Account
Logo
Zoeken
Zoeken
12.8 °C
PRODUCTIEMEDEWERKER

Organisatie:

Functie:

Productiemedewerker

Plaats:

Leeuwarden

Omschrijving:

Ben jij op zoek naar een leuke fulltimebaan als productiemedewerker? Voor onze opdrachtgever, marktleider in de productie van plastic cards, zijn wij op zoek naar algemene productiemedewerkers en productiemedewerkers voor de online orders. Met jouw werkzaamheden draag je bij aan de productie van cadeaukaarten, hotelpasjes, bankpassen en nog veel meer. Benieuwd naar wat je precies gaat doen? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Onze opdrachtgever is op zoek naar productiemedewerkers voor verschillende afdelingen, namelijk algemene productiemedewerkers en productiemedewerkers voor de online orders. Wanneer je hier als productiemedewerker aan de slag gaat, word je ingedeeld in één van deze twee functies. Je werkdag begint om 08.00 uur in de ochtend, totdat de werkzaamheden voltooid zijn.

Als algemeen productiemedewerker ga je bezig met werkzaamheden als het inpakken van cards in verpakkingen, voer je handelingen uit aan de lopende band of zorg je er bijvoorbeeld voor dat producten die klaar zijn voor transport op de juiste plek komen te staan.

De werkzaamheden van productiemedewerker voor de online orders zijn gericht op het verwerken en klaarmaken van orders die binnenkomen via het digitale ordersysteem. Deze orders kunnen erg van elkaar verschillen. Je zorgt ervoor dat de orders gescand worden. Vervolgens verzamel je alle benodigde materialen/producten en maak je de orders klaar. Je pakt elke order daarna netjes in, zodat deze verzonden kunnen worden.

Wat krijg je?

  • Een leuke functie voor 40 uren per week;
  • Een bruto uurloon van €11,50 bij een leeftijd van 21 jaar en ouder;
  • Een bruto uurloon van €9,50 bij 19/20 jaar, €7,50 bij 17/18 jaar en €5 bij 15/16 jaar;
  • Een fijne, informele werksfeer;
  • Elke week op woensdag jouw loon uitbetaald.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je toont initiatief en wacht niet af tot het werk naar jou toe komt;
  • Je bent  fulltime beschikbaar;
  • Je woont binnen een straal van 30 kilometer rondom Leeuwarden;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Waar kom je te werken?
De opdrachtgever waarvoor je aan de slag gaat, is marktleider in de productie van plastic cards. Of het nu gaat om cadeaukaarten, verzekeringspassen, bankpassen of key cards voor hotels, die bedrijf maakt ze allemaal. Sterker nog, ze verzorgen ook alles wat hier direct of indirect mee te maken heeft, van ontwerp tot verzending. Het team bij dit bedrijf is divers en werkt met een hoge mate van zelfstandigheid aan de dagelijkse opdrachten. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook genoeg ruimte voor gezelligheid.

Waarom @WORK?
Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Ben jij de proactieve productiemedewerker die wij zoeken? Reageer dan snel via de gele solliciteer button. Wil je graag meer weten over de vacature? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

26-05-23 - Kollum

E-commerce Marketeer

26-05-23 - Drachten

Servicemedewerker Klantcontact

25-05-23 - Buitenpost

Lasser/samensteller

25-05-23 - Buitenpost

Staalmonteur

24-05-23 - Dokkum

Horeca medewerker

23-05-23 - Dokkum

Horecamedewerker speelhal

23-05-23 - Leeuwarden

Commercieel medewerker

23-05-23 - Leeuwarden

Productiemedewerker

22-05-23 - Kollum

Productiemedewerker bouw

22-05-23 - Drachten

Botenschoonmaak (binnen)

16-05-23 - Lauwersoog

Verkoopmedewerker binnendienst

16-05-23 - Lauwersoog

Sales Support Officer

16-05-23 - Drachten

Bijrijder

15-05-23 - Drachten

Leidinggevende Horeca

12-05-23 - Boornbergum

Catering medewerker

12-05-23 - Drachten

Teamleider Productie

12-05-23 - Drachten

Medewerker Technische Dienst

12-05-23 - Drachten

Ambtelijk secretaris (bijbaan)

12-05-23 - Drachten

Allround medewerker

12-05-23 - Drachten

Magazijnmedewerker

12-05-23 - Drachten

Kozijnenmonteur

03-05-23 - Dokkum

Adviseur Glasvezel

03-05-23 - Sumar

Medewerker Vakantiepark

03-05-23 - Sneek

Productie medewerker

02-05-23 - Damwald

Taxichauffeur

02-05-23 - Buitenpost

Inpakker

28-04-23 - Lauwersoog

Kwaliteitsmedewerker

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.