7.7 °C
SCHOONMAAKMEDEWERKER

Organisatie:

Functie:

Schoonmaakmedewerker

Plaats:

Friesland

Omschrijving:

Wil jij graag (parttime) aan de slag in de schoonmaak? Dan horen we graag van je! We zijn namelijk doorlopend op zoek naar schoonmaakmedewerkers voor diverse locaties in Friesland. Laat ons weten wanneer en waar je beschikbaar bent, dan zoeken wij hier de juiste locatie(s) bij!

Wat ga je doen?
Als schoonmaakmedewerker ga je aan de slag bij een locatie bij jou in de buurt. Dit kunnen hele verschillende locaties zijn, zoals een school, kantoorpand of sportclub. Hier zorg je onder meer voor het stofzuigen en dweilen van de verschillende ruimtes, het schoonmaken van keukens en sanitair en het legen van prullenbakken. Ook afstoffen, meubilair reinigen en wc-papier en handdoeken vervangen kan tot je werkzaamheden behoren.

Geef aan ons door op welke dagen en tijden je beschikbaar bent en in welke regio, dan gaan wij op zoek naar de beste locatie(s) bij jou in de buurt.

Wat krijg je?

  • Een flexibele (parttime) baan die goed te combineren is met bijvoorbeeld een studie of andere baan;
  • Een bruto uurloon van €11,44 bij 21 jaar en ouder;
  • Wekelijkse uitbetaling van je loon op woensdagen.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je kunt goed zelfstandig aan de slag;
  • Je bent verantwoordelijk en betrouwbaar; 
  • Bij voorkeur heb je (enige) ervaring in de schoonmaak, maar ook zonder ervaring ben je welkom.

Waar kom je te werken?
De opdrachtgever is gespecialiseerd in schoonmaak- en reinigingswerkzaamheden en zorgt ervoor dat onder andere bedrijfspanden, scholen, sportlocaties en zorginstellingen schoon gemaakt worden. Deze werkzaamheden worden op veel verschillende locaties in Friesland uitgevoerd.

Waarom @WORK?
Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Wil jij graag aan de slag als schoonmaakmedewerker? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook via onderstaand e-mailadres.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

28-09-22 - Buitenpost

Inpakker

28-09-22 - Drachten

Hulpmonteur

28-09-22 - Leek

Magazijnmedewerker

27-09-22 - Leeuwarden

Logistiek medewerker

27-09-22 - Leeuwarden

Commercieel medewerker

27-09-22 - Leeuwarden

Productiemedewerker

27-09-22 - Drachten

Gastheer / Gastvrouw

20-09-22 - Friesland

Minikraanmachinist

16-09-22 - Drachten

Monteur

13-09-22 - Drachten

Telefonist

12-09-22 - Friesland

Calculator

12-09-22 - Drachten

Leidinggevende Horeca

12-09-22 - Friesland

Schoonmaakmedewerker

09-09-22 - Damwald

Schoorsteenveger

08-09-22 - Kollum

Horeca medewerker

08-09-22 - Buitenpost

Procesoperator

06-09-22 - Drachten

Administratief medewerker

02-09-22 - Nes (Ameland)

Winkelmedewerker

01-09-22 - Lauwersoog

Sales Support Officer

01-09-22 - Drachten

Bijrijder

30-08-22 - Gorredijk

CNC Draaier/ Frezer

25-08-22 - Drachten

Botenschoonmaak (binnen)

17-08-22 - Damwald

Taxichauffeur

15-08-22 - Lauwersoog

Productiemedewerker

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.