Account
Logo
Zoeken
Zoeken
12.7 °C
SERVICEMEDEWERKER KLANTCONTACT

Organisatie:

Functie:

Servicemedewerker Klantcontact

Plaats:

Drachten

Omschrijving:

Ben jij communicatief vaardig en lijkt het je leuk om via telefoon en e-mail op een persoonlijke manier vragen van klanten te beantwoorden? Denk jij in oplossingen en wil je graag 32 uur of fulltime aan het werk? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Als telefonist zorg je bij deze opdrachtgever voor een optimale klantbeleving. Wij zoeken nog iemand die beschikbaar is de zomerperiode (t/m september)

Wat ga je doen?
Als servicemedewerker klantcontacten ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten die met uiteenlopende vragen contact opnemen. Dit gebeurt telefonisch en per mail. Wat de vraag ook is, je staat iedereen vriendelijk te woord en zorgt ervoor dat er binnen een redelijke termijn een adequaat antwoord voorhanden is. Jij weet dat heldere communicatie daarbij direct bijdraagt aan een positieve klantbeleving.

Soms handel je vragen zelf af, soms speel je ze door naar de zogenaamde backoffice. Vragen die regelmatig terugkomen, verwerk je in de FAQ, zodat deze voortaan nog sneller en efficiënter afgehandeld kunnen worden. Signaleer je knelpunten in de informatievoorziening en/of serviceverlening, dan adviseer je de Operations Manager over hoe deze kunnen worden opgelost.

Wat krijg je?

  • Een uitdagende baan voor 32 tot 40 uur per week voor de zomerperiode;
  • Een leuke werkomgeving;
  • Elke week op woensdag je loon uitbetaald;
  • Een passend salaris op basis van ervaring en leeftijd.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent communicatief vaardig en klantgericht;
  • Beschikbaar tot en met september 2023;
  • Je kunt Fries spreken of verstaan;
  • Je bent enthousiast en denkt in oplossingen;
  • Je woont in de omgeving van Drachten.

Waar kom je te werken?
NNRD is een afvalinzamelaar die denkt in kansen, continu op zoek is naar duurzame oplossingen en op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van recycling en duurzaamheid. Zo halen ze energie uit afval en geven ze grondstoffen een nieuwe toekomst door deze te hergebruiken. Het bedrijf bedient vanuit de vestigingen in Drachten en Groningen een groot aantal klanten in Noord-Nederland. Als backoffice medewerker bij NNRD ben je onderdeel van een toonaangevend bedrijf met een ontspannen werksfeer, waar iedereen erbij hoort.

Waarom @WORK Personeelsdiensten?
Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Is dit de baan voor jou? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook via onderstaand e-mailadres.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

26-05-23 - Kollum

E-commerce Marketeer

26-05-23 - Drachten

Servicemedewerker Klantcontact

25-05-23 - Buitenpost

Lasser/samensteller

25-05-23 - Buitenpost

Staalmonteur

24-05-23 - Dokkum

Horeca medewerker

23-05-23 - Dokkum

Horecamedewerker speelhal

23-05-23 - Leeuwarden

Commercieel medewerker

23-05-23 - Leeuwarden

Productiemedewerker

22-05-23 - Kollum

Productiemedewerker bouw

22-05-23 - Drachten

Botenschoonmaak (binnen)

16-05-23 - Lauwersoog

Verkoopmedewerker binnendienst

16-05-23 - Lauwersoog

Sales Support Officer

16-05-23 - Drachten

Bijrijder

15-05-23 - Drachten

Leidinggevende Horeca

12-05-23 - Boornbergum

Catering medewerker

12-05-23 - Drachten

Teamleider Productie

12-05-23 - Drachten

Medewerker Technische Dienst

12-05-23 - Drachten

Ambtelijk secretaris (bijbaan)

12-05-23 - Drachten

Allround medewerker

12-05-23 - Drachten

Magazijnmedewerker

12-05-23 - Drachten

Kozijnenmonteur

03-05-23 - Dokkum

Adviseur Glasvezel

03-05-23 - Sumar

Medewerker Vakantiepark

03-05-23 - Sneek

Productie medewerker

02-05-23 - Damwald

Taxichauffeur

02-05-23 - Buitenpost

Inpakker

28-04-23 - Lauwersoog

Kwaliteitsmedewerker

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.