0,8 °C
PRODUCTIEMEDEWERKER BOUW

Organisatie:

Functie:

Productiemedewerker bouw

Plaats:

Leeuwarden

Omschrijving:

Werk:

Prefab bouwen wordt steeds populairder. Bij dit proces worden de benodigde bouwmaterialen vooraf tot in detail uitgedacht en in een fabriek tot elementen gemaakt. Met deze elementen kunnen bouwwerkzaamheden veel sneller en constanter verlopen. Als productiemedewerker bouw zorg jij, samen met je collega's, voor het perfect vervaardigen van prefab-elementen op maat. Iets voor jou? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als productiemedewerker bouw bestaan je werkzaamheden uit het isoleren en inpakken van de houtproducten. Het gaat hierbij om producten voor de prefab productielijn. Met de computergestuurde machines worden verschillende materialen op maat gemaakt. Jij voert hierna een controle uit en zorgt voor de verdere afhandeling. Naast deze werkzaamheden help je jouw collega's waar nodig met het schuren, zagen of vormgeven van de elementen. Van de elementen worden uiteenlopende eindproducten gemaakt. Samen met je collega's maak je zo onder meer onderdelen voor complete houtskeletconstructies, gevelelementen en scharnierkappen op maat. 

Wat krijg je?

  • Een afwisselende baan voor langere tijd;
  • Bij wederzijds goedbevinden kans op een vaste aanstelling; 
  • Een gezellig team met gemotiveerde vakmensen;
  • Beloning volgens cao Timmerindustrie; 
  • Wekelijks op woensdag jouw loon uitbetaald. 

Wat verwachten we van jou?

  • Je weet van aanpakken en bent leergierig;
  • Ervaring in de bouw of met computergestuurde machines is een pré;
  • Je bent beschikbaar voor diensten van 7:00 tot 15:15 uur of van 15:00 tot 23:30 uur.

Waar kom je te werken?

Onze opdrachtgever is dé duurzame en efficiënte specialist in prefab houtskeletbouwconstructies. Ze leveren HSB-elementen waardoor het werk op de bouwplaats sneller en makkelijker verloopt. Prefab-constructies die niet alleen financieel voordeliger zijn ten opzichte van traditionele bouw, maar ook een gunstigere positie op de CO2-ladder opleveren. Houtskeletbouw is namelijk duurzaam en met inzet van weinig energie eenvoudig recyclebaar. Bij deze opdrachtgever kom je te werken in een gezellig, gevarieerd team met vakkundige collega's.

Waarom @WORK

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Wil jij graag als productiemedewerker bouw aan de slag bij een groot en modern bedrijf? Reageer dan snel via de gele solliciteer button. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

Opperman bestratingenKollum
03-03-21
PlannerBuitenpost
02-03-21
Front-/backofficemedewerkerDrachten
26-02-21
Lasser/cascobouwerLeeuwarden
19-02-21
Allround servicemedewerker campersDrachten
17-02-21
Operator RacupackLauwersoog
17-02-21
Klantadviseur techniekBuitenpost
12-02-21
Samensteller/ lasserFriesland
08-02-21
MonteurDrachten
08-02-21
Montage medewerkerBuitenpost
02-02-21
Allround werkplaatsmedewerkerKollum
27-01-21
ElektromonteurFriesland
25-01-21
Logistiek medewerkerHeerenveen
22-01-21
ToezichthouderLauwersoog
21-01-21
Nanny-gastouder aan huisDokkum
18-01-21
Productiemedewerker bouwLeeuwarden
15-01-21
MonteurDrachten
09-01-21
DirectiesecretaresseLauwersoog
08-01-21
Operator CNC-kanterLeeuwarden
08-01-21
Hulpkracht ViswagenBuitenpost
04-01-21
AfdelingschefLauwersoog
04-01-21
Medewerker finance & controlLeeuwarden
24-12-20
Merchandiser WoonwinkelsDrachten
16-12-20
Hoofd BedrijfsbureauDrachten
15-12-20
Administratief medewerkerGroningen
15-12-20
Algemeen MedewerkerKollum
04-12-20

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.