jij het aanspreekpunt. Samen met de afdelingen zorg jij ervoor dat alles op de juiste manier verloopt en de productietargets gehaald worden. In jouw functie als toezichthouder rapporteer je jouw bevindingen aan de bedrijfsleider.

De productie draait bij dit bedrijf in 3 ploegen. Dit betekent dat je in wisselende diensten komt te werken. Er wordt gewerkt tussen zondagavond 22.00 uur en zaterdag 12.00 uur.

Wat krijg je?

  • Een uitdagende fulltime functie (40 uur) bij een groeiende onderneming;
  • Een salaris rond de €2500 per 4 weken(afhankelijk van ervaring en opleiding);
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Reiskostenvergoeding.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je beschikt over een afgeronde mbo-opleiding of aantoonbaar mbo werk- en denkniveau;
  • Je staat stevig in je schoenen en weet prioriteiten te stellen;
  • Je bent communicatief sterk in zowel woord als geschrift;
  • Je hebt ervaring met leidinggeven in een productieomgeving (bij voorkeur in de foodindustrie).

Waar kom je te werken?

Onze opdrachtgever is een grote, snelgroeiende organisatie in de voedingsmiddelenindustrie. Jij gaat aan de slag bij de hoofdvestging in Lauwersoog/Zoutkamp. Deze hoofdvestiging bestaat uit zowel een groot kantorenpand als productiehallen waar de etenswaren geproduceerd worden. De productie is hier onderverdeeld in de afdelingen Expedition, Preparing en Packaging. Hier zijn dagelijks meer dan 400 medewerkers aan het werk.

Waarom @WORK?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Is dit de baan voor jou? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook via onderstaand e-mailadres.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

Opperman bestratingenKollum
03-03-21
PlannerBuitenpost
02-03-21
Front-/backofficemedewerkerDrachten
26-02-21
Lasser/cascobouwerLeeuwarden
19-02-21
Allround servicemedewerker campersDrachten
17-02-21
Operator RacupackLauwersoog
17-02-21
Klantadviseur techniekBuitenpost
12-02-21
Samensteller/ lasserFriesland
08-02-21
MonteurDrachten
08-02-21
Montage medewerkerBuitenpost
02-02-21
Allround werkplaatsmedewerkerKollum
27-01-21
ElektromonteurFriesland
25-01-21
Logistiek medewerkerHeerenveen
22-01-21
ToezichthouderLauwersoog
21-01-21
Nanny-gastouder aan huisDokkum
18-01-21
Productiemedewerker bouwLeeuwarden
15-01-21
MonteurDrachten
09-01-21
DirectiesecretaresseLauwersoog
08-01-21
Operator CNC-kanterLeeuwarden
08-01-21
Hulpkracht ViswagenBuitenpost
04-01-21
AfdelingschefLauwersoog
04-01-21
Medewerker finance & controlLeeuwarden
24-12-20
Merchandiser WoonwinkelsDrachten
16-12-20
Hoofd BedrijfsbureauDrachten
15-12-20
Administratief medewerkerGroningen
15-12-20
Algemeen MedewerkerKollum
04-12-20

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.