7.8 °C
TELEFONIST

Organisatie:

Functie:

Telefonist

Plaats:

Drachten

Omschrijving:

Ben jij op zoek naar een leuke, afwisselende parttimebaan? Dan is deze functie als telefonist(e) misschien wel iets voor jou! De telefoontjes die bij dit vervoersbedrijf binnenkomen zijn erg verschillend. Jij beantwoordt dit telefoonverkeer en staat de beller, afhankelijk van de vraag, zelf te woord of zet het gesprek door naar de juiste afdeling. Dit wissel je af met administratieve werkzaamheden, waardoor er veel variatie in je werkzaamheden zit. Omdat je een flexibel rooster hebt houd je veel tijd over!

Wat ga je doen?

Als telefonist(e) beantwoord je bij deze opdrachtgever alle binnenkomende telefoongesprekken. Je staat de klanten netjes te woord en achterhaalt de vraag. Hierbij kan het bijvoorbeeld gaan om vragen over personen- of rouwvervoer, maar ook over het vervoer van organen. Je schat in of je de vraag zelf kunt beantwoorden. Zo niet, dan zet je het gesprek door naar de juiste collega. Je neemt ritopdrachten aan en je verwerkt rit- en klantgegevens in het computersysteem Cabman tijdig en juist. Tussen het telefoonverkeer door houd je je bezig met diverse administratieve werkzaamheden. Je hoeft je dus geen moment te vervelen!

Je werkt als telefonist(e) bij dit vervoersbedrijf voornamelijk dag-, avond en weekenddiensten. Je werkdagen zijn daarom wisselend. Het is dus belangrijk dat je hiervoor open staat.

Wat krijg je?

  • Een parttimebaan voor gemiddeld 15 uren per week;
  • Een brutosalaris conform cao;
  • Bij wederzijds goed bevallen een baan voor langere tijd;
  • Elke woensdag jouw salaris uitbetaald;
  • Een fijne werksfeer bij een toonaangevende organisatie.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent communicatief sterk;
  • Je kunt goed omgaan hectiek en bent stressbestendig;
  • Je bent beschikbaar voor avond- en nachtdiensten, ook in het weekend.

Waar kom je te werken?

Je komt te werken bij een toonaangevend vervoersbedrijf in de omgeving van Drachten. Bij dit bedrijf wordt een breed pakket aan diensten aangeboden. Zo kun je hier terecht voor personenvervoer, maar ook voor rouwvervoer en zelfs voor het vervoer van donororganen en -weefsels. Het bedrijf staat bekend om zijn professionaliteit en service, wat terug te zien is in zowel de aangeboden diensten als de communicatie. Dag, nacht en in de weekenden staat deze opdrachtgever voor zijn klanten klaar.

Waarom @Work?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Is dit de baan voor jou? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook via onderstaand e-mailadres.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

28-09-22 - Buitenpost

Inpakker

28-09-22 - Drachten

Hulpmonteur

28-09-22 - Leek

Magazijnmedewerker

27-09-22 - Leeuwarden

Logistiek medewerker

27-09-22 - Leeuwarden

Commercieel medewerker

27-09-22 - Leeuwarden

Productiemedewerker

27-09-22 - Drachten

Gastheer / Gastvrouw

20-09-22 - Friesland

Minikraanmachinist

16-09-22 - Drachten

Monteur

13-09-22 - Drachten

Telefonist

12-09-22 - Friesland

Calculator

12-09-22 - Drachten

Leidinggevende Horeca

12-09-22 - Friesland

Schoonmaakmedewerker

09-09-22 - Damwald

Schoorsteenveger

08-09-22 - Kollum

Horeca medewerker

08-09-22 - Buitenpost

Procesoperator

06-09-22 - Drachten

Administratief medewerker

02-09-22 - Nes (Ameland)

Winkelmedewerker

01-09-22 - Lauwersoog

Sales Support Officer

01-09-22 - Drachten

Bijrijder

30-08-22 - Gorredijk

CNC Draaier/ Frezer

25-08-22 - Drachten

Botenschoonmaak (binnen)

17-08-22 - Damwald

Taxichauffeur

15-08-22 - Lauwersoog

Productiemedewerker

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.